Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mike1334

veterán

válasz McLaca #13630 üzenetére

Az ügyfél a https://www.nordtelekom.hu/accounts weboldalon bankkártyával 1000, 3000, 5000, 12000 Ft-ot tölthet fel. Az egyenleg feltöltés kizárólag interneten bankkártyával lehetséges. Az egyenleget a következő 365 napban tudja az ügyfél felhasználni, akár kiegészítő díjcsomag előfizetésre vagy percdíjakra. Amennyiben az egyenleg nem kerül felhasználásra, visszatérítésre nincs lehetőségünk.

link

Jah és kapsz egy 21es körzetű számot, amikor én próbáltam ki (mert van 15 nap próba lehetőség, amikor is napi 3x ingyen telefonálhatsz, később ez heti 300ftért érhető el) akkor ezt a számot írta ki a másik oldalon. Igaz én nem a saját programjával használtam, mert az csak androidra van, a lumián meg a linphone-t ajánlották. A minőség nekem nem volt vmi fényes, de ez lehet azért mert: a) nem saját program b) gyenge a telefonom hozzá c) a codec-ekkel volt vmi gáz, és ha jól beállítom, akkor teljesen más d) legvalószínűtlenebb, de lehet az ingyen próba ennyit tud, de ez elég rossz lenne reklámnak.

[ Szerkesztve ]

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés