Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
denis.p
tag
Sziasztok!
VBox 4.1.8 volt korábban telepítve a win7 (64) op rendszerre.
Szerettem volna a 4.3.12 -vel frissíteni, de ahogy ment a telepítés, egy bizonyos idő után (rolling back) és visszafordul a telepítés.
Megpróbáltam uninsallálni a régi verziót a vezérlőpult/program eltávolításával, de ez sem soikerült.
Kerestem a netem, s egy olyan megoldást találtam, hogy a C: \ Windows \ System32 \ drivers \-ből töröltem az ott lévő Vbox sys fájlokat, valamint a regeditből a HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \, amit ott találtam. Újraindítottam a gépet és továbbra sem tudom törölni a régit VBoxot és az újat sem engedi továbbra sem telepíteni.
Az szeretném megérdezni, hogy hol, mit kellene még törölni, vagy hogy lehetne orvosolni, hogy fel tudjam telepíteni az új VBox-ot.
Előre is köszönön a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest