- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-07-17 11:05 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
Alighanem! Magasabb érdekek szükségeltetnek...Gyanítom hogy így itt a telekom-telenor-vodafon-digi --szolgáltatók-- négy oldalú "hidden number" telefonszám-felfedő szürke félhivatalos különszolgáltatása exponálódott...
Gyanítom homlokráncoltató kissé ez az adatmegosztási inter-korporativ együttműködés!
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
A Diginek nincsen B20 (800MHz) sávja, mobilnetet ők B3-on (1800MHz) nyomatják, most nyáron vagy mikor bizonyára szerezni akarnak a frekvencia árverésen 700 Mhz-es (Band 28 a vidéki jó lefedettséghez) vagy más pályázható freki blokkokat is .
A b20 nélküli Xiaomik is mind tudják a digi jelenlegi b3 sávját használni.
A Digimobil teszt SIM kártyája szuper dolog. Ahol van lefedettség, vagy akinek VoWifit tud a xiaomi-ja
) annak hanghívás szolg. 5 Ft /percA "Digi mobil" topikban nekem nagyon jó hír volt például Redmi7 VoLTE (és VoWifi) működése, mert a családban ilyen van.
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Nem talaltam olyan opciot sem, hogy ideiglenesen ki lehessen kapcsolni az app-ot.
Pl. Jegelheted az appodat (" Freeze/defrost/launch apps in a single click") :
Pédául a Titanium Backup (root) nevü biztonsági rendszermentésre meg egyéb karbantartásra való progi Free verziójában is tud ilyet. -
ÁrPi2
senior tag
PBXes -en van Neophone-os (inbound) trunk-om
Tegnap kaptam emailt ( 24 Oct 2017 21:44:02 +0200 )
"Hi,
trunk 0621xxxxxxx@sip.neophonex.hu of your account arpad
is offline for more than 10 minutes now."Szóval valahol a PBXes.org szerverparkjában -ból sem volt elérhető ekkor a neophone.
Most perpillanat kicsörög nálam a neophone-os számom...
-
ÁrPi2
senior tag
" wiki nincs csak egy felületes help. "
Helló,
Én kérdezősködtem tán legelőször kb. egy hónapja az IncrediblePBX/Wazo-ról(és magam idő hiányában az elmúlt hónapban nem tudtam vele foglalkozni , kísérletezgetni és tesztelgetni meg pláne), de nagy doksit azt azért találtam , olyat ami komolyabbnak tűnt beleolvasva...A letölthetők pl. a Pdf 613 oldal (....Meglelted ezt? oké talán pilótás ...) -
ÁrPi2
senior tag
Nagyon köszönöm a jó kis beszámolódat!

Hasznos ezeket tudni!Az iax2-vel kezdem együtt tanulmányozni.
Ha jól tudom a Zoiper Free verziójában is jelen van az IAX protokoll képesség, és az itteni utóbbi kommentek (itanczos) nyomán jött egy biztonsági kérdésem:"egyetlen kapcsolaton, egyetlen porton megy az adat és hang (persze digitálisan)"
Vajon ha ebben az Incredible-PBX-ben a tűzfalában manuálisan forszírozva Portot nyitnék az IAX2-nek
(Inter-Asterisk eXchange), hogy a Zoiper-em --bárhonnan,"bármi" IP-ről-- azon jöhessen
akkor az mekkora biztonsági rizikó lenne? Mennyire secure az iax2 , illetve konkrétan ez a koncepció?
Vagy megoldás lehetne ha egy mobilnet előfizető egy adott szolgátatói accountján mindig egy adott fix IPv6-os cimet kapván be tudna fixen jutni és regisztrálni az ilyen PBX-be...

Oké ez nagyon Mélyvíz, lehet tán a nerdvittles.com -on NerdUno-nak kéne valahol föltennem/nünk!

PS 2.: Androidra port knocker kliens automatizálót én is keresek már
-
ÁrPi2
senior tag
"Ennek semmi köze a közbe iktatott SIP központhoz.
Nálad lesz a probléma, ha nem folyamatos és mondjuk 100ms feletti a ping értéke."Nekem is világosabb már, 140km/h nál gondolom ez a fenti ugyanúgy igaz a IAX2 protokoll-t használó PBX (mondjuk cloud vps-en elhelyezett FreePBX) esetére is..
THX.
-
ÁrPi2
senior tag
Itanczos írja hogy uLaw codeccel sztrádán 140km/h-nál szakadozóvá vált neki, és gsm c. okés, Te pedig a múltkor
arról a próbádról írtál hogy Zoiper kliens , IAX2 protokoll , PBX (FreePBX VultrCloud -on?
) kombó eseténa pozitivumok közé sorolható a
+ wifi / mobilnetet váltás hibátlan
+ mindig elérhető, több WiFi mobilnetet váltás után is stabil a bejövő hívás.Értem hogy akkor ez Nem SIP hanem IAX2 protokoll-on megy a mobilod és a PBX-ed között.
Ezek a net-váltások (médiumváltások) ha történetesen mobilnet-cella-váltások akkor mi a differencia?
Hogy van akkor ez mellett a hangkodek kérdése? itanczos mester GSM kodeket javasol ,
neked pedig uLaW-val is poztiv tapasztalatod van..
Ki kell próbálnom, nemde?

Köszönöm az eddigi tanácsokat is!
-
ÁrPi2
senior tag
Helló ,te pár hete írtad hogy kipróbáltál jónéhány különböző PBX-eket.
Nem akadt esetleg a kezeid közé az "Incredible-PBX" ? Tudsz róla esetleg egy pár jó szót?
Ez a PBX teljesen GPL - egybeintegrálva a Xivo-Wazo unified communications platformmal..
Most például itt a Nerdwittles-en találtam Installation Overview -t."Incredible PBX Wazo"
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Helló itt meg azt erősíti meg a GyIK amit
edk és joelke már írt...: ( Nem kell egyéb csak a Domino-Fix és egy Maraton ) -
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Én most immmr egy Nox android emulátorban windows8.1 alatt dolgozgattam és próbáltam ki egy-két dolgot,
és megy a beregisztrálás, telefonálás is (türhető voip féle minőség), de pl. telekomos számra küldött SMS csak valami egyedi idegen 30-as telekomos szám feladóval érkezik meg a címzetthez.
-
ÁrPi2
senior tag
"Német Aldiban vásárolt kártyát használok, és megy rajta a roaming. Csak most még feláras."
Ez az AldiTalk, ugye? Erősítsd már meg légyszi, ugye a felár csak adat-Roaming esetén van rajta?
(Én úgy tudtam a beszéd roaming külön díjait már eltörölték! )A sógor és hugom volt német albérleti címével Online bregisztráltam AliTalk SIM-et (amit pl. Aldi Süd pénztárnál lehet vennii mint egy doboz rágogumit)
-
ÁrPi2
senior tag
Használatban van még, működne és immmr-el milyen jó kis voiptelefon lenne

a voda 3G-én (a voda tuti vagy net+ ) ! -
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok ,
az itt a fórumon talált immmr-t (1.0.3.163) tenném föl , egy régi android 4.2.1 -es rendszerre
( 4mag mt6589T SoC , 1GB ram 4GB rom )exposed+rootcloak-kal sikerült továbbjutnom a root problémáján, de nekem csak egy nagy fehér háttérszinnel üres képernyő jelenik meg ezután, felül a linkelt képen is látható immmr logó/embléma és "Imprint" plusz "Terms&Conditions" katintható linkkel .
Semmi Register és Login gomb, csak üres fehérség. Van valakinek erre ötlete?
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok, szia KTU,
Keresgélek itt a fórum keresőmotorral az SMS szócskára...
én keresnék egy a normál SMS-díjánál olcsóbb megoldást - az alábbira:
Megoldást arra hogy sima (vagy bármilyen nem-"NEM" tartalmú, vagy üres) SMS-t menjen el a...Máv-Start jegyvásárlási telefonszámra (ahová mobilegyenlegem terhére jegyvásárlás megerősítését kellene adott 3 percen belül elküldenem) a náluk beregisztrált telefonszámomról. (A sztenderd tarifff szerint 49Forintos áron).
Van ennél a csomag szerinti sztenderd SMS díjnál (49 Ft) olcsóbb megoldás vagy trükk?

Hogyha például működne vmi Rebvoice jelelgü olcsó sms - küldés

A kapcsolódó ötletet itt olvastam a http://kiszamolo.hu/vodafone-tuti/ alatt:
Ha csak mobilinternet kell ingyen, válaszd a vodafon net+ díjcsomagot, havonta fizess be 5.000 Ft-ot, kapj érte bónuszként havonta 1 GB internetet, majd költsd el bármikor (...például...)vonatjegyre.
(Talán még a drágább normál jegyvásárlási SMS-díjakkal is megéri ez a havi 1 GB mobilnnet...(?) )
-
ÁrPi2
senior tag
Engem is érdekel, és pont ilyen okokból,
( sőt én a "tagok listája" gomb alatt nem is szeretnék olcsón sem drágán sem szerepelni:
Szóval szívesen értesülnék róla hogy lehet ebben a tekintetben anonimitást kérni, ehh
)Mennyire jön ki egy hónap egyesületi tagdíjjal meg netcsomagdíjjal etcetc..?
Erősítsétek meg ha 100 kbps a sávszélesség legkisebb -alap- csomagja, és amellett érdekelne még hogy ráengednek -e az LTE-re , mert azon
a jobb pinggel jobban lehet voip-telefonálni... -
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
"PhonePower: 25 USD havonta es korlatlan magyar vezetekes es mobilhivas!"
Nem tudom rosszul látom-e de drága hazánk benne van a $19.95 -os country-csomagban is!

(#20965) maroni -vodafone-roamingdíjeltörölés :
""Nem hiszem mert az MTI-re hivatkozik! ""
Géza, ne politizálj!

-
ÁrPi2
senior tag
Nekem még nincs RaspberryPi3 , de Ward Mundy (Nerd Uno) oldalán remek és friss anyagok is vannak VoIP ,PBX szerver témában ,
a RasPi -vel és linuxról ,és úgytudom az általuk fejlesztett Incredible-PBX is GPL licenszes (.igen azt írja az).The Sensational Raspberry Pi 3 Featuring Incredible PBX with Raspbian 8 Jessie
Tutira van RasPi 2 blogbejegyzése is egynéhány.
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Én június elején kértem net-n-roll tesztkártyát , kaptam is, plusz papiros szerződést..490Ft-ért.
Most az érdekelne, hogy akkor aug31. után kaphatnék-e erre vagy akár másik tré kártyára 990Forintért valami 1GB vagy nagyobbacska
mobilnet keretet, vagy ébredjek inkább fel?(#18190) phanfantom
Szerintem az ára a 490Ft le-esemesezhetö (,de én adatban mesziddzselek )
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Én is vettem egy ilyen teszt kártyát, Mikor jár ez le? Ha elfogy a 2GB és/vagy augusztusban (aug,31. ? ) ?
Tökéletes a voip mobilvoip-on H+ esetén (Óbuda, Dél-Pest pontok) továbbá nekem pedig nem 4G képes ez a Jiayu telóm.
(Nem figyeltem meg a H+ és 3G váltás esetében változik-e a kapcsolat böngészőben, vagy mobilvoip esetén sem.)
-
ÁrPi2
senior tag
" Tulajdonképpen a hang késések, amik a problémát jelentik és így szinte használhatatlan."
Nem az egyszerűbb megoldás de nagy lépés lehet ha erősebb készülékre válthatsz (jobb hardwer) ,
plusz a késések sokkal kisebbek ha 4G-n ( FDD-LTE Band3 1800MHz és vidéken B20 azaz 800Mhz-en) van lehetőséged voip-ozni (MobileVoip-ozni). -
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Nekem nem annyira hiányzik L de hát a lollipoppot majd pár hónap múlva kidobja rá a gyár, az orosz barátaink pedig a következőeket is hozzáidomítják ha népszerű és jó gép lesz.

A szériák hibára ennél is és más márkáknál is mindig figyuzni kell, de például nekem nem volt negativ tapasztalatom a g3t-mmel, vagy úgy mondom én nem estem bele a rossz szériába..
-
ÁrPi2
senior tag
Nem tudom várnál-e Karácsony utánig , különösen hogy a JiaYu-ék ígérnek, januárra de
még a zopo-3x -nél is jobb árfekvésü alternativa a jiayu-s3 . fdd-lte: b3,b7,b20 -- A gpu Mali de ez T760, tán már jobb mint a 400-asAntutuilag 37ezer körüli
900 illetve 1000 jüanos változat: 16gb rom mellett a ram 2gb ill. a "highend"-ben nfc és 3gb ram.
(gizmochina meg gizchina infók erről)
zopo-3x 295 dollárjánál csak ócóbb lészen!
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Az upc valóban a fonera disztribucióját fedezte föl, de ahogy mondod is :
A fonera wifinetwörk ratyi adsl-es netek sokaságából (IS) áll össze és emez perszonálisan is aggályos nem csökkenti-é -e
akár túlságosan is a magáncélú sávszélességedet,
Ezzel szemben áll ""újdonságként"", hogy az UPC és reményeim szerint a Digi is úgy tudja tudná produkálni a Wifi-netwörkjét,
hogy az egyes előfizetői azt szúnyogcsíppentésnek sem érzékelik mert kábé gigabájtos a cső. -
ÁrPi2
senior tag
"Mi következik ebből? Egyelőre semmi, de Sherlock Holmes nyomoz tovább."
Jólvan Watson, fejlődik. De kérem ne fenyegetőzzön pereskedéssel detektivkollégákat

Ha csak például a dellmont nem hajlandó, ill. nem tud silk (szkájpos) vagy opus protokollon
kommunikálni akkor a CSipSimple hiába tud . -
ÁrPi2
senior tag
Már épp én is linkelni akartam CineDOG1 fórumtárs lédig de nagyszerüen kibogarászható összefoglalóját,
amelyet valamikor a topiklakók konszenzusa sőt értesítése nélkül kipenderitettek a topikösszefoglalóból. -
ÁrPi2
senior tag
Hmm..Ez valami mindenegyes az upc által kihelyeztett wifis routeren az előfizetőétől elszeparált
vlan -on futó wlan netvörk.Most a héten tanultam ilyet az openwrt előadáson

A UPC Wi-Free hálózat az internet-előfizető ügyfeleinknél elhelyezett WiFi kábelmodemek felhasználásával jön létre. Ezeken az eszközökön központilag bekapcsolunk egy második, egységesen UPC Wi-Free elnevezésű WiFi hálózatot, amely teljesen elkülönül és független az ügyfeleink saját otthoni WiFi hálózatától, így sem az előfizetett sávszélességre, sem a havi adatforgalomra nincs semmilyen hatással.
Hümm én a Digi-nél lógok....csinálhatna ilyet a Digi is....!

Hajrá Digi versenyre föl !

-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Voipblazer pl. Luxemburg felé is király: Más klónnál 7-8 cent itt meg 1.
(#13960) setom: A BC 1,7 cent
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Naigen...Hát öö orbán úgy fogalmazott hogy "január közepén nemzeti konzultációt kell indítani az internetről, annak szabályozásáról és a pénzügyi kérdéseiről."
Akkor januárban még tutira semmi bevezetve nem lesz!
Ahogy az index.hu idézi "A miniszterelnök ugyanis kíváncsi arra, hogy
"az interneten keletkező hatalmas extra profit hova lesz, és nem lehetne-e annak egy részét itt tartani Magyarországon."Nagyon érdekes számomra is a Hollywoodi könyvelésről , a Vodafon hazai meg a HQ-s nyereségességéről
Instantwater, Dluinet meg a többiek által fentebb írt összes komment!
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
A legutolsó (2012szeptemberi)) g729 codec-es CsipSimple stable mappája ez itt.
A legutolsó g729-el épitett trunk az r2174 -es számú build is elérhető de nem a csipsimple.com site-on.
Például a FreePBX Voip tutorial sorozat -Csipsimple epizód (Part8) videó feltöltöjének jutyubvideó feltöltöi kommentjében megadott linkről -
ÁrPi2
senior tag
"Bár a navos ügyek és a déli áramlattal kapcsolatos dolgok után már nem vagyok benne biztos, hogy nem az ország tönkretevése a cél."
Ugyan ugyan!
Tönkreteszi tán szép hazámat a HorváthAndrás kkomoly zölddossziéja?
( jahh tudod: "a NAV-os ügyek"
)
Aztán miket írnak már a földgázvezetékekről ? Az is tönkretesz barátságokat??
Vagy annak nyomán az én szép hazámat is tönkreteszi?? Gerhard Schrőder (Északi Áramlat) vajon tönkretette Németországot azzal hogy utóbb GAZPROM cégben felügyelőbizottsági tag???Mi vagyunk tán a felelősségrevonhatóak a DéliÁramlat miatt???
A Voip-telefonálást illetően Ontopikabb:
Én például szimpatizálok a Kormány demokratikus rugalmasságával amennyiben tényleg teljesen visszavonul az internetadó ötletétől.
hö hö höNevezzen bárki trollnak

-
ÁrPi2
senior tag
Kis újonc
Igy kell linkelni: -
ÁrPi2
senior tag
a heti világ gazdaság címü gazdasági szaklapban még nem hitelesítették ezt az tervezett törvényjavaslat infót de azért már majdnem biztos! Mondom ezt 444 meg index meg ilyenek nyomán cinikusan...
Mindenütt hívjuk fel a figyelmet a 2008 évi fideszes tiltakozásra
"Akkor a Fidesz ezt élesen ellenezte: Nyitrai Zsolt képviselő azt mondta: a Fidesz elvi alapon nem támogat semmi adóemelést vagy új adónem bevezetését, különösen akkor, ha az az internetre vonatkozik, hiszen az tovább mélyíti a Magyarországon a digitális szakadékot." -
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
A fogadó félnek rajta kell "lógnia" a neten és
Connection keepalive vagy valami hasonló módon a voip-providernél lévő fiókjába is
Bejelentkezett állapotban kell lennie.
(A CSipSimple Beállításokban a "Bejövő hívások fogadása" opció legyen kiválasztva)(A MobileVoip app szerintem csakis kimenő hívásokat csinál)
-
ÁrPi2
senior tag
Miui 4.8.22 üzemel nálam
Én is kedveltem azelőtt a CSipSimple-t, de miui-n én is ugyanezt a
(#12326 , #12332 , #12338 ) jelenségsort megtapasztaltam
..És én speciel a két SIM-emre egyikre sem kapom az sms-eimet..Tud valaki jótanácsot
SMS-kezelésre kétkártyáson?Arra gondoltam mármár hogy a Miui adarforgalom - Blokkolása blokkolohat SMS-eket -
- mondván hogy az tképpen 2G "adat"
(az nyilvánvaló hogy nem 3G vagy Wifis adatcsomag..) -
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Úgy tünik a hanstel egy-egy Delmont klón viszonteladója.
Hol érdemes tehát feltölteni? Hát az adott klón weboldaláról az accountodból
indítva a fizetést (és Paypal vagy bankártyával) -
ÁrPi2
senior tag
Köszi a tanácsot ,akkor tán felhívom őket...
Ha pedig fonio-nál (nagyjából) egyévente megy a 2000,- Forint, akkor az ephone 100Ft/hó -ja olcsóbb..
(ha ugye amazoknál nincs hasonló egyéb költség-tényző ... )"Én foniora csak egy 100 ast utaltam, és megkaptam a számot :-D"
Hát mert te wizzard vagy, de amúgy mióta? (Mióta van ez a százforintos számod?

PP -vel fizettél?) -
ÁrPi2
senior tag
fonio -ról azt írja Andatti 2013októberében (de nekem ez a fonio kérdés most lehet aktuális)
"6561
Az egyszeri 100 Ft csak a földrajzi számosra vonatkozik, én úgy tudom. és addig él, amíg a feltöltött egyenlegeden van pénz. (szerintem utána is, de nem néztem meg az ászf-et, hogy meddig él.) De a foniónak is van havidíjas földrajzi számos konstrukciója is, ami megint más lapra tartozik. Amúgy az egyszeri 100 Ft-on felül, /le van írva, mely körzetszámok kérhetők ennyi pénzért.../ ha nem hívsz róla senkit, akkor semmi egyéb költséged nincs, azaz a te "befektetésed" a 2000 Ft-os feltöltés"Én csak úgy olvastam ebben a topikban , hogy 2000(kétezer) Ft évente. De az ÁSzF-jukban sehol sem látok 2000 számot (sem) , így nem tudtam a fonio irányából meggyőződni az esetleges per éves díj kérdéséről!
Kisegítene valaki?

-
ÁrPi2
senior tag
Hát persze
Van egy hely a Csendes-óceánban ahol ha beletennénk azonnal a Mt-Everest-et akkor a teteje két kilométer mélyen lenne a wízben... 
Eseleg tán egy ilyen Network Analysis ebook is érdekelne téged?
Egy boncolgató cikk 2012-böl:
Wireshark – Dissecting WebSocket Conversations -
ÁrPi2
senior tag
"Nekem TP-LINK TL-WR841N routerem van,ez is jo?A visszahivásnál bármilyen számot megadthatunk,ugy értem h, mobilt,vagy vezetékest kell?"
Igen ezt a routert is támogatja az OpenWRT, illetveizé azt nem néztem meg hogy asterisk-modulhoz elég-e a tárterülete... elfuttat-e önmagában , de igen ez a disa-callback bármilyet tud v.hívni: ez az asterisk bármilyet visszahív (amit a fvd vagy bc vagy egyéb voipprovidered hívni tud).
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Másként fogalamzva ez felzabálná a "21-es számmező"-t,
akkor már inkább mellékeket kéne fabrikálni 1 darab megvásárolt/ingyenregisztrált ephone megaphone neox stb.. telefonszámm alatt ...Asteriskben
(.. a mellékek tárcsázását a kliens telóról kellene automatizálni)InstantVíz Mester! ez így is kialakítható? :-)
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
"bejövőre is, de akkor egy másik - feltöltött - browsercalls felhasználónak kell hívnia"
..és mondjuk egy browsercalls-os sip-uri meg egy fvd-s sip-uri ha be is vannak folyton jelentkezve ki-ki a saját fiókjába, akkor egymás között ugye "free of charge" beszélhetnek ?

-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok ,
Tudja-e valaki hogy a MIUI (most az új dev. verzió(k)) milyen codec-et használ internethíváskor?
-
ÁrPi2
senior tag
Én november végén töltöttem 10,x euróvval az FVD-accomat és most épp ezután fedeztem fel itt a fórumban ezt a browsercall-t,
szóval ezért is figyeltem föl erre a szövegedre:"Dollár-, euró- és fontelszámolású klónok egymás közt tölthetőek"
Ez mit jelentene? "Mozgatható" vagy áttöltve felhasználható az egyenleg a Delmont-klónok között?? (
) -
ÁrPi2
senior tag
"Így a mókolás csak az én oldalamon történik. Ő csak egy vezetékest hív, ami a Telenornál még a feltöltős kártyákkal is csak 7Ft/perc, plusz 7Ft kapcs díj."
Helló, ez egy Forintos, telenoros tarifa a vezetékes irányba?
Nem értem az olcsóságot: a Spanyolban lévő kedvesed ezen az áron hogyan telefonál neked? -
ÁrPi2
senior tag
Szóbajöhet még a nagy neveken kívül windóz PC-re a LinPhone voip szoftver is..
Srtp és zrtp titkosprotokoll is van plusz a fejlesztői még a G729A hangkodeket is implementálták
és benne van."msbcg729: A G729 plugin based on our own G729A implementation. Informative note: G729 usage is governed by a patent license to be acquired from Sipro lab."
-
ÁrPi2
senior tag
"Hanem olyat keresek amilyen a Skype volt még pár éve - mielőtt a microsoft fel nem vásárolta.
Biztonságos, nehezen feltörhető/le hall@gatható..."Ha pedig paranoidabb vénájú vagy akkor jól titkosítható kommunikációt biztosító szoftverként
ajánlható a CSipsimple is "sipuri" -val (azaz pl. felhasználónévvel) használva:Supported features : (részlet)
"Secure call with TLS transport for SIP and SRTP or ZRTP for media."( Fél éves blogcikk: "Titkosítsd a telefonbeszélgetéseid!" )
-
ÁrPi2
senior tag
Ez a géped Windózában rejti el az ablakot összekapcsolódáskor(, csak a jobbalsó érttesítő tálcán lesz valami apróság)
Nemtudom hidden státus van-e vagy egyáltalán működik-e státus kijelzés az androidos appban (Mobilevoip) -
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Rákerestem "Karin mesternek" izé Sacco-nak ebben a célirányos bejegyzésében a kommentekben.
Nem derült ki Sacco számára hogy a jiayu (g3 g3t g4) tud 900-ast vagy nem.Így én voda-sim nélkül és nem is a távoli lefedetlen mezőkön járva-kelve most sem tudom még csak azt,
hogy a MUT (MobileUncleTools) az mtk-engineer mode alatt a BandModes alatt mutat nekem olyat hogy
van wcdma.gsm-900 mellett pipa. -
ÁrPi2
senior tag
Komolyan köszönöm a figyelmeztetést (egyideje más szolgáltatónál valami hasonlót keresgetek, de kétségeim vannak a telóm wcdma-gsm-900 BandMode-ja miatt a Vodát választani. KurtCobain! A G3T tud-e vajon 900-as vodát?) ezt már utóbb néhány túrán v. kiránduláson megtapasztaltam. Általában viszont fix, jó Telenor-lefedettségű helyen mobil- voipozok.
-
ÁrPi2
senior tag
Én pl. Hipernet Praktikumot is jónak tartom.
Voip telefonálás percdíjainak kalkulálásakor könnyen számolok a megadott 5 Ft/MByte értékkel..
Hipernet Praktikumnál és Djuice ReloadNetnél a 3000 Ft-os vagy nagyobb feltöltés egy évig jó. A 45 napos adatcsomagokkal nem kell foglalkozni.
-
ÁrPi2
senior tag
(Ezaz ami megint megmutatja: Symbyan majdnem már szó szerint szimbiotikusan összeforrott a hw-vel)
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag

Én a CSipSimple-t ajánlanám mert tud sokféle kis forgalmú kodeket, aztán
például a 3CX megfelelő weboldala szépen közli a különböző kodekekhez szükséges
sávkeskenység értékeket is az ő szoftvere jelenleg ismert kodekjeihez:Itt.
Esetleg tán más bontásban óhajtod a produkált adatforgalmat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) annak hanghívás szolg. 5 Ft /perc

)
, lehetnek emberek akik hiteltelen hirügynökségnek proklamálják (vagy ilyesmi) az MTI-t

)