- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
26100 - 26001
32089 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-07-17 11:05 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokalade
tag
Most van-e olyan szolgáltató, ahol a vonalas számok hívása ingyenes?
Köszi!(Régebben volt és nem csak Magyarországot, hanem számos ország számait lehetett ingyen hívni meghatározott percig, feltöltésenként.)
-
Fenyi Leopol
tag
Nekem működő kombináció: Samsung j3 2016, mobile internet + Media5-fone + delmont.
-
hgabor19
aktív tag
Nálam Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE-n hibátlan a Zoiper.

zeon.hu: a Zoiper Lite teljesen jó.
+1 a Redmi Note 3 Pro-ra

Zoiper beta szuper. -
whbear
őstag
-
Janos46
tag
Sziasztok.
Gigaset A540IP-t (esetleg 510) használóknak írrnám, hogy az 540-es készülék 186 oldalas leírásából 115 oldalt szórakozásból lefordítottam. A magyart és az eredet angolt összefűztem egy pdf fájlá. Az egyszerű megkülönböztethetőség érdekébe a lefordított oldalaknak a háttér színe enyhén zöldes, míg az eredeti fehér maradt. A szöveg rendesen meg van szerkesztve, képekkel is ellátva, így a mérete kissé nagyra sikeredett, 4 Mb. Nem állítom, hogy hibátlan a fordítás, biztosan akadnak benne tévedések, ha valaki(k) esetleg kérnék, jelezze privátba. Egyúttal nem venném zokon, ha a félreértelmezéseimet visszajeleznék.
Üdv. Jano -
< CyberBob >
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
-
whbear
őstag
A hozzászólásban amire válaszoltál leírtam, hogy a honlapn ajánlott zoiper egy fos. A media5-fone tökéletes.
Előfizettem, de bosszantó, hogy az elsődlegesen ajánlott alkalmazás nem használható egy nagyon elterjedt és népszerű telefonnal.
Egyébbként köszi a segítő szándékod!Akármelyik telefonommal próbáltam, a Zoiper nem volt jó eddig. Most a Sonyval meg csak az működik, de az tökéletes...
-
o_pegazus_o
tag
A hozzászólásban amire válaszoltál leírtam, hogy a honlapn ajánlott zoiper egy fos. A media5-fone tökéletes.
Előfizettem, de bosszantó, hogy az elsődlegesen ajánlott alkalmazás nem használható egy nagyon elterjedt és népszerű telefonnal.
Egyébbként köszi a segítő szándékod! -
tibor23
senior tag
Az ingyenes zoiper használhatatlan ios-en az alapbeállításokkal. Gondolom codec miatt...
A Media5-fone tökéletes. A fene se érti, hogy miért kell a zoipert ajánlani...Maga a Reenger voip-ja hibátlan, próbálgasd tovább az ingyen perceket más alkalmazással vagy beállításokkal.
-
o_pegazus_o
tag
Kipróbáltam az ingyenes 5 percet. Senki nem hallott... Én is csak recsegve hallottam mindenkit...
Több telefonszámot hívtam iphone 4G-ről. Ennyire hulladék a reenger?Az ingyenes zoiper használhatatlan ios-en az alapbeállításokkal. Gondolom codec miatt...
A Media5-fone tökéletes. A fene se érti, hogy miért kell a zoipert ajánlani... -
o_pegazus_o
tag
Kipróbáltam az ingyenes 5 percet. Senki nem hallott... Én is csak recsegve hallottam mindenkit...
Több telefonszámot hívtam iphone 4G-ről. Ennyire hulladék a reenger? -
Zeki
nagyúr
Sziasztok!
Ha előfizetek a reengeren van valamilyen trükk, hogy a saját mobilszámomat írja ki a fogadó félnek?
Zoipernél esetleg?
Ha igen, akkor hogyan?Nincs, sehogy.
-
o_pegazus_o
tag
Sziasztok!
Ha előfizetek a reengeren van valamilyen trükk, hogy a saját mobilszámomat írja ki a fogadó félnek?
Zoipernél esetleg?
Ha igen, akkor hogyan? -
Zeki
nagyúr
Miután úgy tíz napja ingyenes nemzetközi hívásokra is megnyitották az immmr-t, tegnap lezárták az egész ingyenességét.
Délben még boldogan telefonálgattam Németországba, ma pedig már hazai számot sem tudok hívni, még vonalasat sem.
Nálam nagyon jól működött vodafone interneten, de wifin kevésbé jól.Goodbye immmr!
Ha legközelebb megyek, veszek egy kinti sim kártyát, amivel 3000 forintét ezer percet beszélhetek az egész EU-ban. Mobilra is. A kétkártyás telefonnal majd visszahívnak az ismerőseim a magyar számon, én pedig 0,1 centért, 0,3 forintért hívom őket.
Akkor mi az a kinti sim kártya? Hogy lehet hozzájutni?
-
Zeki
nagyúr
-
8
őstag
-
whbear
őstag
A Netegyesület Delta VoIP flottájáról tud valaki valamit?
-
zeon.hu
nagyúr
Miután úgy tíz napja ingyenes nemzetközi hívásokra is megnyitották az immmr-t, tegnap lezárták az egész ingyenességét.
Délben még boldogan telefonálgattam Németországba, ma pedig már hazai számot sem tudok hívni, még vonalasat sem.
Nálam nagyon jól működött vodafone interneten, de wifin kevésbé jól.Goodbye immmr!
Ha legközelebb megyek, veszek egy kinti sim kártyát, amivel 3000 forintét ezer percet beszélhetek az egész EU-ban. Mobilra is. A kétkártyás telefonnal majd visszahívnak az ismerőseim a magyar számon, én pedig 0,1 centért, 0,3 forintért hívom őket.
Ma tudtam telefonálni vele.
Nem akartam, de véletlenül az ikonjára nyomtam, akkor már azon hívtam a gyereket
-
Zeki
nagyúr
-
8
őstag
"kinti"
Ez melyik ország, melyik szolgáltató, milyen előfizetés?
-
edk-
őstag
Nekem még megy.
-
outdoor
aktív tag
-
Zeki
nagyúr
Zeki: köszcsi
Voiposoknak érdekes lehet ha még nem volt, telekomnál, pár hete (hónapja) bevezették a korlátlan ideig használható adatot pl. 4GB 4e pénz, és addig használhatod amíg érvényes a karid.
Igen, tudom.
-
ivógéptanács
tag
Zeki: köszcsi
Voiposoknak érdekes lehet ha még nem volt, telekomnál, pár hete (hónapja) bevezették a korlátlan ideig használható adatot pl. 4GB 4e pénz, és addig használhatod amíg érvényes a karid.
-
Zeki
nagyúr
Bocs ha már volt a kérdés, de a roamingokat nem nagyon vágom, tehát ha Mo-ról magyar telekomos számról hívok Horvátországot (persze voippal) magyar vodás számot, a hívott féltől vonnak valami pénzt ?
Előre is köszönöm a válaszokat.Nem vonnak. az EU-ban vannak.
-
ivógéptanács
tag
Bocs ha már volt a kérdés, de a roamingokat nem nagyon vágom, tehát ha Mo-ról magyar telekomos számról hívok Horvátországot (persze voippal) magyar vodás számot, a hívott féltől vonnak valami pénzt ?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
zeon.hu
nagyúr
Valaki írta, hogy neki másodikra - anélkül, hogy töltött volna rá - már 1 hónappal későbbi dátumot írt (vagyis nem 30+, hanem 60), mikor megnézte, meddig lenne érvényes az új feltöltés.
Most sem használtam el mindet, valószínűleg ebben a hónapban sem fogom, így egy idő után vagy bukom a megmaradt perceket vagy fölöslegesen sok lesz. -
tomazin
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Igen, még tibor23 fórum társ írta ha jól emlékszem.
De logikus is ha a percek összeadódnak akkor a napok sem vesznek el.Szerintem is így (lenne) logikus, de akkor miért nem azt írja? !

Mindegy, tölteni fogok rá, olcsó és jó minőségű.
-
< CyberBob >
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
A 30 nap és a 200 perc is hozzá adódik a meglévőhoz, csak nem szabad megvárni hogy lejárjon a 30 nap.
Vagyis akár egyszerre fél évet is össze lehet hozni.Ez biztos?
Mert feltöltésnél 07.23-at ír lejáratnak, mint fentebb írtam.
(Most 06.23-ig tart) -
< CyberBob >
őstag
A 30 nap és a 200 perc is hozzá adódik a meglévőhoz, csak nem szabad megvárni hogy lejárjon a 30 nap.
Vagyis akár egyszerre fél évet is össze lehet hozni. -
zeon.hu
nagyúr
Kösz!
Most 07.23.-at mutat, akkor van még 4 napom, hátha addig átvált augusztusra

-
joelke HU
őstag
Nyomj a feltöltésre és ott mutatja dátumra hogy mi lesz az új érvényességi idő. Nálam mikor május 17.-én töltöttem azt írta hogy június 17-ig felhasználható. Próbaképpen két hét múlva tölteni akartam és akkor meg július 17-et írt ha feltöltöttem volna.
-
zeon.hu
nagyúr
Reenger-nél ha lejár a hónap, bukom a megmaradt perceket.
De ha újra töltök rá, akkor csak hozzáadódik az új percekhez a megmaradt vagy a felhasználási idő is hosszabbodik, tehát több, mint 30 nap lesz? -
olloczky
senior tag
Igaz bocsánat. Csak a híválistát néztem az oldalon és az első 51 mp-es hívásra 0.012 eurot számolt, és így azt hittem, hogy csak a töredékét számolja. Az 1,2 cent a netto ár, benéztem

-
8zabi
őstag
StuntCalls
Rates are charged in eurocents per minute and calls are rounded up to next minute. All rights reserved. Rates are subjected to change without notice.
percre kerekít a végén
-
törölt tag
-
olloczky
senior tag
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Beszálltam én is
Stuntcalls-nál feltöltöttem 10 EUR-val. Mennyi ideig lehet ezt felhasználni? Mondjátok, hogy nem 1-3 hónap 
üdv
-
tybsen
addikt
-
whbear
őstag
Az új Skype egészen elképesztő tényleg.

Mindenesetre: nálatok is kihangosítva indul minden beszélgetés? Nekem mindig rá kell nyomni a kihangosító ikonra bal oldalon alul, hogy "normál" legyen, tehát ne kihangosítva induljon a hívás. Eléggé zavaró (kivéve autóban, akkor bt-n megy automatikusan).
Nálam is kihangosítva indult. Visszatettem a régit, azzal elvagyok.
-
tybsen
addikt
Az új Skype egészen elképesztő tényleg.

Mindenesetre: nálatok is kihangosítva indul minden beszélgetés? Nekem mindig rá kell nyomni a kihangosító ikonra bal oldalon alul, hogy "normál" legyen, tehát ne kihangosítva induljon a hívás. Eléggé zavaró (kivéve autóban, akkor bt-n megy automatikusan).
-
libus
őstag
Hívd fel őket és kérj kódot. Nekem rögtön megküldték email-be.
Beszéltem velük, s mondta a hölgy, hogy generál új jelszót, és elküldi arra a 70-es számomra, amelyikkel regisztráltam, meg elküldi e-mailbe is.
E-mailbe megkaptam, de a 70-es számomra megint nem jött meg a jelszó.
Pedig ellenőriztem és jól adtam meg a számomat!
Na mindegy, már már működik a Zoiperrel a Reenger!
-
whiskeys
őstag
-
libus
őstag
Igen, jók a beállítások a zoiperben, de sms-t nem kaptam.
A jelszóhoz azt a hosszú aktiváló kódot adtam meg, ahogy itt is írták:
https://www.reenger.com/s/ReengerZoiperTelepitesiSegedlet.pdfCyberBob: az lesz, felhívom őket.
-
< CyberBob >
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
Sms kód megjött?
Zoiper beállítások jók?
Fiók név: tetszés szerint, amit megadsz, ez fog látszódni az értesítési sávon
Szerver cím: sip.nordtelekom.hu
Felhasználó név: ide a kapott 21-es számod kerül, de 0036-al kezdődjön
Jelszó: amit sms-ben kaptál -
libus
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
Viszont nem kaptam meg sms-be a jelszót!

Valószínű azért mert az email ben ez volt:
" regisztrációs kód 24 óráig érvényes"
Én meg éjfél után használtam fel a kódot.
Pedig akkor azt írta hogy a regisztráció sikeres.
De a Zoiper alkalmazásban is ezt a hosszú kódot kellene megadnom a jelszónál, legalábbis a leírás szerint, de azt írja mikor elmentem a beállításokat a Zoiperben, hogy a regisztráció sikertelen... timeout hibakód: 408Igen, néha ezt csinálja.
Alkalmazások beállításaiban állítsd le, utána indítsd újra. -
libus
őstag
Viszont nem kaptam meg sms-be a jelszót!

Valószínű azért mert az email ben ez volt:
" regisztrációs kód 24 óráig érvényes"
Én meg éjfél után használtam fel a kódot.
Pedig akkor azt írta hogy a regisztráció sikeres.
De a Zoiper alkalmazásban is ezt a hosszú kódot kellene megadnom a jelszónál, legalábbis a leírás szerint, de azt írja mikor elmentem a beállításokat a Zoiperben, hogy a regisztráció sikertelen... timeout hibakód: 408 -
libus
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
-
libus
őstag
Reenger, nézd meg a csomagokat.
Én keveset telefonálok külföldre, arra ott a régebben feltöltött MegaVoip és Browsercalls, hazai hívásokra tökéletes a Reenger.
Hátránya, hogy 21-es számot ad, ezt nem mindenki szereti felvenni. Én írtam minden rokonnak/ismerősnek, mentsék el a számot, eddig mindig felvették.Regisztráltam Rangersre, de nem kapok aktiváló kódot.

Pedig már szerintem meg kellett volna kapnom, mert már 5 órája regisztráltam. -
whbear
őstag
Hangminőség szempontjából van jelentősége, hogy milyen appot használok?
stuntcalls, belföldi mobilra, mindig wifin, hw: LG G4 gyári 6.0
Jelenleg MobileVOIP Cheap Voip Calls appot használom és néha röcög, kihagy; app váltásnak lenne értelme (ha igen tudnátok javasolni is), vagy fogadjam el hogy ez ilyen ennyiért?Érdemes lenne kipróbálni SIP-en keresztül is Zoiperrel. Nekem így jobb.
-
Roija
csendes tag
Hangminőség szempontjából van jelentősége, hogy milyen appot használok?
stuntcalls, belföldi mobilra, mindig wifin, hw: LG G4 gyári 6.0
Jelenleg MobileVOIP Cheap Voip Calls appot használom és néha röcög, kihagy; app váltásnak lenne értelme (ha igen tudnátok javasolni is), vagy fogadjam el hogy ez ilyen ennyiért? -
bishop100
tag
Most nézem, hogy a discountvoip.co.uk egy hajszálnyival olcsóbb mint a stuntcalls (a vezetékes harmad annyi), a hanstel azt írja, hogy nincs sip, de a valóságban van, azon használom. A hang minőséggel nincs gond.
-
zeon.hu
nagyúr
-
truefx
aktív tag
-
jozsi968
tag
Azzal nincsen baj, ha nem pont annyit használsz el egy hét alatt, mint amennyit kifizettél. Akkor jársz rosszul ha csak kevesebbet használsz el. De pl. vegyük a legkisebb 15 perc 135 Ft-ért. Ha csak a felét használod el, akkor is egálban vagy még a My Minute-hoz képest is. S ha egy hét alatt nem tudsz lebeszélni ennyit,akkor szerintem felesleges a telefon. Később, mikor egyre nagyobb csomagokat kínálnak, akkor kell megfontolni, hogy az neked megéri-e?

-
edk-
őstag
-
whiskeys
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
-
Indiant
addikt
Még mindig a Stuntcalls a nyerő?
-
zeon.hu
nagyúr
Az oldalukon android és ios link van csak, de ki tudod próbálni ingyen:
"REGISZTRÁLJ + TÖLTSD LE AZ APPLIKÁCIÓT = TELEFONÁLJ
REGISZTRÁLJ MOST, MERT A PRÓBAIDŐSZAK ALATT
AZ ELSŐ 15 NAP 5 PERC INGYENES HÍVÁST ENGEDÜNK
HAZAI MOBIL ÉS VEZETÉKES HÁLÓZATBA." -
kory24
őstag
Sziasztok!
Reenger az működik windows phone (8.1) eszközön is?
-
tibor23
senior tag
Zeon: Reenger az egyenleget valós időben mutatja, nincs késés.
-
whbear
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
joelke HU
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
Reenger, nézd meg a csomagokat.
Én keveset telefonálok külföldre, arra ott a régebben feltöltött MegaVoip és Browsercalls, hazai hívásokra tökéletes a Reenger.
Hátránya, hogy 21-es számot ad, ezt nem mindenki szereti felvenni. Én írtam minden rokonnak/ismerősnek, mentsék el a számot, eddig mindig felvették. -
whiskeys
őstag
-
asdf_
veterán
-
whbear
őstag
-
asdf_
veterán
-
whbear
őstag
-
asdf_
veterán
-
hgabor19
aktív tag
Redmi Note 3 Pro. 3/32 GB
Snapdragon 650 procis.És most stabilan a xiaomi.eu-s ROM ami eddig meglepően jól muzsikál. Most épp a 8.6-7.6.8 heti kiadás.
Ezt megelőzően a Cián alapú romokkal küzdöttem, de mindig vagy volt valami bug, újra indult a telefon ok nélkül, ez-az nem működött, vagy épp a voip volt megbízhatatlan.
Aztán a RRemix tűnt később jobbnak, de ott is voltak gondok egy idő múlva.
Megavoip előfizu, és Mobile Voip kliens teljesen OK. Egyedüli baja, hogy itt nem lehet 711 kodeket beállítani. Így kicsit tompább a hang, a magas hangok nem jönnek át. Na de ki nem kakilja le
Ha kell a 711 akkor meg ott a Zoiper beta. A Mobile Voip-ban viszont sokkal kényelmesebb Caller ID-t állítani. És van egyenleg info.És a telenyomornál net APN-t használok, így van publikus IP. Tehát elvileg nincs NAT gondom.
Ping a sip.megavoip felé átlagban 40ms a 4G hálón. -
whbear
őstag
Skype frissült. Lejár az egyenleg és megyek vissza Dellmont + Zoiper párosra. Nem tudok azonosulni az új fejlesztési iránnyal...
-
< CyberBob >
őstag
Még az elején néztem párszor hívás után és azonnal reagált az egyenleg. Persze egyezett a telefonon mért idővel. Esetleg töröld a böngésző előzményeket, lehet hogy a múlthetit mutatja.

-
ÁrPi2
senior tag
Nekem még a B20 nélküli van.
Ahol többnyire használom, ott jól elketyeg a 4G-n.
De tény, ahogy pl. Budapestet elhagyom, ott már küzdelem van. Jó esetben H+ de leginkább Edge.
És Edge-n a VOIP kifele meg se makkan.
Ilyen esetekre ott van a GSM hívás, mint backup
De előbb-utóbb csere lesz egy B20-as telóra, Redmi Note 4.
44e-ért ajándék
Előbbre kerülne a listámon a vas amiről voip-pozitivan beszámoltál röviden, kifejezetten az említett
jó ROM miatt kérdezem :Neked Redmi Note 4 -ed van ami még a korai nem- B20-as verzió?
-
zeon.hu
nagyúr
-
whiskeys
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
-
whiskeys
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
-
edk-
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
-
truefx
aktív tag
Ebben van fantázia: Ephone mobilinternet
-
zeon.hu
nagyúr
-
HXY
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
A Reenger egyenleg lekérdezése lehetséges, hogy több nap/hét csúszásban van?
Kizárt dolog, hogy csak 73 percet beszéltem volna 3 hét alatt, a múlt hét is több volt ennél. -
hgabor19
aktív tag
Nekem még a B20 nélküli van.
Ahol többnyire használom, ott jól elketyeg a 4G-n.
De tény, ahogy pl. Budapestet elhagyom, ott már küzdelem van. Jó esetben H+ de leginkább Edge.
És Edge-n a VOIP kifele meg se makkan.
Ilyen esetekre ott van a GSM hívás, mint backup
De előbb-utóbb csere lesz egy B20-as telóra, Redmi Note 4.
44e-ért ajándék
-
ÁrPi2
senior tag
Én mióta felhagytam androidon a ROMolgatással, és visszatértem a Xiaomi.eu ROM-hoz és stock kernelhez, azóta lekopogom alig van problémám a dellmont(Megavoip) hívásokkal.
Mindez telenyomor 4G-n, fele időben kocsiban, fele othon.
Tehát jó ez a voip dolog teljesen használható, csak jó vas+ROM kell hozzá, meg hálózat.És milyen is a vasad?
Jól sejtem-e hogy Xiaomi-tól a kevés Band20-as RedMi egyike? -
zeon.hu
nagyúr
-
anadroid
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
Amit írt a kolléga azt megerősítem én is, a browsercalls hangminősége szeretett hullámozni ha mobiltelefonos appon használtam, de asztali voip telefonon használva teljesen korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
26100 - 26001
32089 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! apphire B650M R5 7600 64GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG Adata 750W
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Apple Watch series 10 46mm / Bluetooth / 64GB / Akku: 92 %
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest