Hirdetés
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz instantwater #6264 üzenetére
Arra van valami megoldás a groundwire ben hogy ne rezegjen bejövő híváskor?
Egyébként nekem is ez vált be leginkább android alatt.Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
válasz instantwater #6274 üzenetére
Erre való a Groundwire push. Nekem is úgy megy az Ephone. Kilépsz a programból és mikor bejövő hívás van felébred a push miatt.
Melyik VPN - t tolod? Nekem egyikkel sem megy a wifi hotspot. Ahogy kikapcsolom a VPN - t elindul az adatforgalom.[ Szerkesztve ]
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
válasz instantwater #6277 üzenetére
Sip settings - advanced - incoming calls - push, majd kilépsz az exittel. És fog működni mert a Groundwire szerver figyel és feléleszti a klienst push-al.
-
whbear
senior tag
válasz instantwater #6280 üzenetére
Igen, a 4.04 újdonsága. Én megvettem és megérte.
-
whbear
senior tag
válasz instantwater #6282 üzenetére
Jobb, szebb. És a push.
-
whbear
senior tag
0),Szerintem meg nagyon nem mindegy milyen kliens. Én kipróbáltam nagyon sokat és jelentős a különbség. De még az sem mindegy, melyik kliens melyik telefonon. Pl. Motorola defy és razr esetében a media5-phone volt a legjobb, nem késett a hang, jól érthető és elég hangos volt, LG Optimus G esetében viszont használhatatlan, de a Groundwire fvd - vele jobb mint a GSM hívás. Motorolán meg recsegett a hang bármelyik kodekkel.
-
whbear
senior tag
válasz instantwater #6304 üzenetére
Regisztráltam:-) Lenni jó az neked :-)
-
whbear
senior tag
-
whbear
senior tag
Igen, de nem nagy ügy naponta cserélni, ingyen van. Viszont ezen kívül sok ingyenes VPN van, csak be kell írni a keresőbe free pptp VPN. L2tp-vel nem megy a sip, SSTP meg csak Windowsra van. Az OpenVPN nekem teljesen használhatatlan volt. Szakadozott és késett a hang, kiesett a fele.
-
whbear
senior tag
válasz fujifilm1 #9179 üzenetére
- Én is használtam sokáig, addig amíg az Arch ízét meg nem éreztem Szerintem a legjobb Debian alapú distro, talán a Point Linux kicsit gyorsabb de csúnyább.
- Groundwire-t használom kb fél éve, LG G2-n a legjobban bevált kliens. Mindent be lehet állítani rajta. Még a Media-5Fone ami nagyon jó. Androidon, Linuxon OpenVPN és VPNBook(.com) vagy előfizetéssel Privatetunnel ami nekem bevált.
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Európai szervernél a G711a codecet kell használni.
-
whbear
senior tag
Én nem találom a play-ban ezt a VoIP Connectet. Tudná linkelni valaki? Köszönöm.
-
whbear
senior tag
Hátha valakinek hasznos lesz. LG G2 telefonon android 4.2 alatt bármelyik Voip alkalmazás jól ment. Nincs késés, stabil jó hangminőség. Aztán jött a 4.4 frissítés. Majd több hónap szenvedés több 4.4 verzióval. Szakadozó hang, nagy késés, használhatatlan teljesen. Végső elkeseredésemben visszatettem egy 4.2 ROM - ot és minden ismét jó lett. Mintha direkt lenne elrontva a KitKatben a Voip.
-
whbear
senior tag
Sziasztok, Androidos telefonon melyik program az ami a legjobb callback indítására? Most Zoipert használok de meguntam a SIP - el és a kodekekkel való küzdelmet.
-
whbear
senior tag
A nymgo nálam saját klienssel megy de elég sokat késik. Zoiperrel fél perc után mindig megszakad a hívás, groundwire nem is csatlakozik sehogy sem. Dellmont kezd magához térni.
-
whbear
senior tag
válasz Dluinet #13099 üzenetére
Reengernél mindig az árat kell nézni! Én belefutottam abba, hogy 4-es dijzóna 3 forint. Akkor jó, lehet beszélni. Aztán sec perc alatt lefogyott az egyenleg. Ügyfélszolgálat felhív, tények egyeztet és kiderült hogy a zónás ár az teljesen hibás, mindig a rendes árat kell nézni az ország neve előtti oszlopban.
-
whbear
senior tag
Fonionál lehet azt mint a dellmontnál, hogy a saját számomat állítsam be? Ez a 21-es meg más számot kijelzés olyan macerás, mindig magyarázni hogy ne ezen hívjon vissza hanem a rendes számon, de persze hogy ezen hívnak és utána panasz hogy nem voltál elérhető pedig egész nap hívtalak... Hiába fut a kliens egy idő után nem lehet hívni az a tapasztalatom.
-
whbear
senior tag
válasz instantwater #13106 üzenetére
Mobilnetről vagyok. Megpróbálom lejjebb venni az értéket.
-
whbear
senior tag
Fonionál be lehet caller ID - t állítani?
-
-
whbear
senior tag
-
whbear
senior tag
Én a Reenger-t használom sip-en, kifogástalan. Nincs késés, jó a hang és 8 Ft a mobil.
-
whbear
senior tag
Az én közreműködésemmel lett javítva a díjtáblázat. Mobil 8 Ft, Vonalas 3 Ft. Csak nomadikus (21)számkijelzés van.
Nagyon stabil, Groundwire-t használok 3G-n g729a codeccel, wifin g711a-val. Nincs késés, jól érthető. Mivel rádióamatőr vagyok, a vételi jellemzés ez lenne :599Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
Amatőr rádió csak érvényes adóengedély birtokában használható, magánbeszélgetés, harmadik félnek szóló üzenet nem megengedett és tilos a titkosítás amatőr sávokon. Ami számodra szóba jöhet az a digitális pmr szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
És tényleg használhatatlan. Úgy általában az egész Dellmont. Ezért váltottam Reengerre, tartalékba meg Fonio és kértem egy Budapesti számot. Groundwire push beállítással jól működik a visszahívás és kellett is a budapesti szám szám.
-
whbear
senior tag
Zoiper+g726(2 eurót adtam a gold funkciókért) +BC+internetcalls sip server így most nálam tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
válasz Siriusb #13859 üzenetére
Mobilneten is és wifin is jó. Végre működik mert a nem saját szám kijelzésés hívással és a magyarázkodással teli lett az a bizonyos... Hosszú távon használhatatlan. Így a BC használható. Legalábbis nálam LG G2 +Trémobil net.
Szerk : nincs bt headset.[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Nálam g711a, g711u szakadozik, g729a késik és dobozhangú igazából nem ajánlom megvételre én megvettem zoiperben, Groundwireben, media5fone - ban de megbántam. Viszont ez a g726 egész jól működik. Az arany középút.
Szerk : ilbc szakadozik, késik van hogy nem csinál semmit. Teljesen használhatatlan nálam. Amúgy visszasírom a Nokia N95-öt, az kifogástalan volt.[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Te akkora hülyeségeket írsz hogy az már fáj. Mint a múltkor nekem hogy a silk kodek a legjobb. Ja használd dellmont klónnal. Most meg hogy nincs benne az alap kodek a zoiperben... Ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni.
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
válasz phanfantom #14488 üzenetére
Freevoipdeal is szakít ma.
-
whbear
senior tag
Reenger ma reggel sem megy. Néma csend. Tegnap reggel szakadozott már és 11 körül teljesen megszűnt létezni.
-
whbear
senior tag
válasz szundybence #14987 üzenetére
Olyan sz*ar ez mint az OpenSUSE, igaz? Itt is azt csinálod mint a Linuxos fórumban? Magyarázol minden hülyeséget aztán aki majd kiigazít az meg felejtsen el mert akkoriscsakazértis? Haha
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Path of Exile 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest