Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Olyat nem tapasztaltatok a browsercallnál hogy a címlistára küldene az ismerősöknek reklámot, vagy egyéb sumákság? Tiszta, megbízható a dolog?
-
lugosi
MODERÁTOR
Beregisztráltam a Browsercalls-ra, feltöltöttem az egyenlegem, működik, minden oké.
Próbáltam ios kliensből, próbáltam böngészőből pc-n, és a legjobb, próbáltam androidon úgy, hogy beírtam a beállítások közé, mint internet-hívás (anélkül hogy külön progit telepítenék).Ez utóbbival lenne kérdésem. Ha ios alól, a mobilevoip progiból telefonálok, akkor a hívott félnek azt a számot írja ki, amit beregisztráltam. Ez nagyon jó. Csak abban az esetben, ha android internethívásnak regisztrálom be, kliens nélkül, akkor magántelefonszámot ír ki, amit sokan nem vesznek fel.
Meg lehet azt oldani, hogy így mint android internethívás is kiírja az adott számot? Nagyon jó lenne. -
lugosi
MODERÁTOR
Köszi srácok, ászok vagytok, megvan, szuper!
-
lugosi
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
Értem, köszi mindannyiatoknak. Akkor igazából ezen a magyar cím, nem magyar cím dolgon nem aggódok, mert olyan olcsó így a telefonálás, hogy amellett nem számít.
-
lugosi
MODERÁTOR
A múltkor azt kérdeztem, hogy a browsercalls esetén hogy lehet beállítani, hogy kimenő hívásnál a bejelölt számot mutassa mint hívó felet. Ezt akkor meg is mondtátok hogy hogy kell és be is állítottam, működik is mikor a mobilomról hívok mint "internethívás".
Viszont akkor sajnos nem működik, mikor a browserből hívok, pedig az irodában sokszor így használnám. Akkor sajnos hiába van beállítva, mindig magán telefonszámot ír ki. Ezt hogy lehetne megoldani? -
lugosi
MODERÁTOR
Hogyha Browsercalls-nál azt mondja a másik fél, hogy bugyborékolós a hang, azt mi okozhatja? Androidos telefonban "internethívás"-ként beállítva, wifi alól. Valamit másképp kéne csinálni? Külön kliens? Valami beállítás?
-
lugosi
MODERÁTOR
Pánikolni én se pánikolok, bár pont rosszkor jött a dolog, ma kifejezetten telefonálós napon van, nem mindegy 35 Ft-ért vagy 51 fillérért hívok percenként, de tudomásul veszem, hogy ez egy lehetőség, ami nem mindig működik. Ha lelépnek, akkor kb 2000 Ft-om bánja, nem fogok miatta a falnak menni, de ha ez történik, akkor innentől fogva csak ismert nagy cégek jöhetnek szóba mint voip (nekem ez a Dellmont vagy mi totál ismeretlen).
-
lugosi
MODERÁTOR
Egyszer nekem is mondták a mobilevoip kapcsán, hogy olyan halk a hangom. Akkor megnéztem, és láttam a progi beállításaiban, hogy lehet állítani a hangszóró és a mikrofon hangerejét a progin belül. Nekem gyárilag a mikrofon hangereje olyan 1/3-ra le volt véve. Ezt felhúztam a 3/4 közelébe és azóta ilyen probléma nem volt.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Fecogame #9726 üzenetére
Én nem értem ezeket az "információkat". 3 telefonon próbáltam, note 2 (mobilevoip), iphone 4s (mobilevoip) illetve bb Z10 (taki). 2 különböző helyen (iroda, otthon), 2 különböző routerrel, mindig hibátlan volt wifin, holott egyik sem csúcs telefon ma már.
3g-n egyedül note 2-vel használom, ott néha lagol.Szerintem wifin problémák esetén inkább user error lehet a háttérben.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #79335424 #10078 üzenetére
Hogyne lehetne kliens oldalon befolyásolni, simán lehet. Ha kinyomod, az is egy foglalt jel. Ha hívásszűrő progit használsz, az is egy foglalt jel. Gyakorlatilag azt kellene tennie a programnak, hogy bejövő híváskor azonnal ad egy elutasítást (mintha kinyomnád), ennyi lenne.
-
lugosi
MODERÁTOR
Srácok, gondolkozunk a cégben egy yodafonra váltásban, meg tudjátok mondani, hogy az üzleti tarifáknál (okostarifa-ilyenolyan) van-e voip-tiltás?
-
lugosi
MODERÁTOR
Igen, köszi.
Köszi a linket, jól használható, világos, átlátható (nem mint a mostani szolgáltatóm ).
Az az okosizé amit kinéztem hozzá abban pont van voip.
Amúgy ahogy a weblapjukat böngészem, úgy látom nekik vannak a legvilágosabb, legátláthatóbb dolgaik. Tapasztalatom rég nincs velük, de ezek amiket látok így nagyon pozitívak. -
lugosi
MODERÁTOR
Én is erre gondoltam az elmúlt napokban, gyakorlatilag csak átpörgettem a topikot, egyetlen (számomra) hasznos hsz sem volt, csak a szoftveres központ hekkelése.
Nem biztos, hogy külön topik kéne neki, de ha off-ba tennétek ezeket a szoftverkonfigurálós, buherálós hsz-eket akkor szerintem sokat javulna a topik követhetősége, de ez csak egy ötlet. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz #79335424 #10432 üzenetére
Felőlem elfér, nem kötözködni akartam, csak lehet hogy jobb lenne az ilyen mélyvíz-típusú dolgokat elválasztani az általános dolgoktól. Ez ellen szól persze, hogy széttöredezik a téma. Ti tudjátok, én igazából csak így a partvonalról figyelek, nem vagyok hozzáértő, csak javasoltam.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Oroszlánom #10436 üzenetére
Érdekes, nálam is. Úgy nézett ki, hogy első híváskor bugyborékoló hangot adott, már a kicsörgéskor. Bontottam és újra hívtam, akkor teljesen jó volt a hangminőség. A következő hívásnál újra víz alól jött a hang, bontás, újrahívás, jó. Ma csak simán szakadt a hívás egyszer, de 50-50% hogy a telefonom dobta el a wifi jelet hívás közben vagy a bc volt bajban.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz instantwater #10777 üzenetére
Valójában szerintem elég gáz, hogy nem automatikus a voip szoftverekben, hogy ha azon telefonálsz, akkor addig egy foglaltat jelez ha bejövő gsm hívásod van. Ezt az összes mobilos oprendszer alatt meg lehet csinálni. Hatalmasat néztem először, amikor telefonáltam a mobilevoip-pal, és beleordított a fülembe egy bejövő hívás csörgése. Szerintem alap kellene hogy legyen.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz instantwater #10782 üzenetére
Tudom milyen adatfolyam a voip hívás. Pár hete volt erről szó, hogy mire gondolok. Minden app kérhet hozzáférést a telefon részhez is, és egyszerűen azt kellene csinálnia, hogy amikor él egy voip hívás, akkor elutasítja a bejövő hívást (azaz olyan mintha te elutasítanád rögtön az első bejövő csengetésnél). Mint ahogy az android gyári kliense csinálja.
Az összes mobilos oprendszer alatt - alatt azt értem, hogy amiket láttam mobil oprendszereket, azokon egy app kérhet hozzáférést, hogy a bejövő/kimenő hívásokhoz kap jogosultságot, és el tud utasítani, fogadni tud illetve indítani tud hívást. Tehát nem egy leprogramozhatatlan varázslat lenne ez egyik voip kliensben sem.Szerintem kifejezetten igénytelen dolog, hogy erre normális, nem kis időbefektetéssel készült programok készítői nem gondoltak.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz hdekakas #10874 üzenetére
A vezetékes még mindig superdeal-es, 27 fillér.
Ha pl arra használod, hogy kint vagy külföldön, teszel egy feltöltős simet a telefonodba, és azon telefonálsz haza, azon felül hogy net is lesz a telefonodon, jóval olcsóbban telefonálsz haza, mintha roamingolnál.
Egyébkén így emelés után ki kell fizetni az 1 ft-os percdíjat, ja, brutális. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz szuszinho #10889 üzenetére
Az a helyzet, hogy még az sem baj. Az a vicc, hogy van egy nem éppen olcsó havidíjas céges csomagunk. Ha ebben hívok valakit csoporton belül, akkor megy a kapcsolási díj (5 Ft?). Vicc, de browsercalls-on keresztül ezért kb 5 percig beszélek mobilon.
Egyébként ez a voip is olyan, hogy ki mire használja. Én főként vezetékes számok hívására. Azt valahogy, nem tudom hogy miért, de sajnálom a mobilos perceimből fogyasztani. Van az irodában vezetékes telefonom is, de röhej a percdíja. Innentől adott a felhasználási kör.
-
lugosi
MODERÁTOR
Na pont tök ugyanígy viselkedett egyszer nálam is. Mikor újra be akartam regelni azt a számot, egyszer csak megjelent újra a felületen.
Csak ellenőrzésképpen beléptem a webes felületen és épp most is no caller id-re volt állítva, természetesen nem én állítottam át korábban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Elektromos cigaretta 🔞
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest