Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mochi
csendes tag
Sziasztok

Igencsak problémába ütköztem, fogalmam sincs,hogy velem van a gond vagy velem
Na mind1 probléma itt :
Virtualbox volt már a gépemen, volt telepítve WinXP meg Linux Mint. Na most egy jó pár napig ( talán 1 hét) nem volt használva. Egy-két nappal ezelőtt,mondom megnyitom, nemárt egy kis linuxozás, hát nem jött össze, ez a hiba üzenet fogadott :Failed to install NtCreateSection monitor : ff 25 e0 e8 ac 8 0 0 f 5 c3 f 1f 44 0 0 (rc=-8)
Hát mondom hááj de fákk, majd letöröltem , aztán újratettem (kilőttem még a Comodo tűzfalát,nehogy becsináljon), és ugyanez fogad... Pedig telepítve vannak az usb vezérlők,meg hálózati kártyák...
Valaki valami tipp ? Igazán kéne ez a kis program, mert Linuxot elsőnek ezen tanulnám meg, de hát így kissé húzós lesz

Köszi előre is a segítséget.
Ui.: CCleaner pucolás árthat neki ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest