Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Srácok, ugye tudok virtualboxban 64 bites Win 7-et telepíteni?
Most 32 bites van, de kéne több Ramot hozzáadni, nem elég a 4 GB. -
margithid
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem, de a wifi része már jó, egyelőre elég az is.
-
margithid
veterán
Telepítettem egy win7-et, de sajnos nem ismeri fel a wifi adapteremet. (USB stick)
Xp-nél ilyen gond nincs.
Valakinek valami ötlet, mit nézzek meg? -
margithid
veterán
Sziasztok!
Frissítettem a win10-et szombaton, és sajnos utána visszaesett a virtuális xpknek a teljesítménye amiket használok.
Frissítettem a virtualboxot is, de ugyanaz van.
Valamit elszúrtak a win10ben? Másnál nincs ilyen hiba? -
margithid
veterán
Másnál nem szokott olyan hiba lenni, hogy frissíti a virtualboxot és nem indulnak a virtuális gépek? Valami hibaüzenetet ír ki. Ezért nem merem frissíteni...
-
margithid
veterán
Köszi, de linuxot enm ismerem...
Számottevő eljesitménybeli különbség lehet vajon win7 és win10 között, ez a kérdés
-
margithid
veterán
Újra szeretném telepíteni a gépeimet, a fő feladat xp-s virtuális gépek futattása a legjobb teljesítmény mellett.
Szerintetek win10et vagy win7et rakjak fel? -
margithid
veterán
Feltettem az Anniversary Update-et win10re, de a virtualboxom nem indult el (5.1.14r105127 a virtualbox verziója)
Másnál megy gond nélkül? -
margithid
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Akkor ez nem az...
Nincs ötlete valakinek, hogy mi lehet a gond? -
margithid
veterán
Sziasztok!
Virtualboxban nem mindig az a teljesítmény megy a virtuális gépeimen amit szeretnék.
Egyszer jó, egyszer nem, pedig proci nem is dolgozik maxon és mamória is van.
Ez a Pae/NX beállítás a processzornál mit jelent? -
margithid
veterán
válasz
margithid
üzenetére
The virtual machine 'robi1' has terminated unexpectedly during startup with exit code 1 (0x1). More details may be available in 'J:\Users\robert\VirtualBox VMs\robi1\Logs\VBoxHardening.log'.
Ilyen hibát kapok virtualboxnál, akár telepíteni akarok, akár emglévő rendszert indítani.
-
margithid
veterán
Mi a különbség a teljes és a linkelt klón között?
A linkelt klón nem foglal annyi helyet? -
margithid
veterán
Sziasztok!
Vmware-en hallottam, hogy egy 20 GB-os win7ből valami úton módon lehet pár GB-osat csinálni. Ez itt nem müködik?
Tárhely hiányában vagyok és nincs kedvem beruházni
Ja és még annyi, ha a virtualboxos xp-m vírusos lesz, akkor az alaprendszert is le kell gyalulnom, mert az is vírusos lesz, vagy a virtualboxból nem tud megfertőzni az alaprendszer felé?
-
-
margithid
veterán
Azt hogy tudom beállítani virtualboxban, hogy másik ssd-re telepítsen egy virtuális gépet?
Tehát ne az alaprendszer meghajtójára. -
margithid
veterán
Sziasztok!
Két gépem van, egy i7 3770 és egy i7 4770. Mindegyiken virtuális gépeket futtatok, a 3770-en 5 virtualboxos xp megy, a 4770-en pedig csak 3, viszont a 4770 teljesítménye hagy kívánnivalót, nem tudja azt amit a 3770. SSD van midnegyik gépben és 16 GB Ram.
Kérdésem az lenne, hogy mit kellene beállítanom, hogy hozza a 3770 teljesítményét? BIOSban virtualizációs technológia be van kapcsolva, Enabled.
Virtualboxban minden virtuális géphez 2 GB Ram és két proceszsormag van hozzáadva.
Nincs már ötletem...
Köszönöm -
margithid
veterán
Na most a sima alaplapi LAN-nal próbálkozok csatlakozni a netre, virtuális xp alatt,
Hiba 678-at ír ki. -
margithid
veterán
Két hálózati kártya van a gépemen, egy alaplapi és egy pci-e tp-link.
A virtualbox lát egy realtek pcie gbe family controllert és egy ugyanilyet csak utána ott van egy 2-es.
Sajnos a tp-link driverét nem tudtam feltenni, de akkor ez valószinű az lesz és müködni is fog? -
margithid
veterán
Klónoztam az ssd-m egy másik ssd-re. Kérdésem az lenne, hogy arról az ssd-ről tudom-e használni a virtualboxot ami csak klónozva van, tehát amit éppen nem használok. (nem arról tölt be a rendszer)
-
margithid
veterán
Következő gondom lenne:
Az egérmutatóm beragadt a virtuális gépbe, magyarán az alaprendszeremet nem tudom használni. Hogy lehet ezt feloldani?
Köszi -
margithid
veterán
Hogy tudom a virtuális gépem tárhelyét változtatni? 10 GB-ot adtam meg, xp és nem kell ennyi, elég fele is.
-
margithid
veterán
Jelenleg win7en használom a virtualboxot.
Arra szerintetek van lehetőség, hogy a virtuális gépeket, valahogy átmásolom egy ssd-re, a mostani ssd-mre felrakom majd a win9-et és a win9ről futattom a virtuálig gépeimet amiket átmásoltam.
Ezt, hogy lehetne kivitelezni? -
margithid
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Mikor telepítem újra akkor nem ajánlja fel külön hogy az usb emg hálózat ieszközt telepítse.
Már a komplett gép újratelepítésén is gondolkodom, remélem valaki tud segíteni.
Konfigurálásnál meg mikor ahálózatra kattintok legalul kiírja, hogy hibás beállításokat találtam. -
margithid
veterán
Még annyi, hogy hogy tudom teljesen törölni a virtualboxot a gépemről? Töröltem, telepítettem és megmaradtak a gépeim. Minden elözményt szeretnék törölni.
-
margithid
veterán
Lan kártyákat akarok megadni, a sima alaplait és külön van egy dlink kártyám, de nem tudom sehogy se beállítani...
Régen a hálózatok menü alatt volt a bridgelt kártya alatt, de msot nincs ott.
Ötlet? -
margithid
veterán
Másnál is van olyan, hogy frissíti a virtualboxot és utána nem indulnak a virtuális gépei?
Nekem nem egyszer csinált már ilyet, a mostani frissítésnél is, szerencsére rendszervisszaállítással vissza tudom állítani a régit. -
margithid
veterán
Akkor nem tudom mi lehet a hiba. Nekem most nagyon simán futnak, kicsit mintha előbb is indulnának az xp-k mint 4.2 alatt.
Fura, de mintha kevésbé melegednének is a procim magjai (i5 3470), ez nem tudom minek köszönhető, a win7 frissítésnek (kb fél éve nem volt frissítve), vagy az új virtualboxnak.
Eddig 60, most 50 fok körül mozognak. 60 se volt sok szeritnem, de ez még jobb! -
margithid
veterán
Sziasztok!
Nem tudok kapcsolódni az adsl internetemmel a virtualboxban.
Van valami tippetek mivel próbálkozzak? -
margithid
veterán
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Igazából 3-5 virtuális xp menne róla és az AMD A8-5500 processzorra gondoltam.
Vagy ennyi virtuális géphez már jó lenne gondolom, de azért a 4 mag fontosabb talán mint az L3. -
margithid
veterán
Virtualbox-nál mennyire fontos, hogy legyen L3 cache?
Valahol ezt olvastam, vagy hallottam és mivel ezért szeretnék gépet venni, fontos lenne, hogy olyat vegyek amiben L3 cache is van, vagy jó az is amelyikben csak L2 van. -
margithid
veterán
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy xp-t futattnék virtuálisan mobilinternettel. Ez lehetséges?
Hogy tudom a virtuális xp-re telepíteni a stickről a drivereket?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest