Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Ezzel a problémával kapcsolatban tudnátok segíteni?
-
cigam
titán
Hogyan lehet kijavítani a sérült(?) vmdk lemezképfájlt?
Le akartam menteni, de a vbox exportálás nem sikerült. Megpróbáltam magát a lemezkép fájlt lementeni, de 10-20% után hibára fut: A forrás fájl, vagy lemez nem olvasható. Még akkor sem, ha live rendszerről indítom a gépet. Ami a furcsa, mivel a lemezellenőrzés nem talál hibát. A HDsentinel felület teszt (csak olvasás) viszont talált 1 rossz szektort. (Most inkább nem írom le azt a jelzős szerkezetet, hogy hova menjen a smart....) Az unstoppable copier-el végül "sikerült" lemásolni, de több 100kB-nyi hibás rész van benne.
-
_ak_
addikt
válasz
lehella
üzenetére
A nehezebbik utat választottam, mert sajnos nem is gyanakodtam rá, így win reinstall és próbálgattam, hogy mi rontja el. KAV telepítés után megint ugyan azt produkálta...
Mivel a gyors keresés nem hozott semmit a googleban, ezért inkább hagytam az egészet, nem tudom, hogy van-e olyan opció ami ezt megelőzte volna.
-
_ak_
addikt
Megvan a szemét, ami letiltotta a virtualizációt ébresztés után... Kaspersky Anti-Virus 2015.
-
Gyick
őstag
üdv!
Ha nincs hang azzal mit lehet kezdeni?gazdarendszer win 8.1 a vb-ban meg egy ubuntu 14.04 64bit-es van.
A vmware-et használtam eddig de abban nem sikerült megoldanom hogy lássa a megosztott mappát,ebben megsikerült de ebben meg hang nincs
Egy Asus Xonar D1 hangkártyám van .Amugy nem lehet ezen a virtualboxon gyorsitani kicsit mintha szaggatna a kép meg csigalassunak tűnik a vmware után -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! A napokban újrahúztam a win8-amat és azóta azt csinálja a Virtualbox, hogy host gép alvás/ébresztés után egyszerűen nem ismeri fel az AMD-V-t, így nem tudom elindítani a virtuális gépeket, ill. a vagrant boxomat, ha esetleg akkor alttatom el a gépet amikor még megy vmi, akkor ébresztéskor egyszerűen újraindul a gép, mindenféle hibaüzenet nélkül.
Az előző telepítésnél nem jelentkezett ez a probléma. Merre tudok elindulni, hogy ezt elhárítsam, mert ez így ebben a formában szinte használhatatlan nekem.
Próbáltam a 4.3.12-öt és a 4.3.15-öt is. Plusz annyi, h most magyar wint raktam fel...
-
King Unique
titán
Bár mondjuk most se teljesen értelek, mert speciel én is szeretem mind2-t, illetve több rendszer használni, de erre találták ki a multiboot megoldást, amikor több OS van egymás mellé telepítve és azt indítod, amelyiket épp használni akarod. Nekem ez így elég.
Ha kicsit macerásabb a dolog, pl. Windows mellett akarsz Linuxot is futtatni és nem jöttél még bele eléggé, erre az esetre való Virtualbox és társai.Persze futtahatsz egy időben 2 db Windows-t, de ennek én nem látom sok értelmét, max, ha még XP, v olyan eset eset lenne, h xy program egyiken nem működik.
-
Gery15
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Semmi probléma nincs vele, fasza stabil.
Nem egyidejűleg csak néha, néha. Megválaszolni nem nagyon tudom, a lényeg, hogy szeretem mind a két oprendszert és egyiktől sem szeretnék megszabadulni. Start menü, stb egyáltalán nem érdekel.
-
King Unique
titán
Azt hittem, nem éred el a másik lemezt, v bizonyos mappát rajta, de akkor félreértettelek, elnézést.
Amit lentebb kollega közölt megoldást, akkor az működhet, más kérdés, mennyire stabilan, nem-e omlik össze stb??Illetve a másik, amit nem értek, h mi indokolja Win8-cal egyidőben a Win7 használatát, mikor elvileg az újabb rendszeren is szinte megcsinálható mindaz, ami a 7-esen, programok felmennek rá stb., v van mait azon nem tudsz futtatni

A másik, h ha 7-est szoktad meg, akkor dolgozz abban, v 8-ba is lehet tenni start menüt, Aero Glass-t stb, valamint azért egy reboot és másik rendszer indtani se tart sokáig... -
Gery15
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Nem igazán érted, mit akarok... Láttok minden merevlemezt és SSD-t semmi gondom nincs. Anélkül, hogy újra kellene húznom Win 8 alatt virtuálisan egy Win 7-et a régi belakott rendszert akarom használni Win 8 alatt. Anélkül, hogy újraindítsam a gépet és külön bootoljak mindig a másik eszközről.
-
King Unique
titán
Viszont rendszerindításkor elvileg kiválasztható a 2 lemezen lévő Win8 és Win7 rendszer gondolom.
Akkor azt kéne megnézni, h BIOS-ban, illetve SSD-n Win8 alatt eszköz, -valamint lemezkezelőben látszik a HDD??
Ha igen, akkor lehet lehet csak betűjelent kell neki adni a lemezkezelőben. -
Gery15
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
A-a csak az SSD-n lévő rendszert látja.

-
King Unique
titán
Ha meg is lehet csinálni, biztos eléggé macerás...Virtualbox pont azért van, h elszigetelten, kizárva a másik rendszerekbe való belebabrálás esélyét tudj futtani egy másikat. Ha el akarsz érni pl. mappákat, akkor meg tudod osztani stb.
Viszont én eleve azt nem értem, h laptopon belül elvileg látnia kéne a Windowsnak a másik lemez tartalmát is, v nem

Legalábbis multibot rendszerben egy SSD/ HDD-re telepítve így van, másik HDD-t abszolút nem is látja?? -
Gery15
addikt
Sziasztok!
A Virtual Box képes lenne arra, hogy egy fizikai merevlemezre telepített operációs rendszert "futtasson"? Vagy ez lehetetlen? Tehát adott egy laptop amiben van egy SSD és egy merevlemez, az SSD egy új rendszer van Win 8, míg a régi rendszerlemezen van egy Win 7, és ezt szeretném elérni Win 8 alól. A cél az lenne, hogy ne kelljen mindig újraindítani a gépet és merevlemezről bootolni. Nem tudom mennyire érthető ez így?

B terv. Csináljak egy backupot a merevlemezről, ami olyan formátumú, hogy képes legyen kezelni a VBox vagy van erre már megoldás?
Előre is köszi.

-
LonGleY
veterán
Mochi
A 4.3.12 (Build 93733) teljesen jó, ez az utolsó előtti verzió.
Ezek lettek tesztelve rajta: XP, Win7, Ubuntu (12.04.3 és a legújabb).
-----------------------------
mindenkinek
Abban tudtok nekem segíteni, hogy milyen típusú hálózatot kell megadnom akkor, ha a host-ról is szeretnék a guest-en futó játékhoz kapcsolódni?
Konkrétan a Diablo 2-ről van szó, ami egy virtuális XP-n fut, mindez Win 7 x64 alatt.
-
Mochi
csendes tag
Sziasztok

Igencsak problémába ütköztem, fogalmam sincs,hogy velem van a gond vagy velem
Na mind1 probléma itt :
Virtualbox volt már a gépemen, volt telepítve WinXP meg Linux Mint. Na most egy jó pár napig ( talán 1 hét) nem volt használva. Egy-két nappal ezelőtt,mondom megnyitom, nemárt egy kis linuxozás, hát nem jött össze, ez a hiba üzenet fogadott :Failed to install NtCreateSection monitor : ff 25 e0 e8 ac 8 0 0 f 5 c3 f 1f 44 0 0 (rc=-8)
Hát mondom hááj de fákk, majd letöröltem , aztán újratettem (kilőttem még a Comodo tűzfalát,nehogy becsináljon), és ugyanez fogad... Pedig telepítve vannak az usb vezérlők,meg hálózati kártyák...
Valaki valami tipp ? Igazán kéne ez a kis program, mert Linuxot elsőnek ezen tanulnám meg, de hát így kissé húzós lesz

Köszi előre is a segítséget.
Ui.: CCleaner pucolás árthat neki ?
-
angyalpc2
aktív tag
Hi
Esetleg abban tud valaki tanácsot adni, hogy A VirtualBox hány procit tud kihasználni?
Vagy inkább az órajel számít? Van erre valahol valami teszt?
Szóval órajel vs. mag, melyik jobb?
VT-d, VT-x, TXT, megléte hiánya mennyire számít?
Emulátor fog futni a VirtualBoxban.Gondolkozok... tervben van új gép vásárlása.. és így számításba jöhet az i7 4790K vagy 4790, de ha nincs nagy jelentősége a sok magnak, akkor valami i5 4690-re is gondoltam... de ott meg csak a 4 fizikai proci van HT nincs.
Kicsit alacsonyabbak az órajelek is és kevesebb a cache is.
Mellesleg a i7 4790K-ban nincsTovábbi gond hogy valszeg a Virtuálboxban órákig fog futni procit hajtó applikáció...ha nem is fullon, de olyan jó 30-50%-on (nyilván erősebb procinál ez lehet kisebb 20% körül lesz)
+emelett megy majd a programozási felület (Eclipse, -Java, Javascript-)Nah most azért azt is nézegettem, hogy mennyit fűtenek ezek a procik...hát messze már a core2 65W TDP-je..
(kicsi a szobám felfűti simán) ezért nézegettem laptopokat is ám.
Elvégre még is csak kevesebb hőt ad le, csöndben is lenne talán...de csak talán..mert ha meg terhelem egyből megy a venti
i7-4700, i7-3635qm, i7-2720qm 4 mag,
i7-2640m 2 mag
Vagy elég egy i5 3210M is, úgy se fog jobban menni? vagy U-s alacsony fogyasztású laptop proci-t?
Nah meg azért még is csak mobilisebb egy laptop
De hasonló alacsony fogyasztású asztali proci is eszembe jutott már 65W 45W 35W-os TDP-vel...abban van kraft, bár már alacsonyabb az órajel, de még se fűt...Csak hát ugye a megszállottság ..nagyobb csak jobb

Szóval nem tudok dönteni.

Mit ajánlotok?
Please help
-
lolka1980
aktív tag
válasz
mandriva11
üzenetére
Köszönöm.
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném újrarakni a pcmet viszont a virtulboxban lévő "programokat illetve oprendszereket" megtartanám.
Mit kell kimentenem,hogy megmaradjanak?illetve ha újraraktam hova,hogyan kell visszamásolnom azokat? -
wmati
addikt
Megoldható valahogy hogy VirtualBox ban futó linux lássa már meglévő meghajtókat pl ha bedugok egy pendrivét vagy memória kártyát. ?
-
Rimuru
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Aki nem ért hozzá annak inkább Virtualboxot ajánlanám ha egy Linux disztribúcióval akar próbálkozni, ott kevesebb elvégzendő dolog van/lehet mint VMware esetén. Amúgy nem tudom hogy a player az mennyire van kiherélve, annál lehet hogy jobb a Virtualbox (ha a funkciókat tekintjük), egyéb esetben a VMware Workstation a nyerő (jó drága is főleg otthoni használatra
). -
Vakegérke
félisten
Letaroltam a 4.3.14-est, feltettem a 4.3.12-est, kifogástalanul működik.

Köszönöm a hozzászólásokat.

-
Ez valami vindóz specifikus gond lehet, mert itt linuxon hibátlan.
-
Vakegérke
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Nem győztem turkálni a gúgliban, rengeteg embernek van gondja az új progival. Sok helyen tanácsolják, méghozzá tapasztalatból, hogy térjenek át a 4.3.12-es verzióra, azzal nincs probléma. Már leszedtem, holnap megnézem, hogy mit művel.

-
King Unique
titán
válasz
Vakegérke
üzenetére
Láthatod feljebb nekem is milyen, hasonló gondom volt....állítólag ez az új 4.3.14-es verzió is ludas benne, illetve néhány védelmi szoftver blokkolja stb....

Nekem a korábbi verziókkal jó volt, majd miután frissítettem erre az újra azóta lett xar, akármit is csináltam, nálam még el sem indult...
Én fogtam és felraktam egy VMware playert free-t, nem tudom mi hátrány van VB-hez képest, de amire én VB-t használom, azt bőven tudja ez a plyaer is.
-
Vakegérke
félisten
Üdvözletem a topiclakóknak.
Megőrjít a VirtualBox. BIOS-ban engedélyezve a virtuális technika, mégsem akarja az igazságot.
Win7 x64 rendszer AHCI üzemmód, minden eszköz SATA. VirtualBox-4.3.14-95030-Win progi telepítve, Oracle_VM_VirtualBox_Extension_Pack-4.3.14-95030 kiegészítő telepítve.
Lubuntu a kiszemelt rendszer. Próbálkoztam az x86-os, és az amd64-es változattal is. Minden beállítva, korábban már használtam a VirtualBox-ot, épp ezért nem értem, hogy miért makacskodik. A következő hibaüzenet(ek)et kapom.

Gépem az adatlapomon.
A kérdés egyszerű: hol a bibi? -
Rimuru
veterán
válasz
Madara-san
üzenetére
Őszintén fogalma sincs mit tehetsz nem értek Windows lelki világához, csak támpontként írtam.
-
Rimuru
veterán
válasz
Madara-san
üzenetére
Nem lehet hogy nálad is ilyen bug jön elő?
-
Visormail
addikt
válasz
Madara-san
üzenetére
Vistában az élményindexet lefuttattad?
-
Madara-san
aktív tag
Üdv. OS X alatt használom a VirtualBox-ot, és a problémám a következő: Vista guest alatt szeretném aktiválni az AERO szolgáltatást, de semmiképp nem akar működni. Integrációs szolgáltatás, D3D-vel együtt telepítve, engedélyeztem a 3D támogatást és kiosztottam 256 MB VRAM-ot is. Ami érdekes, hogy Windows 7 guestben ez megy, ugyan így, csak Vistában nem. Erre ötlet valakinek?
-
lehella
senior tag
Valaki tapasztalt már ilyet, hogy felraktam frissebb ATI Catalystet Win7 alá (14.4>14.7Beta) és utána a VBox nem képes használni a hozzá társított USB eszközöket? Gazdagépen az eszközkezelőben látom az eszközöket, elindul a VBox, gazdagép eszközkezelőjéből eltűnik a két társított USB eszköz, majd a virtuális gépben nem látszik. Ha leállítom, akkor a gazdagép sem kapja vissza őket, csak újraindítás/replugintól látszódik újra.
-
szabonagyur
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Hát mivel ahogy leszedtem a bitdefendert egyből ment így gondolom a telepítő hibátlan.
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kösz az infót majd megpróbálom!

Amúgy ezt én se értem, mert gondolom nem a telepítő hibás és egyénként GDATA-ban is az egyik motor Bitdefender....néha többet ártanak ezek az AV-k, mint használnak. -
szabonagyur
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Próbát megérhet, nekem is ment minden, aztán kellett a VB felraktam és nem indult. Gondoltam jólvan akkor biztos hibás, majd később újrarakom. Felraktam a VPC-t, hogy hátha erre az el sem indul a telepítővel.
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezen a Win8-on GData IS 2015.
Amúgy akár ez is lehet, csak azt nem értem, h eddig is ez volt fent, v éppen a 2014-es verziója és soha nem dobott még ilyen hibát...
-
szabonagyur
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Milyen víruskergetőd van? Nekem a
nyomorultBitdefender IS tiltott le valamelyik nap mindent és nem ment...leszedtem és minden jó. -
King Unique
titán
Virtualboxra ma fel akartam tenni a 4.3.14 95030-as verziót és ez fogadott:
A rendszer sima Win8, ezidáig soha semmi probléma nem volt alatta VB-vel, ezt a "nem Windows rendszerhez lett tervezve" dolgot se értem, mikor direkt ahhoz valót szedtem le és telepítés is rendben lefutott

Esetleg az új verzió bugos?? -
Josi
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Win 7 alatt fut egy Virtualboxban Debian.
Az a cél, ha elmegy az áram lekálljon a Debian, és lekapcsoljon utána a gép.
A Debiant egy batch fájlból le tudom állítani.
De ha ezt a batch fájlt az UPS programja hívja meg, akkor közli a Virtualbox, hogy nem találja a Debian nevű gépet.
Mit kéne csinálni, hogy így is lekapcsoljon? -
denis.p
tag
Sziasztok!
VBox 4.1.8 volt korábban telepítve a win7 (64) op rendszerre.
Szerettem volna a 4.3.12 -vel frissíteni, de ahogy ment a telepítés, egy bizonyos idő után (rolling back) és visszafordul a telepítés.
Megpróbáltam uninsallálni a régi verziót a vezérlőpult/program eltávolításával, de ez sem soikerült.
Kerestem a netem, s egy olyan megoldást találtam, hogy a C: \ Windows \ System32 \ drivers \-ből töröltem az ott lévő Vbox sys fájlokat, valamint a regeditből a HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \, amit ott találtam. Újraindítottam a gépet és továbbra sem tudom törölni a régit VBoxot és az újat sem engedi továbbra sem telepíteni.
Az szeretném megérdezni, hogy hol, mit kellene még törölni, vagy hogy lehetne orvosolni, hogy fel tudjam telepíteni az új VBox-ot.
Előre is köszönön a segítséget
-
-
válasz
beloadjoker
üzenetére
A vmware-nak sokkal jobb a 3D része, de kétlem, hogy a fizikai VGA-hoz hozzá tudna férni a virtualizált OS.
A topicjában keresd a kecskét (kraftxld). -
beloadjoker
őstag
Hali!
olyan kérdésem lenne hogy autocadet szeretnék használni virtualboxban win7-en szerintetek működőképes lenne ? ja igen és valahogy grafikus kártyát hozzá lehet rendelni a virtuális géphz ? mert az autocadnek pont az kellene szerintem.
a vas ez:
i7 4700MQ
16GB RAM 1600Mhz
GeForce GT 750M SLI 2x2 GB*vagy ha VMware Workstational megoldható nekem az is jó lenne
-
-
Visormail
addikt
Nincs benne önálló funkció erre, külső programot kell használni a mentéshez, de utána tudod használni akár virtualboxban, akár vmware-ben. Ugyanazon a gépen lesz virtualizálva később az xp amin most fut? Ha nem akkor van Intel/AMD processzor eltérés a két gép között?
VirtualBox P2V Physical to Virtual az ingyenes VMware converter segítségével.)
Ha az xp IDE merevlemezre lett telepítve, akkor szerintem a biztonság kedvéért majd a virtuális gép készítésekor is IDE vezérlőt válassz neki, persze lehet kísérletezni is. Ha a biosban IDE vagy AHCI módra állított sata vezérlővel lett telepítve, akkor működnie kellene a sata vezérlővel is. [link] "VirtualBox allows up to 30 SATA ports to be configured per virtual machine. The first four of these SATA ports are configured by default to operate in IDE compatibility mode."
A fizikai xp törlése előtt mindenképpen legyen kipróbálva, hogy működik e a virtuális változata

-
AtHoS
nagyúr
Egy gyors keresztkérdés:
- Jelenleg használt XP rendszerről képes a Virtualbox "lemezképet" készíteni, amit később pl. 8.1 alatt telepített Virtualbox-ból lehetne használni?
- Ha saját maga nem tudna ilyen lemezképet létrehozni, akkor az XP rendszerről más progi által készített lemezkép használható-e az előbbi módon?
- Ha végképp nem lehet vele ilyen műveletet végezni, akkor van-e erre képes virtualizációs platfom, amivel ez megoldható?
Elnézést a "hülyeségeimért", de próbálok előre gondolkodni egy nem sokára felmerülő megoldandó problémán

-
-
-
nos sikerült feldobnom a drivert vagy mit ebből a virtualis cd-ből.
annyi változott, hogy most már megy a box a gazdagép nativ felbontásán.
de pendrivot és a többi usb-s kütyüt továbbra sem tudom használni!
nem ismer fel egy eszközt sem.
új szűrő létrehozása -> és "nincs elérhető eszköz"
-
-
lehella
senior tag
válasz
lehella
üzenetére
Érdekességképpen leírom, hátha valakiben megmozgat valamit.
Sikerült egy frissen vett USB-s hangkártyát kiosztani a vendég gépnek, azon úgy szól a hang mintha sajátja lenne, nem akad össze a két hangkimenet (alaplapi + USB)
Végeredmény már teljesen az, hogy a virtuális gépem szinte teljesen önállóan használható, így működik ez a "ketten egy gépet használunk egy időben" dolog
-
-
-
-
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
USBs- LPT portot be lehet izzítani virtuális gép alatt?
Azt tudom, hogy a gép LPT-jét nem nagyon lehet használni, de a mi a helyzet egy USB-s eszközzel?
Jól gondolom, hogy ha van drivere, ami felmegy, onnantól kezdve használható? -
-
sziasztok!
szerintetek miért nem megy az usb a virtualboxomon?
az alaprendszer ubuntu 14.04, 4.3.10 es virtualboxxal. az extenziós csomag is fent van. elvileg a legutolsó verziószámban passzoló.
az usb engedélyezve van a virtualmachine beállitásai között, viszont mikor egy új szűrőt szeretnék engedélyezni, akkor a virtualbox egyátalán nem lát eszközt. pendriveval próbálkozok főképp.
illetve a másik, a megosztott mappa sem működik, valamint a közös vágólapot sem tudom beüzemelni a gazda és a vendég gép között..
lehet, hogy fent van az extenziós csomag, csak valamit még engedélyeznem kéne?? -
lehella
senior tag
Szerintetek a VirtualBox tudna kezeli usb-s hangkártyát, mint saját hangkeltő eszközt?
-
margithid
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Mikor telepítem újra akkor nem ajánlja fel külön hogy az usb emg hálózat ieszközt telepítse.
Már a komplett gép újratelepítésén is gondolkodom, remélem valaki tud segíteni.
Konfigurálásnál meg mikor ahálózatra kattintok legalul kiírja, hogy hibás beállításokat találtam. -
margithid
veterán
Még annyi, hogy hogy tudom teljesen törölni a virtualboxot a gépemről? Töröltem, telepítettem és megmaradtak a gépeim. Minden elözményt szeretnék törölni.
-
margithid
veterán
Lan kártyákat akarok megadni, a sima alaplait és külön van egy dlink kártyám, de nem tudom sehogy se beállítani...
Régen a hálózatok menü alatt volt a bridgelt kártya alatt, de msot nincs ott.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akvarisztika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egy Asus Xonar D1 hangkártyám van .Amugy nem lehet ezen a virtualboxon gyorsitani kicsit mintha szaggatna a kép meg csigalassunak tűnik a vmware után

).