Hirdetés
Aktív témák
-
blasko92
őstag
Sziasztok!
Egy kérdést szeretnék feltenni. Mekkora különbség van az Alphacool Nexxxos Extreme dual és tripla radik között? Teljesítményben nagyon észrevehető az a +120mm?
-
DigitXT
nagyúr
Van egy ilyen dobozom. Tartalékba vettem, de nem kellett.
Idén többet nem nyúlok a vízhez az tuti, szóval lehet, hogy
eladnám a (bontatlan) dobozt. Bár ez nem sima: UV kék... -
blasko92
őstag
A radikális szerintem ebben az esetben kb 8-10 C°. Persze, biztos a triplának jobb a teljesítménye, de vajon ár/teljesítmény arányban megéri beruházni egy 360-as radiátorra (ugyan azon gyártó és terméke), vagy pedig "elég" a 240-es radiátor is (ugyan azon gyártó és terméke esetében {Alphacool Nexxxos Extreme}). Esetleg kombó, a dupla radira mondjuk picit patentosabb ventiket tenni.
-
madaraszf
aktív tag
Hali. Van 3 SWIF2 1700rpm. -esem. Ha esetleg valakit érdekel!? Nagyon jó teljesítményt nyújtanak, de nekem kicsit rikító a a zöld színük .
[ Szerkesztve ]
madaraszf felhasználónak 58 pozitív és 0 negativ értékelése van a (régi) fórumon!
-
blasko92
őstag
(#42359) sg22 és
(#42358) TaaT- Amúgy tripla radit fogok venni, csak kíváncsiskodtam, hogy mekkora a különbség.(#42360) madaraszf- Nekem is ilyen ventim van, és tényleg nagyon jó
-
madaraszf
aktív tag
Köszi az ötletet, már nekem is eszembe jutott, de nem akarom festegetni. Amúgy is ki akarok próbálni egy másfajta ventit
A 3db-ot odaadom postával együtt 7k-ért. Zsír újak, talán 5órát mentek összesen.
Radira nagyon jók. Közepes fordulaton alig van hangjuk és gyönyörűen átpaszírozzák a levegőt a bordák között.
[ Szerkesztve ]
madaraszf felhasználónak 58 pozitív és 0 negativ értékelése van a (régi) fórumon!
-
TaaT
nagyúr
-
madaraszf
aktív tag
Mint mondtam a venti tökéletes, de nem értem miért nem gyártják fekete-fehérben is??? A helyzet az, hogy megláttam ezt és bele szerelmesedtem!!! A színük és kinézetük is ok. A swif2 nekem fél fordulatszámon is bőven elég volt, ezért nem nagy gond, hogy kevesebbet szállít.
Ha valaki tud esetleg ilyen ventiket "olcsón" annak is örülnék!!!!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz madaraszf #42365 üzenetére
Az én swif 2 eseimben külön tetszik hogy nem szürke vagy fekete
Talán annyit el lehet bírni azért az ár/teljesítményért amit adnak, hiszen páratlan a szegmensében
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
rob210
nagyúr
válasz madaraszf #42365 üzenetére
Nekem ezek szolgálnak nagyon megbízhatóan és nagyon csendesen.
Persze a 12cm-es verzió.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
madaraszf
aktív tag
-
-
-
rob210
nagyúr
válasz madaraszf #42369 üzenetére
Semmi extra a hozzájuk kapott rezgéscsillapító gumitüskékkel.
Nem volt egyszerű be paszírozni de nem is egy élet munkája
Szóval semmi extra nincs benne a négy gumitüskét áthúzza az ember a radi lukain bepattan aztán a ventin húzod át és ennyi.
Ha a kilógó gumi "szálak" zavarnának akkor méretre vághatod.Renault power
-
madaraszf
aktív tag
-
Fail3D!
addikt
udv, erdeklodnek hogy egy zalman reserator 2 egy 2500k es egy 480 letud huteni? illetve a radijat aktiv hutessel lehet huteni vagy ezek mind leany almok?
-
őstag
Máma sikeresem hozzájutottam ehhez
És a következő dologra lettem figyelmes:
[link]
WTF ????
És láss csodátPersze ez a régi rókáknak semmi újat sem mond de azért jó látni hogy tényleg úgy van
[ Szerkesztve ]
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Fail3D!
addikt
topik van rola, de mar regen halott... hat 1 prociert egy ekkora monstrumot venni elegge hulyeseg mivel a kartya termeli az egyik legnagyobb zajt szoval semmit nem erek vele es meg helyet is foglal, szoval akkor inkabb hanyagoljam gondolom az a baj ez passziv huteskent van reklamozva viszont ha a radikra lehetne rakni ventiket, gondolom siman eros lenne a cucc csak aztnemtudom ezt meglehet e oldani mokulas nelkul v ez igy ennyi es kesz.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Fail3D!
addikt
hat a talan meger nem eppen biztato a kikene egesziteni 1 hocserelovel pedig egyenesen kiabrandito 1 tripla meg 1 sinle radi szamomra tokeletesen hutotte a 480- es a procit... ha meg csak 1 single radit kene belerakni akkor esetleg megfontolnam a valtast de ha kb 1 ventis singlevel er fel az egesz akkor mar a gondolatot is felejtem hogy erre csereljek mivel hasznalhatltan onnatol a cucc szoval ezert probalok erdeklodni mire szamithatok ettol a cucctol.
-
-
Fail3D!
addikt
e6600 65 tdp proci idle 50 fok load 7x fok... talan huzva volt a proci, de a 2500k 95 w tdp huzva hat legyen 120... szoval ebbol kiindulva ez nagyon karcsu, de egyben hihetetlen is, hogy tenyleg csak ennyit tudna... elnemtudom kepzelni hoyg anno 95k-t ez hoyg tudott akkor erni... ezert lenne jo ha lenne itt valaki akinek van kozvetlen tapasztalata errol, pl jobb motorral 10 fok minusz 1 single radi meg 10 fok....
-
zetorg
senior tag
sziasztok!
ha esetleg valakinek van feleslegben 19/13 fehér csöve pesten vagy környékén, légyszi szánjon meg!
-
Fail3D!
addikt
válasz TESCO-Zsömle #42397 üzenetére
ez igy van, de akkor legalabb adjanak ra lehetoseget ventilator felszerelesere... mert anno ez nem 1 olcso cucc volt... de igy semmit nem er szinte... venti nelkul a triplaval is 70 fokra felmegy mint abban a teszteben... de az megis befer a hazba szoval valahogy mast varnek el a cucctol... remelm par nap es megnezhetem szemelyesen... csak a gyereket se szeretnem feleslegesen ugraltatni, ha ennyire nem lehet a cuccbol kihozni semmit.
-
blasko92
őstag
Lassan el kell kezdenem gondolkodni azon, hogy milyen hűtőlöttyöt használjak. Melyik a jobb? Az előre bekevert szörpike, vagy az amit én keverhetek be, mint a fröccsöt?
-
Razermazer
őstag
válasz blasko92 #42399 üzenetére
Mindegyik jó csak ne legyen színes ez a lényeg.
Szép halvány rózsaszín az a legjobb vagyis az nem más mint a natúr.
A színezett lötyikből kiválik a festék, és szép lerakódásokat csinál a rendszerben.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
Aktív témák
Hirdetés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest