Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
Mást nem zavar az a kényelmetlenség, amit pár hónapja írtam?
Elindítom a Win7-et a VB-on, bejön a GUI és az egér mutató csak az CTRL+I lenyomás után jelenik meg (egér integráció letiltása). Ezt szeretném valahogy beállítani, hogy ne kelljen mindig letiltanom. -
lehella
senior tag
Valaki tapasztalt már ilyet, hogy felraktam frissebb ATI Catalystet Win7 alá (14.4>14.7Beta) és utána a VBox nem képes használni a hozzá társított USB eszközöket? Gazdagépen az eszközkezelőben látom az eszközöket, elindul a VBox, gazdagép eszközkezelőjéből eltűnik a két társított USB eszköz, majd a virtuális gépben nem látszik. Ha leállítom, akkor a gazdagép sem kapja vissza őket, csak újraindítás/replugintól látszódik újra.
-
lehella
senior tag
válasz
lehella
üzenetére
Érdekességképpen leírom, hátha valakiben megmozgat valamit.
Sikerült egy frissen vett USB-s hangkártyát kiosztani a vendég gépnek, azon úgy szól a hang mintha sajátja lenne, nem akad össze a két hangkimenet (alaplapi + USB)
Végeredmény már teljesen az, hogy a virtuális gépem szinte teljesen önállóan használható, így működik ez a "ketten egy gépet használunk egy időben" dolog
-
lehella
senior tag
Szerintetek a VirtualBox tudna kezeli usb-s hangkártyát, mint saját hangkeltő eszközt?
-
lehella
senior tag
Még egy dolog eszembe jutott, ha két hangkártya van a gépben, azokat is szét lehet osztani a VirtaulBoxban a VPC számára külön és külön a gazdagépnek?
-
lehella
senior tag
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Új vagyok a VBox használók körében. Célom az, hogy egyetlen gépet többé kevésbé ketten tudjunk használni, erre a célra van két monitorom, dupla billentyűzet egér párossal. Windows7 alá telepítettem egy másik Windows7-et VBoxban. Felraktam az integrációs szolgáltatásokat, elsősorban azért, hogy menjen a Windows Aero, ez rendben is van, szuper

Sajnos, viszont minden alkalommal amikor elindítom a VBoxot, nem látszik az egér mutató és csak úgy jelenik meg, ha a gazda géphez csatlakoztatott egérrel kikapcsolom az egér integrációt. A virtuális géphez csatlakoztattam a plusz egeret és billentyűzetet, amikor őket használom az nem is befolyásolja a gazdagépet. Lelehet ezt az egér integrációt valahogy letiltani örökre, vagy van én állítottam be valamit rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest