Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
Hi
Esetleg abban tud valaki tanácsot adni, hogy A VirtualBox hány procit tud kihasználni?
Vagy inkább az órajel számít? Van erre valahol valami teszt?
Szóval órajel vs. mag, melyik jobb?
VT-d, VT-x, TXT, megléte hiánya mennyire számít?
Emulátor fog futni a VirtualBoxban.Gondolkozok... tervben van új gép vásárlása.. és így számításba jöhet az i7 4790K vagy 4790, de ha nincs nagy jelentősége a sok magnak, akkor valami i5 4690-re is gondoltam... de ott meg csak a 4 fizikai proci van HT nincs.
Kicsit alacsonyabbak az órajelek is és kevesebb a cache is.
Mellesleg a i7 4790K-ban nincsTovábbi gond hogy valszeg a Virtuálboxban órákig fog futni procit hajtó applikáció...ha nem is fullon, de olyan jó 30-50%-on (nyilván erősebb procinál ez lehet kisebb 20% körül lesz)
+emelett megy majd a programozási felület (Eclipse, -Java, Javascript-)Nah most azért azt is nézegettem, hogy mennyit fűtenek ezek a procik...hát messze már a core2 65W TDP-je..
(kicsi a szobám felfűti simán) ezért nézegettem laptopokat is ám.
Elvégre még is csak kevesebb hőt ad le, csöndben is lenne talán...de csak talán..mert ha meg terhelem egyből megy a venti
i7-4700, i7-3635qm, i7-2720qm 4 mag,
i7-2640m 2 mag
Vagy elég egy i5 3210M is, úgy se fog jobban menni? vagy U-s alacsony fogyasztású laptop proci-t?
Nah meg azért még is csak mobilisebb egy laptop
De hasonló alacsony fogyasztású asztali proci is eszembe jutott már 65W 45W 35W-os TDP-vel...abban van kraft, bár már alacsonyabb az órajel, de még se fűt...Csak hát ugye a megszállottság ..nagyobb csak jobb

Szóval nem tudok dönteni.

Mit ajánlotok?
Please help
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Crypto Trade
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Tanuljunk angolul!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(kicsi a szobám felfűti simán) ezért nézegettem laptopokat is ám.