Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz KurtCobain #5733 üzenetére
jaaaa!
rankesz:ez már megvolt
-
instantwater
addikt
válasz KurtCobain #6813 üzenetére
Vowney... Csak a microsim tudja a 3Gt,
Zsajü? Nem tetszik.Megvagyok a W200 al. Nem túl nagy az akkuja, viszont az ára is baráti
De tényleg vannak erre topikok:
DUALSIM
RendelősAmúgy a posta általában ingyenes, +27% áfa.
Ha most rendelsz, talán húsvétra ideér, mert karácsonyra nem az tuti. Nagyon be vannak dugulva.[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
-
Zeki
nagyúr
válasz KurtCobain #6820 üzenetére
VOIP-ra minek ilyen erőgép és tepsi?
-
Zeki
nagyúr
válasz KurtCobain #6822 üzenetére
Lenovo P770 3500-as akkuval.
Igaz kifutó.
De az mehet voip telózni. -
interstate76
addikt
válasz KurtCobain #6822 üzenetére
Egyetértek. VOIP-hoz az egyik legfontosabb kritérium a masszív akku, és itt van nagy bajban az ember kínai rendelésnél, mert ugye nem igazán lehet tudni, mekkora az akksik valós teljesítménye.
Más: többen írtatok freevoipdeal használata esetén tapasztalható hívásminőségbeli problémákról. A "call back"-funkció használatakor is gondok vannak? Nekem az eddigi néhány próbálkozás alkalmával nem volt problémám, de még alig használtam, ezért kíváncsi vagyok, mit várhatok tőle hosszú távon (azt tudom, hogy az aktuális mobilhívás-percdíjjal drágább lesz a hívásom).
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
tomp
félisten
válasz KurtCobain #6967 üzenetére
3G hálózaton kell használni nem EDGE-n és akkor jó lesz.
-
whiskeys
őstag
válasz KurtCobain #7078 üzenetére
Az más. :-)
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
edk-
őstag
válasz KurtCobain #7474 üzenetére
A blue Easy előfizetés mellé 2013. november 15. és 2014. január 31. között újonnan aktivált blue Net M adatdíjcsomag árából az aktiválástól számított első két időszakban (2x30nap) kedvezményt biztosítunk. Így most 2X30 napig 0 Ft-os időszaki díjért mobilinternetezhet a blue mobile-lal!
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
ÁrPi2
senior tag
válasz KurtCobain #7478 üzenetére
Rákerestem "Karin mesternek" izé Sacco-nak ebben a célirányos bejegyzésében a kommentekben.
Nem derült ki Sacco számára hogy a jiayu (g3 g3t g4) tud 900-ast vagy nem.Így én voda-sim nélkül és nem is a távoli lefedetlen mezőkön járva-kelve most sem tudom még csak azt,
hogy a MUT (MobileUncleTools) az mtk-engineer mode alatt a BandModes alatt mutat nekem olyat hogy
van wcdma.gsm-900 mellett pipa. -
félisten
válasz KurtCobain #7976 üzenetére
Miért köcsögök? Mert becsuknak egy kiskaput?
Sajnos tudomásul kellene venni, hogy a szolgáltatók a hanghívásokból élnek, a hazai adórendszer meg pluszban terheli őket.
A jelenlegi üzleti modellek összeomlanak, amint jobban elterjed a VoIP -- és akkor bizony mi is szívunk.
Úgyhogy sokmindenért lehet szívni a szolgáltatókat, de szerintem örüljünk, amíg lehetőségünk van az ilyen nagyon kedvező árú szolgáltatásokat igénybe venni. Éljünk kritikával azért, mert nem jó vagy mert drága a szolgáltatás -- de azért talán ne, mert nem hagyják a trükközést és becsukják a kiskapukat!
Ja, egyébként én meg kifejezetten etikátlannak tartom a beetetési időszakos konstrukciókat -- ha valami határozott idejű, annak legyen egységes a díja és minden egyéb feltétele!
Üdv: MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
PistiSan
addikt
válasz KurtCobain #8340 üzenetére
Regeltem egy másik accot, ismerőssel meg volt beszélve hogy hívom! 1. nem vette fel, 2. nem vette fel!
Utána vártam kicsit, szólt hogy nem hallotta, hívjam most!
Erre elértem a limitet! 2 hívás ezek szerint!
Regisztálok egy harmadik accot is, remélem nem szivat meg megint.
Egyébként egy Nexus7 (2013) ról próbálok telefonálni, a múltkori program recsegése nagyon zavart, bár ha jól látom abból is most jött ki új verzió, szóval lehet teszek azzal is egy próbát a 3. accounttal.
ui: lassan kezdek kifogyni az email címekből[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
válasz KurtCobain #8360 üzenetére
Köszi!
Viszont hiába regeltem másik címet, rögtön szólt hogy elértem a limitem!
Lehet van valami 24 órás limit, vagy nem tudom!
Honap teszek majd még egy próbát, egyébént hogy is van ez a VOIP?
Mobil szolgáltatók nem rinyálnak rajta, hogy a kapcsolás díj, meg a többi költséget nem fizetjük meg így?
Már egy sima kapcsolási díj is többe kerül mobilon, mint most a browsercallon 1 perc hívás. -
allfinanz
senior tag
válasz KurtCobain #8369 üzenetére
ott a keyyo voip is. az egy csipsimple klon, van benne g729 es a store-bol telepitheto.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
whiskeys
őstag
válasz KurtCobain #8387 üzenetére
Nekem 2g-n anno a hívott nem hallott semmit amit mondtam.... Mobilvoip.
-
whiskeys
őstag
válasz KurtCobain #8395 üzenetére
itt is gyenge sokat ugrál 2g-3g között....
-
Zeki
nagyúr
válasz KurtCobain #8529 üzenetére
Na, vissza lehet írni a sip szervert? Az jó.
-
Magnat
veterán
válasz KurtCobain #8614 üzenetére
Nagyon köszi!
Gondolom a beírt szám (hívó neve) csak az autentikáltak közül lehet vmelyik ...[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
djozsef
csendes tag
válasz KurtCobain #8621 üzenetére
Egyikkel sem megy!
-
djozsef
csendes tag
válasz KurtCobain #8626 üzenetére
Csipsimplen van beállitva sip.freevopdeal.com-al és nem megy. honlapon caller id is bepipálva.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz KurtCobain #8630 üzenetére
Ize, linksys pap eszkozon van belove, ott nem jo, meg pbxes-en a masik acc, az se jo.
-
club1
veterán
válasz KurtCobain #8632 üzenetére
Meg tudod nézni, hogy a stunserver-t beállítja-e a betamax clone-os automatikus beállítás? Látod ott ilyenkor egyáltalán a beállításokat?
-
djozsef
csendes tag
válasz KurtCobain #8630 üzenetére
Köszönöm a megoldást! Működik!
-
club1
veterán
válasz KurtCobain #8634 üzenetére
Közben elkezdtem játszani a Gigaset voip telefonomon, sajnos ezen a stunserver beállítása nem segített. Amit viszont a munkahelyi voip adaptereken kiszúrtam, az a Caller ID Header kapcsoló. Ez alapból PAID-RPID-FROM, de lehet PAID-FROM, RPID-PAID-FROM, RPID-FROM és FROM is. Igazából arra gondolok, hogy ezek az idióták ezen változtattak, ami viszont azért gáz, mert egy csomó eszközön nem állítható az alapértelmezett fejléc (pl. a Gigaset-eken sem).
Ha addig nem tudja más ezeket tesztelni, holnap reggel megpróbálom ezt az 5 header beállítást kitesztelni a munkahelyemen.[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz KurtCobain #8637 üzenetére
Mondjuk én sipdiscount-al játszom itthon, de ezek egy kutya kölkei. Már csak azért is, mert a hívószámküldés egyszerre ment el a browsercalls, a freevoipdeal és a sipdiscount előfizetéseinken is (mindet használjuk folyamatosan).
-
törölt tag
válasz KurtCobain #8639 üzenetére
Egy kis érdekesség. Telenor feltöltőshöz, 1GB net. Véletlenül nem kapcsoltam át wifire és egy letöltés felzabálta. Jelezte a 3gWatchdog és pár óra múlva jött a Telenor SMS a lassításról. Ez 5nappal ezelőtt történt, de nem lett lassítás, most is ugyanúgy megy.
-
KurtCobain
őstag
válasz KurtCobain #8639 üzenetére
Mégsem a stun a megoldás. Átírtam a stun szervert a sip.browsercalls.com-ra és ugyanúgy küldi a számot.
Mmm'kay?
-
aicon
senior tag
válasz KurtCobain #8648 üzenetére
Megy az a surfeasy-vel gyakorlatban is, már többször linkeltük.
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
antal750
aktív tag
Telenoros vagyok
Smarttarifa extra 1 a csomag neve -
club1
veterán
válasz KurtCobain #8664 üzenetére
Akkor összefoglalva: Akinek múlt hét közepe óta nem működik a hívószámküldése Dellmontos előfizetéssel és SIP eszközökkel, az állítsa be a hívószámát (+3612345678 formátumban) a SIP eszköz menüjében is.
Gigaset eszközöknél ez a username/display name mezőket, Cisco eszközöknél a User ID mezőt jelenti. Az Auth ID vagy Authentication Name mezőknél változatlanul a Dellmontos felhasználói névnek kell maradnia! -
vadasz70
aktív tag
válasz KurtCobain #8667 üzenetére
Köszönöm megtaláltam!!
-
Siriusb
veterán
válasz KurtCobain #8664 üzenetére
Köszönöm, működik!
-
antal750
aktív tag
Beregisztráltam (surfeasy) lett 750mb-m
De a kérdésem az az ilyenkor mit is kell tenni ha használni szeretném??Hogy is működik!?Bocs a tudatlanságomért:-([ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz KurtCobain #8715 üzenetére
Köszönöm!
-
edk-
őstag
válasz KurtCobain #8736 üzenetére
Más Dellmont márkához regisztrált felhasználó is indíthatja a hívást.
[ Szerkesztve ]
-
pokers
senior tag
válasz KurtCobain #8738 üzenetére
Na, most már teljes a káosz a fejemben
Hogy lehet hívni az én browsercall-os júzernevem, amikor az egy szó-szám kombináció
Ezt hogy pötyögöd be egy asztali vezetékes telefonkészüléken?A júzernevem alá van beregisztrálva, hitelesítve a mobilszámom.
Igen, azt szeretném -ha lehetséges-, hogy akár egy karcagi matáv vezetékes telefonról tárcsázva a mobilszámom, csörögjön itthon a pap2-re kötött telefon. -
ÁrPi2
senior tag
válasz KurtCobain #8736 üzenetére
"bejövőre is, de akkor egy másik - feltöltött - browsercalls felhasználónak kell hívnia"
..és mondjuk egy browsercalls-os sip-uri meg egy fvd-s sip-uri ha be is vannak folyton jelentkezve ki-ki a saját fiókjába, akkor egymás között ugye "free of charge" beszélhetnek ?
-
edk-
őstag
válasz KurtCobain #8796 üzenetére
Akkor ez jó hír.
-
McLaca
őstag
válasz KurtCobain #8885 üzenetére
Nekem is rémlett, hogy leírta valaki, de az már nem, hogy én voltam.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
vadasz70
aktív tag
válasz KurtCobain #8908 üzenetére
Ugyanúgy reggelni kell egy amcsi címmel mint az fvd-nél?
-
mokus1
addikt
válasz KurtCobain #8912 üzenetére
Fals címet is be lehet írni vagy tök mindegy? Van hátrányom ha eun kivüli címet regisztrálok?
-
mokus1
addikt
válasz KurtCobain #8914 üzenetére
És van felhasználási idő, szóval mondjuk 6 hónap után nem veszik el az egyenleg?
-
pinnacle
nagyúr
válasz KurtCobain #9521 üzenetére
Köszi! Akkor Bluemobilera váltok.
-
McLaca
őstag
válasz KurtCobain #9521 üzenetére
2G-n esetleg. De 3G-n nem. Ebből kifolyólag terheltebb is a T 3G hálózata.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
interstate76
addikt
válasz KurtCobain #9888 üzenetére
Micro SIM-et viszont nem tudnak adni, mert nem forgalmaznak olyan készüléket, amibe az kellene (nemrég mondta az ügyfélszolgálatuk egy haveromnak).
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Acer notebook topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- UHD filmek lejátszása
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Crypto Trade