Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz mike1334 #10006 üzenetére
mobilevoip kliens...
És a topiknyitót olvasd át. -
-
edk-
őstag
válasz mike1334 #12789 üzenetére
kipróbálnám klikkel..ezt ugye 3 hónapig díj nélkül használhatom, majd ha nem kérem szimplán lemondom?
Igen
edigital telenoros netes sim kártyához jár telefonszám? Azaz egy csak adatkártyát is tudnak mások hívni?
Van száma, de nem hívható és hanghívást nem indíthat.
ha változik a kártyám, át tudom állítani a számot?
Amit a VoIPhíváskor a hívottnál kijelez? Persze.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
törölt tag
válasz mike1334 #12789 üzenetére
6.: Ha van valami támpont, amit egy automatizáló eseményként tud kezelni, akkor megoldható a net kikapcsolás.
7.: A GSM számán nem hívható, de VOIP számod lehet hozzá. Kimenő híváskor viszont kijeleztethető a száma, mivel sms -t tud fogadni, úgy pedig beregisztrálható a Dellmont -nál. Így lesz egy mobilszámod, ami megjelenhet másnál, de visszahívni nem tudja. Cool![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mike1334 #12795 üzenetére
Én MasterCard -dal. De csak úgy lehetne visszaélni vele, hogy vki rak rá gempát.
Taranis:
Egyértelmű, hogy hol vérezne el a Google -féle módszer. Nincs offline Magyar nyelvi fájl. Ezért én teljesen más módon közelítek a feladathoz. Nem a szövegértelmezés, hanem a hangmintaegyezés módszerével.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz mike1334 #12893 üzenetére
Egyszer majd biztos fogsz olyat is kérdezni, amire érdemben tudok válaszolni. Bocs, de én nem így működöm! Nem utazok ilyen kedvezményekre. Veszek netet, tolok pénzt a BC -re és telefonálok. Ennyi. A Reenger azért van, hogy engem elérjenek vezetékes tarifával is (tudod, család, idősek), meg így a miniPC -mnek is lehet hívható száma. De ha jól emlékszem, vki itt írta korábban, hogy ez az ingyen hívós Reenger akció már nincs.
-
yourname
csendes tag
-
sipi25
tag
-
club1
veterán
válasz mike1334 #13327 üzenetére
A voipyo tudja a legjobb minőséget a Dellmont klónok közül, mivel elég kevesen használják (nem túlterhelt). Az asszony ezt használja gagyi Telenor klikk-el, és néha rácsodálkozom a minőségre. A jó minőségük oka pedig az, hogy nincs sip szerverük, így cégek, nagy felhasználok nem igazán tudják a voipyot használni (csak okostelefonon adott szoftverrel lehet használni).
-
törölt tag
válasz mike1334 #13387 üzenetére
Sztem ki kell fogni. Én még mindíg SGS2 -őt használok, custom kernellel és 4.1.2 -es, gyári alapú, custom rom -mal. Lekopogom, de én nem szoktam belefutni az itt, gyakran emlegetett hibákba. Talán annyi a különbség a többiek használati módjához képest, hogy a notibáron folyamatosan látszik a szabad ram és ha hívás előtt ez kevés, akkor home hosszan -nal törlöm a recent app list -et (telófüggő a funkció, de vhogy biztos megoldható). Ezen kívül, ha a MobileVoip fókuszba kerül, akkor az automatizálóm leállítja az autoszinkront, hogy hívás közben ne kezdjen vad kommunikálásba mindenféle szerverekkel.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz mike1334 #13387 üzenetére
Én nem ismerem ezt ilyen mélységben, sajnos nem nagyon tudok időt/energiát fordítani arra, hogy rendesen elmélyüljek a voip rejtelmeiben, meg is van az eredménye, jó magas a telefonszámlám/számlánk. Ezért írtam az LTE-t, mert nálam alap, hogy van egy vaskos hangelőfizetés. És ahhoz van adat. Illetve ehhez időnként használom a voip lehetőségeket.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy a jelenlegi voip lehetőségek nem igazán használhatók üzleti célokra, vagy nekem nem volt velük szerencsém. Lagos, megszakadó hívás, de cserébe olcsó (browsercalls). Relatíve stabil, megbízható, elterjedt, cserébe drága (pl skype/skypeout).Úgy látom az ephone az utóbbi, nem olyan jó áron, de dicsérik. Mobilszám hívása vagy nem olcsó, vagy nagyon kompromisszumos.
Tehát én gyakorlatilag két területen használom a voipot: ha külföldre kell telefonálni, és akkor jellemzően skypeout, illetve ha itthoni vezetékes számot kellene hívnom és nem vagyok vezetékes telefon közelében (ami ritka, mert itthon is van és az irodában is), erre sajnálom a mobiltarifámat. És vezetékest hívva a voipról jó is a minőség úgy érzem. -
törölt tag
válasz mike1334 #13393 üzenetére
A WP nálam fehér folt és ez vszínűleg így is fog maradni. Nem általánosak a felhasználói szokásaim, nem tudnék kihasználni egy zárt rendszert. Gyakran az Android is bekorlátoz, de legalább itt megvan a lehetőség arra, hogy szükség esetén megkerüljem és közvetlenül a kernelnek adjak utasítást.
Ha spórolni szeretnél, akkor dual SIM, ha minőséget, akkor meg LTE. Ha a kettőt együtt, akkor meg a készülékvásárlásnál kell mélyebben zsebbe nyúlnod. Én is ez utóbbit fogom tenni, de szerencsére nem sürgős. Kivárom az MTK6595 -ösök alapos tesztjeit. Papíron ütős vas, de bármit el lehet rontani és a kínaiak hajlamosak az ilyesmire. De ha jól sikerül, akkor ezzel a SOC -kal jöhet egy Xiaomi, Oppo, Lenovo, vagy vmi hasonló, minőségibb csájnafón. Addig elvagyok az SGS2 -vel is. Nem vagyok gamer. -
törölt tag
válasz mike1334 #13396 üzenetére
Engem egyáltalán nem érdekel a GSM percdíjuk. A vezetékes hívó szolgáltatás percdíja szinte az összes csomagban azonos. Ha nincs net, akkor Local Access -szel annyiért hívok mobilt GSM -en, mint más, nem Dellmontos accountokkal, VOIP -on.
-
mike1334
veterán
válasz mike1334 #13399 üzenetére
Közben asszem rájöttem...hívok egy központot vezetékes számon, fizetem addig a vezetékes percdíját, ők meg onnan tovább kapcsolnak a hívandó számhoz voip díjon...ha jól értem.
Mit lehet tenni azért, hogy jobb legyen a hívás minősége? Mert elég változó, így teljesen nem tudja sajnos még kiváltani a gsm hívást...Dluinet
Köszönöm, akkor jól sejtettem
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest