Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
A freevoipdealen minden egyes feltöltés után jár a 120 nap, vagy csak a legelső feltöltéskor? Meg gondolom nem adódik hozzá, ha még van az előzőből, és úgy töltök rá.
Local accesshez lehet használni az ingyen perceket?...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
LámaZ
addikt
Kullogtok utánam. Amire én rájöttem kb. 2 éve, arra jöttök ti rá most. ☺
Amúgy, szégyen, hogy mi itt ilyenekkel kínlódunk. Pl. Németországban olyan olcsó a mobilinternet és a mobiltelefon általában, hogy bagóért megkapják a fogyasztók. Az érdekes az, hogy a Deutsche Telekom anya állítólag veszteséges, míg a magyar leánya - amelynél mellesleg ugyanannyiért mi 3-szor annyit fizetünk, mint a németek, közben a fizetésünk 5-ször kevesebb! - nyereséges. Nos, ebből a nyereségből akarna most a magyar állam kicsippenteni valamennyit, hogy állami beruházások révén (pár száz milliárdért mobilnethálózatot akarnak kiépíteni Orbánék az egész országban ← ez valami EU-s előírás is legkésőbb 2020-ig) visszaforgassák a magyar gazdaságba. A netadó ellen tüntetők ezt persze nem tudják. Tulajdonképpen a nagy nyereségeket zsebre vágó multicég mögéjük bújva csinálja a fesztivált.Legyen minden jó!
-
zseko
veterán
válasz joelke HU #13676 üzenetére
Meg kell nézni aszf-ben benne van-e, ha nincs akkor simán beleférhet(ne) egy próbafeljelentés is akár...
Ma próbáltam, a hangminőség jó volt, még túl is tudtam vezérelni a hangerőt (lejjebb is kellett vennem mert már torzított), és nem érzékeltem késést mint a BC-nél. Igaz csak alig több mint egy perces hívás volt. Codecet melyiket érdemes használni?
G729 8kHz
PCMU 8kHz
PCMA 8kHz
GSM 8kHz
Ezek vannak alapártelmezetten beállítva, ebben a sorrendben. Aztán van még G722 16kHz, speex 8-16-32 kHz, SILK 8-12-16-24 kHz, ILBC 8 kHz és ISAC 16 kHz. Melyik adja a legjobb hangminőséget, és melyiket érdemes használni? Meg mi lenne a jó sorrend?HR24.hu
-
addikt
-
setom
tag
válasz instantwater #13686 üzenetére
instantvoip
-
LámaZ
addikt
Voipheaven
Voipturul
Voiparadise
Voipattila
Voipme
Ivoip
Vipvoip
Cheese
Cheers
KutykuruttyLegyen minden jó!
-
Zeki
nagyúr
-
addikt
-
glaci
őstag
"Elmész" Dellmont viszonteladónak?
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
nagyúr
starvoip.com
vphone.com"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
addikt
Ha van egy szabad percetek, kerhetnek toletek uzenetben voip cegnev otleteket?
Lehetoleg olyat ami .com al lefoglalhato.
Koszonom.[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
És tényleg használhatatlan. Úgy általában az egész Dellmont. Ezért váltottam Reengerre, tartalékba meg Fonio és kértem egy Budapesti számot. Groundwire push beállítással jól működik a visszahívás és kellett is a budapesti szám szám.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
nagyúr
azon gondolkodtam (!), ha bevezetik a minden megkezdett 1GB-t után a 150Ft+Áfát, akkor a szolgáltatok lassított net helyett lekapcsolhatót csinálnak, viszont az 1GB lehet a minimum, mert alatta nem éri meg.
Tehát mindenhol lesz 1GB forgalmú net 200Ft-tal többért mint most, viszont megszüntetik a többi kisebb forgalmú internetet. Így Blumobile vetésforgó kiesik és a Tesco havi 10Mb ingyen is kiesik.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Zeki
nagyúr
Ennyi volt. Az asszonynak tele lett a hócipője, hogy a mobilevoipppal a callback is szutyok szar a melóhelyén, valami előfizetést akar. És tényleg szutyok szar.
-
MODERÁTOR
válasz joelke HU #13676 üzenetére
Az a baj, hogy én céges dolgokra is használnám, aminél akár akkor is idegesítő lenne, ha csak minden második hívást bontanának 20 percnél - amit értenék az ingyenesnél, de felháborodnék rajta, ha fizetek érte. A teljes hívásért, a 21. percért is.
Na majd kísérletezek ezzel a szolgáltatóval azért. -
joelke HU
senior tag
válasz lugosi #13675 üzenetére
Nekem rendes előfizetésem, 3000 Ft-os feltöltésem volt náluk a legfrissebb programjukkal mégis bontotta 20 perc után a vonalat. A fél év alatt csupán 1x fordult elő, hogy egyhuzamban 30 percet sikerült vele beszélnem. De próbáld ki, nem vesztesz semmit. Esetleg egy 1000 Ft-os feltöltéssel is próbálkozhatsz. Gyanítom azért van így mert van az a napi 3 hívásos csomagjuk, az ugye mégsem lenne kifizetődő, ha órákig pörögne egy hívás. Rendes szolgáltató is csinálja ezt. Lásd Telenor. 7 Ft a vezetékes, 60 perc után bontják a hívást.
Más: vettem egy blue-s kártyát, de a telefonom nem fogadja el, még nem aktiváltam, 600 Ft lebeszélhető róla, kivágtam micro sim méretűre. Ha valakit érdekel, dobjon egy privit.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
ther
aktív tag
válasz sipi25 #13599 üzenetére
De akkor te se jutottál semmire, igaz?
Kíváncsiságból megkérdeztem amúgy a dellmont supporttól válaszban, hogy hogyan legyek biztos abban, hogy bontom a vonalat, erre ismét egy nagyon kompetens választ kaptam:
When the call is ended, make sure it is disconnected properly and check it again.
De nem is vagyok már meglepve, nyílván nem meg van mondva a supportnak, hogy ilyen ügyben nem tehetnek semmit, végtére is pénzről van szó.
CineDog: Paypalos feltöltésnél van lehetőség arról, hogy ott is közvetlenül a bankkártyáról húzza le a pénzt, vagy csak Paypal egyenlegből?
Aálírás
-
zseko
veterán
válasz #79335424 #13667 üzenetére
De ugyanabban a hozzászólásban írtam azt is, hogy ez a régi díjszabásban van/volt benne, és a Nordtelekomtól is ez tölthető le, de az oldalukon található új díjszabásban már 8Ft-ot írnak valóban. Valamint (#13639) whbear mondta hogy ő javíttatta ki a pdf-et. Persze csinálok majd próbahívást valamikor és rákérdezek náluk, hogy most akkor mégis mennyi az annyi, mert ez most így tényleg nagy katyvasz.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz #79335424 #13655 üzenetére
Egyébként már pont hogy nem olcsóbb Local Accessel hívni a Reengerrel szemben ha van normális net. Hiszen ott 8Ft/perc, míg a másik 11Ft (7+4). Havi 350Ft-ért meg 4Ft a mobil 50 percig, eddig is csak azért beszéltem többet néha mert 200 perc van a díjcsomagomban, és akkor már használjuk ki.
Ha meg a minősége és a szolgáltatás is jobb(stabilabb) lehet amiatt, hogy 'nem utazik ki külföldre' a hang, akkor inkább használom ezt. Mostanában ugyan nem sokat telefonáltam BC-vel, de az mind problémás volt. Egyelőre úgy gondolom megér(het)i.Persze ha alig van vagy egyáltalán nincs net akkor nem kérdés melyik a jobb.
HR24.hu
-
törölt tag
válasz joelke HU #13662 üzenetére
003618088122
Androidos telón én így mentem a névjegyhez:
003618088122,0036xxxxxxxxx
A két szám közötti vessző, darabonként 3mp. szünetet jelent. Amikor hívod a bp. -i számot, akkor egy gépi hang bekéri a hívandó számot. Ennek a gépi hangnak az idejét várja ki a vesszős késleltetés, majd küldi a hivandó számot.Murphys:
Nézd meg légyszi, hogy honnan indult a "folyamatszál"! Sztem a 18Ft -os első perc is kevesebb, mint a Reenger 19Ft -os összes perce.[ Szerkesztve ]
-
antal750
aktív tag
És ha telenoros vagy, vezetékest alapból 8ft-rt hívhatsz.. Ingyé bekapcsolják a szolgáltatást... 'Vezetékeshívó'-t kapcsoltasd be.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz joelke HU #13660 üzenetére
Nincs átverés. A Telenornál van egy kb. 'Vezetékeshívó' nevű opció, ezen vezetékes számot 7Ft/perc alapon lehet hívni, meg persze 7Ft kapcsolási díj. Fel kell hívni a pesti Local Access számot, aztán mikor kapcsolt és szól, akkor be kell írni a hívandó telefonszámot. Ezt meg lehet oldani felesleges billentyűzgetés nélkül is, hogy átadja a hívandó számot, mondjuk nekem nem sikerült megoldanom.
HR24.hu
-
törölt tag
válasz joelke HU #13657 üzenetére
Igen. Én is feltöltős vagyok. A legújabb MobildVoip -pal még nem próbáltam. A régebbiekkel nem működött. Sztem azért, mert a bp. -i központ száma rosszul van beírva a rendszerükben (mint ahogy a Dellmontos weboldalakon is hibás). De mivel ez egy "síma" GSM hívás, ezért nem kell semmilyen külön alkalmazás. Én símán névjegyzékből, vagy tárcsázóból indítom.
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz lugosi #13656 üzenetére
Ingyenes a regisztráció és az első 15 napban kapsz napi 3 ingyen hívást. Ingyenesen tesztelhető. Ha nem jön be, akkor nem használod tovább.
Somatom:
Igen, annak, akinek van Telenor kártyája. Nekem nincs.
De ez a 7 Ft-os Telenor-os cucc feltöltőkártyásoknak is van?
Meg a MobileVoip programban mit kell állítani a Local Access-nél? Mert ez nem világos nekem.iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
törölt tag
-
zseko
veterán
válasz whbear #13652 üzenetére
A program egyébként még kissé ótvarul is néz ki. És ha még a hívást is valóban megszakítja 20 perc után mint írták... nem lesz hosszú életű. Néztem a Groundwire-t, de ennyit azért nem vagyok hajlandó kiadni egy programért, nem beszélve a codec + áráról. Annyit nem telefonálok.
HR24.hu
-
whbear
senior tag
Amatőr rádió csak érvényes adóengedély birtokában használható, magánbeszélgetés, harmadik félnek szóló üzenet nem megengedett és tilos a titkosítás amatőr sávokon. Ami számodra szóba jöhet az a digitális pmr szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
Hát nem vagyok elájulva a Reenger-től. Amikor még teszidőszakos volt, akkor egész jó volt. Napi 3 ingyen hívás időbeli megkötöttség nélkül. Volt is 3 accountom. Így napi 3 órát ingyen telefonálhattam. Ja mert azt tudni kell róluk, hogy 20 perc után bontják a vonalat. Ha ingyen van ha fizetsz érte. Sőt én úgy is jártam velük, hogy amikor már pénzért ment a dolog a régi díjjal számoltak, azaz mobilt hívtam és 8 Ft helyett 19 Ft- ot vontak le percenként. Mondjuk írtam nekik és jóváírást kaptam. De a hangminőség... cöhhh... régen nagyon jó volt. Most meg sokszor alig hallom a másikat meg szinte üvölteni kell, hogy értsenek, pedig mind a két oldalon ki van hangosítva. Látszik, hogy kezd terhelődni a rendszer. Nem rossz de nem az igazi. Nekem a Callback például nagyon hiányzik a programjukból és hát ugye a saját mobilszámod nem használhatod.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
sipi25
tag
válasz Gondwana #13646 üzenetére
Ha megnezed eleg sok helyen be leh
et allitani a callerid-t! A dellmontnal pl van sms vagy hivas ellenorzes callerid regkor. Persze vannak olyan helyek, ahol nincs visszaellenorzes...
A reengernel szukseges a telefonszam beregisztralasa, visszaigazolassal. Ha nem engedik azt acallerid-t, akkor minek nekik a mobilszamhoz valo kotes?[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
válasz sipi25 #13645 üzenetére
Visszahívható vagy azon a 06-21-es számon? E-maileket is úgy küldesz, hogy fake-mailcímet írsz a küldőhöz?
Snail-mailt gondolom, nem küldesz, de ott is tud vicces helyzetet eredményezni, ha spoofolva van a küldő címe.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
sipi25
tag
Irtam az info@nordtelekom.hu cimre a regisztraciokor megadott mobilszam callerID-kent valo beallitasarol. Majd beszamolok a fejlemenyekrol...
Esetleg mas is kuldhetne nekik mailt...
Tenyleg gaz ez a 21-es callerid, nem mindenki veszi fel, meg lehet magyarazkodni... -
KTU
addikt
-
zseko
veterán
válasz whbear #13639 üzenetére
Akartam is kérdezni, milyen codeccel érdemes használni, melyiket érdemes beállítani a programban, mert ahogy láttam van pár. Mármint a Reenger progijában. Fogyaszthat kicsivel több netet is akár, ha jobb a hangminőség.
(#13642) sparks ja, ez érdekelne engem is, de nagy valószínűséggel perc lesz az.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
sparks
senior tag
Ez a Reenger perc vagy másodperc alapon dolgozik? Gondolom perc lehet az a végződtetési díjak miatt, de jó lenne, ha ez a honlapon is olvasható lenne valahol, én azonban nem találtam ilyesmit.
-
KTU
addikt
Már rég kerestem olcsó megoldást rövid hívószámok hívására, megvan: Reenger 3Ft vagy MO. dij csom. 1Ft
Azért marhára rosszul esik mikor az invitelnek be kell jelentenem hogy nincs szolgáltatásuk, ez 8-9 perc hívásonként, és 1 hónapban többször is előfordul.
T 42,67 Ft / perc, Telenor 42 Ft / perc, Voda 49 Ft / perc,
És mikor szóvá tettem, mondták hogy a telefonjukról ingyenes,
Erre mondom: Ember nincs semmilyen szolgáltatásuk, ezért telefonálok.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
whbear
senior tag
Az én közreműködésemmel lett javítva a díjtáblázat. Mobil 8 Ft, Vonalas 3 Ft. Csak nomadikus (21)számkijelzés van.
Nagyon stabil, Groundwire-t használok 3G-n g729a codeccel, wifin g711a-val. Nincs késés, jól érthető. Mivel rádióamatőr vagyok, a vételi jellemzés ez lenne :599Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
zseko
veterán
Nem keverem, biztos vagyok benne. Ám úgy látom azóta már módosítottak (pdf-et is), mert a régiben még ezt írta a fejlécbe:
ám ezt a mobilokhoz:
A Nordtelekom oldalán még a hibás() pdf van fent, annak a dátuma 140822, míg ami a Reenger oldalán elérhető már 141013.
Még ha nem is annyira olcsó mint a BC, de mégse 48Ft. Inkább legyen stabilabb mint olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
KTU
addikt
Mással kevered, mert most
Mo. mobil: 4Ft/perc hívok
Mo. vezetékest 1Ft/perc
Reenger Magyarország díjcsomag (350 Ft)Feltöltöttem 1000Ft
+
Magyarország díjcsomag (350 Ft)
És úgy látom csak az utóbbi fogy, a fentebb írt árakon."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
KTU
addikt
Reenger accountom szeretném használni más alkalmazással.
Ez megoldva. Zoiper, Groundwire
Felhasználói név: Reenger telszám
Jelszó: *****
Szerver cím: sip.nordtelekom.huRá lehet venni hogy híváskor a saját mobilszámom küldje el a hívott félnek?
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
mike1334
veterán
válasz McLaca #13630 üzenetére
Az ügyfél a https://www.nordtelekom.hu/accounts weboldalon bankkártyával 1000, 3000, 5000, 12000 Ft-ot tölthet fel. Az egyenleg feltöltés kizárólag interneten bankkártyával lehetséges. Az egyenleget a következő 365 napban tudja az ügyfél felhasználni, akár kiegészítő díjcsomag előfizetésre vagy percdíjakra. Amennyiben az egyenleg nem kerül felhasználásra, visszatérítésre nincs lehetőségünk.
Jah és kapsz egy 21es körzetű számot, amikor én próbáltam ki (mert van 15 nap próba lehetőség, amikor is napi 3x ingyen telefonálhatsz, később ez heti 300ftért érhető el) akkor ezt a számot írta ki a másik oldalon. Igaz én nem a saját programjával használtam, mert az csak androidra van, a lumián meg a linphone-t ajánlották. A minőség nekem nem volt vmi fényes, de ez lehet azért mert: a) nem saját program b) gyenge a telefonom hozzá c) a codec-ekkel volt vmi gáz, és ha jól beállítom, akkor teljesen más d) legvalószínűtlenebb, de lehet az ingyen próba ennyit tud, de ez elég rossz lenne reklámnak.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
whbear
senior tag
Én a Reenger-t használom sip-en, kifogástalan. Nincs késés, jó a hang és 8 Ft a mobil.
-
Gondwana
addikt
válasz McLaca #13624 üzenetére
Még egy picit utánaolvasva többször nem teljesen tiszta a megszakítás megtörténésének módja.
(Magyarul van a mondat, még ha nem is úgy hangzik! )... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
McLaca
őstag
válasz Gondwana #13622 üzenetére
Ez idáig rendben van, analóg telefonoknál. Na de digitális átvitel (net -> GSM; GSM -> net, GSM < net > GSM (callback)) esetén, ahol AT parancsok vezérlik mindezt...
phanfantom: most épp jó FVD-n. Én most azt játszom, hogy hívásindítás előtt 2-3× megcsörgetem a másik számom és ott kinyomom a hívást. Ha rendben megszakad, akkor várhatóan jó lesz a hívásbontás is.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
phanfantom
senior tag
válasz McLaca #13619 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy sima SIP hívásnál sem garantált a megszakítás.
Kár.
Bár inkább benyelnék +5perceket, mint, hogy most órákat tovább számlázzon. (nem sokat használom, de az utóbbi 10 hívásnál tapasztalom a hibát és el is ment a túlszámlázásra lassan 10dollár)Van a családban freevoipdeal is, arról csak SIP hívások mennek és a híváslista alapján azt látom, hogy minden hibátlan.
Lehet legközelebb oda regisztrálom magam és nem érdekel, hogy 1-2ft-tal drágább egy perc.Van amúgy a dellmont-osokon kivül valami más megbízható szolgáltató? Az se baj, ha 5ft feletti a percdíj, csak szakítsa meg a hívást
-
Gondwana
addikt
Jééé, egy VoIP topik! Üdv mindenkinek!
Látom, ez a nemmegszakítás körül van némi polémia, csak ez miatt gondoltam írni ide egy belevaút.
silencedetecthangup
VoIP telefonokban, SIP gatewayekben is be kell állítani, mennyi csend után bontson. Ha problémás földelés meg egy rakat aktív PFC-s táp konstellációjában picit zajos/pattogós az analóg telefonvonal a gatewaynél, ez biztosan nem bontja a vonalat. Meg még egy rakat más oka is lehet, hogy a két SIP végpont között fennmarad a vonal. (Különben se érdekük - báris anyagilag, hogy megoldják)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
-
McLaca
őstag
válasz mike1334 #13617 üzenetére
Nem. Minden, ami dellmont. FVD is.
A hívásnak akkor is meg kéne szakadnia, ha a hívott teszi le. Nálam is volt egy 7 perces hívás, amiből 12 perces lett, de hogy én nyomtam-e ki előbb, vagy a hívott, azt passzolom. De ha a hívott kinyomja, és a hívónál is megszakad erre, akkor a dellmont jól kezelte a dolgot. Digitális mobilrendszereknél bármelyik fél leteheti "hivatalosan". A gond az, hogy a dellmont nem teljesen szabványosan kezeli a dolgot a jelek szerint.
Ahogy már kétszer leírtam fentebb, leírom harmadszor is: időnként képtelenség a hívást elutasítani. Hiába nyomja ki a hívott, a hívónál semmi változás, csörög ki tovább és a hívottnak is a kinyomás után azonnal újra becsörög a hívás. Ez a jelenség pont ugyanannak köszönhető, mint a meg nem szakadó hívás. A dellmont szervere nem érzékeli/nem jól kezeli a hívásbontó jelet. Egyébként én ezt akkor tapasztaltam, amikor a vonal is kásás, tompa volt, tehát rossz minőségű. Az ilyen vonalon nyilván a hívásvezérlő jelek, adatok is sérülhetnek. Viszont ha amiatt számlázna tovább, mert a hívó nem teszi le, csak a hívott, akkor gyakorlatilag a hívó telefonnak is folyamatosan vonalban kéne maradnia. Azt meg erősen kétlem, hogy valaki úgy fejezi be a telefonálást, hogy lerakja a telefonját (az asztalra, a zsebébe, stb.) és nem veszi észre, hogy még mindig fennáll a kapcsolat. Ha ugyanis nem áll fenn, akkor megszakadt. Tehát a telefon a hívott oldali bontást tudomásul vette. De akkor a dellmont miért nem?
Ja, és nem csak callbacknél van ez, nálam SIP hívásnál jött össze, csak ott nem lett másfél óra, csak 12 perc.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
zsoltex70
csendes tag
Sms-ben melyik szolgaltató a legolcsóbb? köszi
-
mike1334
veterán
Csak a browsercalls csinálja ezt a meg nem szakított hívás dolgot?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
otps
aktív tag
Callback díj:
Browsercalls: 3,9 (dollár)cent
Összes többi: 3,9 eurocent?Viszont a honlap nem írja, csak az app; meg tudjátok erősíteni?
-
phanfantom
senior tag
Az elmúlt 2 napban ismét belefutottam ebbe a browsercalls-os, a hívást nem megszakító problémába. (pl:30mp-es hívásért kifizettem közel 2 órát)
Gépről szoktam phone to phone hívásokat indítani.
Olvasom itt a fórumban, hogy akkor szakad meg a hívás, ha előbb leteszem, mint a hívott fél.
A kérdésem az lenne, ha veszek voip telefont, akkor az megoldaná a problémámat? Mivel eddig is gép előtt voltam amikor telefonáltam, így ha beállítok egy magam mellé egy voip telefont, akkor ez a callback-es "móka" kimarad,és talán a hívás megszakításokkal sem lenne problémám? (ha jól értem a dolgokat)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A q... életbe, megint fizettem tanulópénzt. A 2GB Deezer -t nem mondtam le, de nem tudták aktiválni, mert nem volt rá fedezet. Csak annyit töltöttem a kártyára, hogy hetente meg tudjam venni a perc+sms+net -eket a MyMenü -ből. A legkisebb feltöltés 1500Ft. Ezt feltoltam tegnap, megrendeltem a heti netet, de úgy tűnik, hogy a hátralevő egy hétre már elég volt a maradék kredit a Deezer -hez, mert most kaptam az sms -t, hogy azt is aktiválták. Remek.
-
whiskeys
őstag
FreeVoipDeal vezetékes irányba ingyenes?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
zichie
senior tag
A "nem szakítja meg a hívást" callback probléma mióta áll fent? Csak a legújabb MobileVoip esetén jelentkezik?
Ma majdnem volt callback-em, mert a Telenornak csak edge hálózata volt az Aldiban és haza akartam szólni. Inkább nem kockáztattam meg, hogy több, mint 1 órát számlázzon. Végül a bejárathoz mentem és szó szerint a bejárat melletti üvegfalhoz tapadtam, ahol volt egy lehelletnyi 3g, így tudtam telefonálni elég rossz minőségben. Ez azért így elég vicces. Ritkán használom a callback funkciót, de eddig soha nem volt gondom vele. -
zseko
veterán
válasz lugosi #13605 üzenetére
Nálam anno egy 27 perces hívás 13MB volt. És mások leírásából az áll össze, hogy kb. 0.5 - 1.3MB/perc a 'fogyasztása'. Általánosságban olyan fél megával lehet számolni, skype-on kicsivel több volt, de ott is az egy órás hívás olyan 40-50MB körül lehetett.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
MODERÁTOR
Ha nem nagy kérés, nem lehetne kiegészíteni a topiknyitót azzal, hogy az egyes VOIP megoldások mekkora adatfelhasználással járnak percenként?
Elkezdtem keresgélni, de nem sokra jutottam, a Skype esetében találtam meg, hogy mobilról indítva vezetékes vagy mobil hívást Skypeon (vagyis skypeout) az 3-4 mega percenként ha minden igaz. Számítógépről kifelé állítólag jóval kevesebb.
Nem lehetne ezzel dúsítani a kollektív okosságot? Valaki aki tudja a többi VOIP megoldás adatfogyasztását?[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz KurtCobain #13602 üzenetére
A Blue topicban leírtak szerin nem kell ennyit várni, mert az akciós szöveg úgy szól, hogy a bekapcsolástól számít a 90 nap. Tehát M-M-S után jöhet megint az M, mert az első bekapcsolásától eltelt 90 nap.
Egy ottani topictárs szerint működik is így. Én még nem próbáltam ki.Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
A vezetékes analóg rendszerben ez így is volt még igen rég... De már akkoriban is célérték volt (MATÁV ászf szerint), hogy ha a hívott tette le a kagylót, akkor max. 30mp után ugyanúgy le kellett bontani a hívást. Ha a hívó fél tette le, akkor 1mp-en belül ugyanez.
GSM-en bármelyik fél le tudja bontani a hívást (ISDN-en is így volt már), mivel az egy szimpla adatkapcsolat. Nincs az, mint a vezetékesnél, hogy ha a hívott letette és újra felveszi, akkor még él a vonal (mert (elektro)mechanikusan össze vannak kapcsolva), mivel ez ugye értelmezhetetlen is GSM-nél.Egyszerűen szar a dellmont híváskezelése, nem érzékeli a trágya minőségű vonalon a 'hangup'-ot. Ezért lehet az, hogy ha SIP-en felhívom a másik telómat, és azon kinyomom a hívást, simán újra és újra csörög, akárhányszor nyomom ki, a hívó telón pedig nem bont le foglaltság jelzéssel. Írtam is pár napja.
Üdv!
-
KurtCobain
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest