Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipi25
tag
Csipsimpleben el lehet valahol menteni a fiokjaimat? Kiprobalnam azt a regebbi g729-est, de nem akarnam ujra beallitgatni a fiokokat.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
(#13764) ÁrPi2
(#13752) sipi25
Köszönöm"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
LámaZ
addikt
Háát gyerekek, lassan még egy illúzióval szegényebbek leszünk. Idén sem a Mikulás hozza a karácsonyfát. ☺
Persze, lehet tüntetni mondjuk ilyenekért - a szolgáltatók székháza előtt. Ennek legalább lenne értelme.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
nagyúr
engem ezek a hibák elkerültek, pedig tegnapig a MobileVoip klienst használtam
mindennap néztem a a számlát, nem volt egyszer sem túlszámlázásommost váltottam reengere, G729-es kódolás miatt, ez most már használható minőségű
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
őstag
válasz phanfantom #13791 üzenetére
Ma még nem próbáltam. De elgondolkodtam rajta, hogy be kellene szerezni egy VOIP telefont.
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
phanfantom
senior tag
válasz Arolotifar #13789 üzenetére
Nekem nincs mikrofonom(vagyis a laptop-ét nem érzékeli), de ezek szerint a "böngészős" hívás sem segítene rajta?
Egy voip telefonnal viszont hátha mégis jó lenne. Az fvd úgy látom így nem produkál hibát. -
őstag
-
-
Zeki
nagyúr
Ennyi. Az asszonynak mondtam, hagyja a netes hívást, mert többe van mintha 50Ft-os díjért telefonálgatna...
Azt mondja, hogy de pedig letette hívás után.
29-Oct-2014 09:33:14 Mobile App callback call +3630xxxxxxx +3630xxxxx 00:58:21 € 1.23028-Oct-2014 09:25:19 Mobile App callback call +3630xxxxx +3670xxxxx 01:03:10 € 1.330
Csak 1-2 percet beszélt mind a két alkalommal.
Kivárom mit hoz a Digi, aztán megy valami flottába inkább. Vagy lehet hogy a molmobile lesz, a 28Ft-os percdíjjal.
-
joelke HU
senior tag
válasz Dluinet #13781 üzenetére
Köszi.
Setom:
Arra gondoltam, hogy a leterheltség miatt szutyok a bc és valami olyan sip szerverrel kéne használni, ami már nem olyan népszerű. Én az internetcalls-ra állítottam, mert annak jó drágák mára a percdíjai, így gondolom nem sokan használják és azon eddig a legtisztább a hívás Zoiper-rel.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
nagyúr
válasz joelke HU #13780 üzenetére
browsercalls ezek közöl csak a GSM, uLaw (G711 PCMU), aLaw (G711 PCMA) kódolást tudja használni
G711-nek jó a hangminősége de 64kbps a sebesség igénye (wifin preferál)
GSM meg nem valami fényes, viszont beéri 13kbps-el (3G preferált)"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Siriusb
veterán
Felraktam a Zoiper-t, mivel többen emlegettétek, s úgy érzem, jobb a minőség, a mint a CsipSimple-lel, pedig ugyanazt a kodeket állítottam be. Pár napig ezt fogom használni, kíváncsi vagyok, mik lesznek a tapasztalataim. S még a hívásrögzítés is működik.
-
setom
tag
válasz instantwater #13775 üzenetére
Az okát nem tudom, de határozottan érezhető volt a különbség a sip.voipblazer.com javára.
( ha jól sejtem ráadásul a szerver is ugyanaz, elvégre mindkettő dellmont)
Más is kipróbálná, hogy így milyen a hívásminőség? Kíváncsi lettem rá.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
hbala
aktív tag
Egy hír: [link]
-
joelke HU
senior tag
A Reenger-ben találtam egy hívószám átíró almenüt. Ahova beírható saját szám, ami megjelenik a hívott félnél, de sajnos nem mükszik.
A Reenger-ben egyébként hogyan kell beállítani bc fiókot?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Oroszlánom #13767 üzenetére
pedig már az ára sem olyan olcsó, hogy indokolná
-
mike1334
veterán
Elfogytak a Reenger ingyen napok, de vhogy nem jött be a szolgáltatásuk, ami persze lehet, hogy a telefon/kliens hibája is, de mindegy...a voipyo-nak, ha jól látom nincs sip lehetősége, így kevésbé leterhelt a hálózat..ez a hívás minőségén javít mondjuk egy bv vagy fvd sipes hívásához viszonyítva?
Illetve fvd-n sima mobilvoipos hívás wifin vezetékes irányba mennyire jó minőségű?
A Zoipert amúgy látom sokan dícsérik, én kipróbáltam, de tragédia volt, mondjuk ott sanszos, hogy a felhasználó volt a béna, elég sok beállítási lehetősége volt..
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
nagyúr
két lehetőség van:
1 paypal vált forintra (alapértelmezet), forintban vonja le a kártyáról
2 dollárban vonja le a kártyáról (választható), ez olcsóbb 5-6 Ft-tal dolláronként, mint a paypalFVD: Hungary (Mobile) $ 0.023
[ Szerkesztve ]
-
ther
aktív tag
-Paypalos feltöltésnél van lehetőség arról, hogy ott is közvetlenül a bankkártyáról húzza le a pénzt
-Van.És ott nem váltogat duplán esetleg? Nincs valami plusz charge rajta? Ebay-es vásárlásnál nem szokott gond lenni vele, de sose lehet tudni.
---------------------------------------
Más téma: nálam már 0.017$ BC-s mobil hívás díja. Legközelebb lehet megint FVD-re töltök, lassan már ugyanannyi a percdíj, és ott legalább vannak a vezetékes freeday-ek.
[ Szerkesztve ]
Aálírás
-
ÁrPi2
senior tag
A legutolsó (2012szeptemberi)) g729 codec-es CsipSimple stable mappája ez itt.
A legutolsó g729-el épitett trunk az r2174 -es számú build is elérhető de nem a csipsimple.com site-on.
Például a FreePBX Voip tutorial sorozat -Csipsimple epizód (Part8) videó feltöltöjének jutyubvideó feltöltöi kommentjében megadott linkről[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Reenger kliensel tökéletes a a BC
PCM audio codec-et kiszedtem, hagytam a G729-et és a GSM-et"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz Arolotifar #13759 üzenetére
ja regisztráltam
aztán beléptem és át is írtam az adatokat gyorsan
-
őstag
-
gorbep
senior tag
ma BC hívásnál bemondta egy női géphang, hogy túlterheltek a vonalaik, próbáljam meg a hívást később ...... természetesen angolul.....
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
törölt tag
Valaki leírhatná, hogy miért nem jó a Reenger kliense. Alapból benne van a G729 -es kodek és működik BC -vel is. Sőt, én annak is örülnék, ha egy szaki le tudná írni, vagy egy leírást linkelni arról, hogy mi micsoda a beállításaiban. Abban sem vagyok biztos, hogy nem lehetne kijátszani vele a VOIP tiltást. De a menüpontoknak még a felét sem értem.
-
MODERÁTOR
válasz Arolotifar #13750 üzenetére
Én már ott tartok a bc-vel, hogy leforgalmazom az egyenlegem, és váltok egy drágább, de jobb minőségű megoldásra.
-
LámaZ
addikt
Telepítettem én is a Letstalk-ot, köszi a tippet.
Az a jó benne, hogy müxik harmadik feleknél regisztrált fiókkal (pl. Browsercalls).A GosSIP Mobile VoIP Dialer viszont csak a Redvoip-nál regisztrált fiókkal működne, de sehol nem találtam meg a webáruházukat (árlistát sem). Pedig jó lenne, mert olyan funkcióval dicsekednek, hogy semlegesítik a szolgáltatók voip-blokkolóját.
Legyen minden jó!
-
őstag
-
MODERÁTOR
válasz Arolotifar #13746 üzenetére
Ha jól veszem ki, még mindig a browsercalls-ról van szó, ma több hívásom is volt velük, a pocsék enyhe kifejezés. Ennyire lagos hívásom még nem volt, mióta voipozok szerintem. Több másodperc. Hozzáteszem, hogy egy Sony Z3-ról hívtam wifin keresztül, szóval a hardver se volt gyenge és a 200 megabites vezetékes netem se satnya, minden adott volt hogy jó legyen, de nagyon rossz volt. A minőség is, a lag is.
Múltkor írtam, hogy volt egy mobilhálózaton (igaz LTE) lebonyolított skype-to-skype hívásom, na az olyan volt, mintha normál gsm hívás lett volna. Ez olyan volt, mintha walkie-talkie-znánk. -
LámaZ
addikt
Én guglizás után a netről letöltöttem egy ingyenes verzióját, de tele volt mindenféle kártevővel.
Azonban, találtam valami mást:
GosSIP Mobile VoIP Dialer
+
G729 Codec of GosSIP Dialer[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
őstag
válasz phanfantom #13744 üzenetére
Amikor pár hónapja regisztráltam, még jó volt a hangminőség és nem volt ilyen "túlszámlázás". De az utóbbi időben egyszerűen pocsék lett...
-
őstag
-
phanfantom
senior tag
válasz Arolotifar #13742 üzenetére
Nekem nagyon gyorsan lehúzta az egyenlegem, rátöltöttem, de ha így marad, akkor nem lesz következő töltés. Valószínűleg a reenger-t kipróbálom.
-
nagyúr
válasz Arolotifar #13742 üzenetére
én callwithus-szal szemezek
-
őstag
válasz phanfantom #13741 üzenetére
Valahogy még lebeszélem a maradék 5 dollárt, aztán keresek másik VOIP szolgáltatót a Reenger mellé...
-
phanfantom
senior tag
válasz Arolotifar #13717 üzenetére
Szerencsés vagy, nekem a browsercalls legutóbb 4044mp-et számlázott, egy kb. 44 mp-es hívásért
-
KTU
addikt
válasz sipi25 #13736 üzenetére
Izé, és azt honnan lehet beszerezni.
vagy nem lehet kivarázsolni a codec-et valamelyikből és át a másikba?
Főleg Zoiper és Grounwire érdekelne akár privibe.
Nem vágom amúgy ezt a témát.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
KTU
addikt
válasz Dluinet #13735 üzenetére
Nálam tényleg egész jó,
jól hallom a hívott felet.
De,
LetsTak,
még 1 bug,
- ha nem +36......... formátumban írom a számokat a tárcsázóba,
mindenfelé megy a hívás, hallottam már oroszul is hogy nem jó számot hívtam,
de a névjegyzékből jó."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
sipi25
tag
A regebbi csipsimpleben meg benne van a g729... Esetleg probaljatok ki azt!
-
KTU
addikt
Play-en találtam 1 alkalmazást amiben van G.729 Annex A Codec, ingyé!!!
LetsTakvan benne csomó másik is, pipát csak a G729-nél hagytam bent,
és akivel eddig beszéltem BC accountal, azt mondja nagyon tisztán élesen hall.
Szerintem működik mindenfélével, Delmont klónok, Ephon, Reenger, Nymgo, CallWithUs, stb.Negatívum:
Csak 1 account-al használható, Zoipert 4-el használom,
hívásrögzítés (call recorder) nincs,
felbontása nem igazán a telefon felbontása ami kerek lenne az kicsit hosszúkás ovális.Más is megnézné hogy ......
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
veterán
válasz joelke HU #13730 üzenetére
Első hónapban nincs havidíj, valamint 90 naponta lehet megint ingyenesként aktiválni.
Setom: Hangminőség passz, sosem telefonáltam még így, de szerintem GSM minőség.
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
joelke HU
senior tag
válasz Fecogame #13728 üzenetére
Igen, de azt is számold hozzá, hogy ott van havidíja is. 499 Ft szóval az a kilenc mégsem kilenc Ft.
Más:
Fú... ez a Zoiper tényleg nagyon jó. A MobileVoip programnál ezerszer jobb hangminőséget produkált. Reenger-rel is jobb. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy a program tudná-e vinni az ingyenes időszak alatt 20 percnél tovább egy hívást, mert az nagyon király lenne. Akkor aztán fillérekért lehetne óraszám dumálni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Blue Mobilnál van a Duo opció, így 9Ft-ért lehet hívni két megadott számot percenként. Így ez az 5 percnél rövidebb hívásoknál jobban megéri ( Local Access esetében ), mint a Telenoros vezetékes opció.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
edk-
őstag
BC megint emelt, 1.7 centre.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Murphys2
tag
A Reenger jelszavát hol tudom megváltoztatni?
Különben kipróbáltam, tetszik.
A saját progijával teszteltem. A visszhang szűrő nagyon jól működik benne. A késés sokkal kisebb, mint a BC-nél. A 21-es szám is szépen használható. Így szülők is olcsóbban érhetnének el. Ha a saját telefonszámom írná ki a hívottnál, akkor egy percig sem gondolkoznék a használatában. -
törölt tag
válasz whiskeys #13719 üzenetére
Figyu! Ez, így sok ismeretlenes egyenlet. A lényeg, hogy a hazai szolgáltatód részéről egy vezetékes szám hívásdíja, plusz egy Dellmontos VOIP díj. Azt nem tudhatom, hogy melyik szolgáltató, milyen csomagjának, mely kedvezményét tudod igénybe venni a bp. -i központ hívásához és azt sem, hogy mennyi a Dellmont -nál, az általad használt klón, aktuális hívásdíja.
-
őstag
-
KTU
addikt
válasz Arolotifar #13717 üzenetére
aLaw
magában, úgy értem semmi más mellette."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
őstag
válasz joelke HU #13714 üzenetére
Melyik codec van beállítva? Mert nálam valami szörnyű volt a hang, wifin és LTE-n is
Ráadásul most engem is megszívatott a BC, nem szakította meg a hívást, amikor letettem. 25 mp-ből így lett 181 mp"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
őstag
-
KTU
addikt
válasz lugosi #13703 üzenetére
Igen
Felhasználói név: Reenger telszám
Jelszó: *****
Szerver cím: sip.nordtelekom.hu
SIP port : 5060Megy akár Zoiper,
Groundwire,
CSipSimple,
Keyyo,
Sipdroid,
stb.[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
Na ja. Csak ez sem egységes. Mert van akinél megy van akinél nem. Mintha hasraütésszerűen választanák ki, hogy melyik telefont tiltják le. Mindegy, feldolgozom. Marad a Telenor klikk, azzal legalább megy a telefonom. Aztán legközelebb eszembe sem lesz a tré-től telefont venni.
-
djozsef
csendes tag
Én, Internetcall-on keresztül használom,(playböl letöltve). Ott Bp-i szám megadva. Hívás indításkor 21-22 másodpercre adja be a hívott számot. Telenor-vezetékes opció. Ha nem veszik fel akkor bukva van a vezetékes hívás ára. Ma volt 3 hívásom, működött.
-
-
mike1334
veterán
válasz #79335424 #13700 üzenetére
Ööö..mármint az ingyen percemmel felhívom a local access számot, és aztán kapcsol össze a hívott féllel, ahol így csak a szerevertől a hívott félig fizetek, hiszen a local access része ingyen van a kedvezmény miatt. Amúgy félig-meddig csak viccnek szántam, mert ilyet nyilván nem lehet, így belegondolva nem is sok értelme lenne, mert az első hívás is neten menne, tehát a minőségen nem javítana...
Viszont köszi a türelmet, így este felé isFeRkE
Köszönöm Neked is
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest