Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Van olyan, hogy a host asztalán egy vm alkalmazás fusson, de nem a vm ablakában, hanem saját ablakban?
-
Mármint az egyes virtuális gépek beállításainál látható USB portos rész (usb 1.1, 2.0, 3.0 és alatta az üres mező)?
Oda a jobb oldalt látható kis zöld + jellel felveheted azokat az usb eszközöket, amiket a rendszer automatikusan átad a virtuális gépnek, annak indulásakor. Így nem kell neked kézzel átadnod az eszközt. -
-
sonar
addikt
Sziasztok,
virtualbox6 + linux mint 18 host OS
hogyan tudnám az USB eszközöket átadnia a virtualboxnak?
A laptopon csak usb3 van és semmit nem detektál a virtualbox.
Userem tagja a vboxusers groupnak, extension pack fent van.
Mit kellene még megnézni? -
I02S3F
addikt
Sziasztok! Sima rendszeradminisztrációhoz van értelme bekapcsolni a 3d/2d gyorsítást? Vesz le terhet a CPU válláról?
Semmi játék, semmi videó nézés.
-
Ha az a kérdés, hogy a VirtualBox látja-e a géped HDD-it, akkor a válasz az, hogy beállítható rajta. Tehát elviekben működnie kell annak, hogy egy NAS program (egyébként melyik az?) rálásson a tárhelyre -- hacsak magában a programban nincs valami trükk, ami miatt ő közvetlen elérést kér.
MaCS
-
ooszi
senior tag
Sziasztok van egy asztali gépem tele vinyoval, nem szeretnek otthonra egy külön szervert vagy nast, arra gondoltam hogy az asztali gépre felrakom a VM Box es abba telepítenem a nas szoftvert, nem menne 24/7 be, csak akkor amikor kel, ez megoldható?
-
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Elindítod a Vbox-ot (de a virtuális gépet nem!), megnyitod a virtuális gép beállításait és elnavigálsz az usb portok részhez. A fizikai gépre dugott telefont a kis zöld + jellel felveszed - ezután a Vbox automatikusan át fogja adni az eszközt a virtuális rendszernek.
szerk.
Elképzelhető, hogy a telefon különböző állapotában ("normál", safe, udf, mittoménmilyen) más-más néven jelentkezik fel, ezért célszerű minden állapotát ide rögzíteni. -
Fancy-boy
addikt
A következővel kapcsolatban lenne kérdésem:
Régebbi Nokiának a szoftverét frissíteném, ezért felraktam egy virtuális XP-t.
A rendszer rendben működik de az USB csatlakozással kapcsolatban probléma merült fel.Amikor csatlakoztatok akármilyen USB eszközt, akkor előbb mindig a valós géphez csatlakozik, tehát nem a virtuális Windows érzékeli először.
Így viszont nem tudom megcsinálni a frissítést sem.
Frissítés közben a telefon lecsatlakozik majd újra fel, viszont amikor újra felcsatlakozna, a WIN10 észleli először és mire kézzel átraknám a virtuálisba, a frissítés sikertelen lesz.
Belehet állítani, hogy rögtön az XP ismerje fel az USB eszközöket, ne a valós WIN10?Köszönöm
-
válasz
King Unique
üzenetére
Nekem még nem sikerült Win7 vendég alatt beüzemelnem az USB3-at. Win10/Linux alatt megy hibátlanul.
-
King Unique
titán
Igen, azt tudom, hogy ott be lehet, csak hogy utána valóban megoldható lesz-e teljes támogatás, az más dolog. De ezen leírás alapján a megfelelő driver utólagos telepítésével elvileg igen. Bár nálam gyakorlatilag legutóbb valami hibát dobott a telepítésnél és nem akarta elfogadni az Intel drivert.

-
King Unique
titán
És? Vagy talán annyira rejtegetni kell általános programokat, játékokat?

Amúgy meg külön felhasználói fiók megfelelő jogosultságokkal, vagy éppen azok nélkül, ha van rá lehetőség a telepítésnél, akkor csak az adott felhasználónak telepíteni a programot, stb. Vagy különálló Windows-telepítés ugyanarra (dual-boot) / másik fizikai lemezre / USB-s külső meghajtóra (WTG), vagy virtuális gép, paranoia esetén + titkosítás. De azért mondjuk, ha játékról, pláne nagyobb hardverigényű változatokról van szó, akkor azokat nem feltétlen virtuális gépen kellene nyomatni, vagy max. kellő hardverős erőforrás megléténél. -
válasz
King Unique
üzenetére
> USB 3.X drivert, VirtualBoxban is azt beállítani (ha lehet)
Be lehet: [kép] De attól még régi vendég OS alatt nem lesz usb3.
-
King Unique
titán
Először azt kellene tisztázni, hogy pontosan mit is akarsz.
1. Ha W7-et natívan a pendrive-ra telepíteni és onnan bootolni teljes értékű rendszerként, akkor ahhoz Windows To Go megoldás kell, ellenben az hivatalosan W8-tól támogatott, az újabb Windowsok vannak rá felkészítve, natív USB 3.X támogatás is az utóbbiaknál van. W7-nél max. külső programmal oldható meg úgy-ahogy (pl. WinToUSB). Valamint esetleg a virtuális gépes módszerrel, fizikai lemeznek az USB-s meghajtót megadni, úgy telepíteni, majd a program (pl. VirtualBox) bezárása után restart és normál módon futtatni (példa).
2. Magát a virtuális gépet, az alapértelmezetten létrehozott VDI fájlokat a helyi lemez helyett (pl. C) az USB-s meghajtóra tenni, az utóbbit megadni telepítési/mentési célként. Ez a megoldás is működőképes lehet, de ez az előbbivel ellentétben egy standard virtuális gép, virtualizált OS lesz, nem WTG. Erről a W7 max. úgy fog futni, ha a gazda OS-en el van indítva a VirtualBox, majd onnan indítva, szükség esetén előtte a pendrive-ról betallózva a W7-es virtuális gép.
"Kingston 3.1-es pendrivera"
a sebesség nekem olyan mintha USB 1.1-en szenvedne fel a rendszer"
"Viszont a virtuális gép olyan, mintha egy Pentium 2-re toltam volna fel a Win7-et."Először is, az a pendrive nem valódi USB 3.1-es (Gen 2), hanem csak Gen 1-es = USB 3.0. Meg attól, hogy USB 3.X felirat vírít rajta, még lehet tetű lassú, pláne írásnál és a 4K értékeknél.
W7-ben csak USB 2.0 támogatás van natívan, USB 3.X nincsen, mint az újabb Windowsokban. Ha az utóbbi a cél, akkor telepíteni kell a szükséges USB 3.X drivert, VirtualBoxban is azt beállítani (ha lehet) USB 2.0 helyett. Ha csak USB 2.0 alapon fut + lassú pendrive, akkor nem kell csodálkozni, ha lassú a működés, vánszorog az egész... Sőt, hiába adsz egyéb téren (CPU, RAM, VRAM + 3D) kellő erőforrást, az előbbi visszafogja majd a sebességet. Egy külső SSD már jobb, sőt sokkal jobb lenne ilyen téren. -
-
Sajnos a virtuális rendszer is lassít + pendrive is iszonyú lassító tényező virtuális OS alatt. Esetleg egy USB3 SSD segíthet a dolgon. De ekkor teljesen felesleges a win7-nek az usb3 támogatás, hisz ő azt nem tudja honnan fut, csak a wirtualbox.
Inkább a fő rendszer alatt lemezkezelőben hozz létre egy új .VHD meghajtót és arra telepíts, majd a telepített programok listájából töröld (registryben) a telepített programot. (én ezt még XP idejében használtam, azóta nem tudom hogy megy az új oprendszereken.
A VHD hasonló a VeraCrypt konténerhez, csak nem titkosított, bárki felcsatolhatja ha akarja. -
-
IX0S
csendes tag
válasz
Doky586
üzenetére
Vegyünk egy fiktív példát, aminek semmi köze a valósághoz

Adott egy gép, amin játszani szeretnék bizonyos játékokkal. Ha simán az adott gépre telepítem fel, akkor a telepített programok között ott éktelenkedik az összes.
Viszont ha egy virtuális gépen lenne mindez, akkor a pendrive nélkül nem indulna el a virtuális gép, így el lehetne sumákolni az egészet. Ha elő is kerülne a program, akkor sem virítana messzire róla, hogy mi a fő célja...
Jelenleg csak egy vdi file van a pendriveon 30 giga fixre lefoglalva.
Viszont a virtuális gép olyan, mintha egy Pentium 2-re toltam volna fel a Win7-et. -
-
-
-
IX0S
csendes tag
Sziasztok!
USB-re való telepítéssel kapcsolatban vannak tapasztalatok?
Egy 32 Gb-os Kingston 3.1-es pendrivera akarok Win7-et varázsolni.
40 óra tekerés után már "A Windows véglegesíti a beállításokat" résznél tartok...
- 4700 mq, 8 gb.
- 4 magot adtam a virtuális gépnek + 4 gb ramot, USB 3.0-ás ba dugva a pendrive
a sebesség nekem olyan mintha USB 1.1-en szenvedne fel a rendszer -
I02S3F
addikt
Sziasztok! Elvétve (Ms Office, pl: szakdolgozathoz, Visual Studio, stb.) használtam W7-et. Mivel jön a support lejárása, ezért feldobtam a 10-et, de ezt már vm-ben. Van valami hátránya a vm-nek a dual boot-al szemben? Főként teljesítményre gondolok, mint szempont.
természetesen Google-t használtam, de a ti véleményetek is érdekel!
-
brd
nagyúr
Azt nem tudom, te rá tudod-e venni,
de tudja, pl. így meg tudod csinálni. Ill. még van valami, amit (legalábbis Win7 alatt biztosan) még meg kell csinálni, asszem a fizikai diskről az írásvédettséget kell eltávolítani diskpart-ttal, de most nem vagyok otthon. Ha próbáltad és nem ment, írj, majd akkor megnézem!
Egyébként neked valószínűleg elég lesz a megosztott könyvtár is: így. -
Abrion
senior tag
végre windows 10 feltelepítve, gondolom nem tudom rávenni a vboxot hogy lássa az összes HDD-met meg sdd, internet van de más nincs, csak egy 50gb meghajtót látok.
-
Abrion
senior tag
na jó, elég ebből, hol tudom eltölteni a legal isot?
itt csak egy eszközt akar letölteni
https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows10 -
Abrion
senior tag
csucs eltudtam indítani így a windows telepitést de mikor kezdte másolni a fájlokat errorral megált, a második tételnél, az elsö 100% a másodiknál 0%nál leált
-
-
Abrion
senior tag
amúgy ezt írja ki
A lemezfájl megnyitása sikertelen: J:\x64\setup.exe.
Could not get the storage format of the medium 'J:\x64\setup.exe' (VERR_NOT_SUPPORTED).
Eredmény kód: VBOX_E_IPRT_ERROR (0x80BB0005)Komponens: MediumWrapInterfész: IMedium {4afe423b-43e0-e9d0-82e8-ceb307940dda}Meghívás: IVirtualBox {9570b9d5-f1a1-448a-10c5-e12f5285adad}Meghívás RC: VBOX_E_OBJECT_NOT_FOUND (0x80BB0001) -
Megosztott könyvtárt létrehozol (gépen jobb egér/konfigurálás/Megosztott mappák/hozzáadod egy, az egyik fizikai meghajtón található mappát(amit korábban létrehoztál... [kép] )) és oda be/lemásolod az UBS-ról (
) a telepítőt és futtatod...
(Ha kép szerint jársz el, akkor automatikusan felcsatolja a mappát és a tartalmát simán látod az adott gép alatt, azaz esetedben a W10 intézőjében [kép] ) -
Abrion
senior tag
Ok feladom, többnyire megy a beüzemelés egy új proginál de ennél a virtualboxnál bebuktam

Windows 10 64bites home van, és szeretnék egy vpc telepíteni rá, de csak ubs telepítőm van, néztem visszafelé a topikot hogy tudnám ubsröl telepíteni, fel van telepítve a extension pack. és látja a program a usbn a telepitött, de nem tud csatlakozni rá. tuti valamit kihagytam
-
-
leviske
veterán
Tud és ránézésre elég kulturált formában.
Nekem is az tűnik logikusnak, csak mivel laikus vagyok és az egyik fórumon azt írta egy emberke, hogy neki megoldotta a legacy mód, így merült fel bennem. Viszont nem kizárt, hogy elfelejtette említeni, hogy van két GPU a rendszerben csak az egyik nem UEFI-s.
-
-
leviske
veterán
Sziasztok!
A PCI passthrough tényleg tud gondmentesen működni 1 GPU esetén (ha azt akarom kapcsolni), ha nem UEFI módban bootolok be? Vagy mindenképp kell a 2 GPU?
-
bpx
őstag
válasz
htsnorman
üzenetére
Azt leginkább sehogy, bár ha valaki rájön, akkor mindenképpen ossza meg.
Nálam fordított felállás van, Linux guestből csatlakozok VPN-hez, a Windows hostról meg SSH a guestbe és kitunnelezem a nekem szükséges címeket. Van már Windows 10-ben is beépített OpenSSH server csak alapból nincs telepítve, talán tud ott is ez működni, de még nem próbáltam.
-
htsnorman
csendes tag
Sziasztok, csak egy gyors kérdés.
Hogyan lehetne a legszebben megoldani, hogy a guesten (windows 10) csatlakozott VPN kapcsolat "kimenjen" a hosztra (ubuntu 18.04) ?
Köszike
-
válasz
egyedülülő
üzenetére
Ebből sajnos gyakorlatilag SEMMIT nem tudtunk meg arról, hogy mi a probléma Nálad.
Mit és hogyan próbálsz, milyen környezetben, milyen gépen, mi történik erre, mit üzen a gép, mi nem működik, stb...
MaCS
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Van egy NAGY gondom. Van egy program ami kell a munkához, de nem indul el a 64 bites oprendszeren. A feleségem 32 bites win 10-es gépén megy. Próbáltam csinálni egy virtuális gépet, de hiába követtem a leírást, nem működik. Pedig a progit valahogy be kell üzemelnem holnapig.
-
bango
tag
Helló, host gépen (win10) elmegy a net pár naponta, hálózati hibaelhárító semmit nem talál, localhostot sem érem el. A guest VM -en meg továbbra is van net.
Mi lehet ez? Ez működő konfig volt egyszer csak elkezdte csinálni ezt, csak az újraindítás segít. -
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok,
barátnőm alma függő, iPad, iPhone. Most raktam össze egy új konfigot, sok RAM, Ryzen 5, stb.
Meglepném valami asztali mókával, amit elnyomkodhat a kis almás agyával
VirtualBox-ban elfut a MacOS, látott már erre vki példát ? Maximumra kitéve szerintem azzal elnetezne, mikor én nem vagyok épp otthon (W10 vagy Linux host-on, de ez mindegy is).
-
misirulez
senior tag
A vbox svga-t átállítottam alap vbox vga-ra és működik.
Valaki esetleg ránézne a beállításaimra #2534, hogy egyébként minden oké ahhoz, hogy a legjobb teljesítményen fusson?Köszi
-
bango
tag
Sziasztok, van vmi megoldás hogy alvó állapot után magától beálljon a pontos idő?
Van NTP de míg kézzel nem indítom újra a service-t marad az alvó állapotba helyezéskori dátum és időDebian VM
ha jól látom scheduled tasknak csak egy perc a max. felbontása(de uez a gondom win7 VM-en is, itt guestadditonnal sem sikerült)
-
-
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy hiába telepítettem fel az integrciós szolgálataásokat, a két monitor lehetőségét akkor sem tudom beállítani. A konfigurációban megvan és felraktam kettőre, de ha elinditom a gépet és "nézet virtuális képernyő 2 - engedélyez"-re nyomok nem történik semmi.
az eredeti gép amiről futtatom a vboxot

Előre is köszi a segitséget.
-
-
xxxx.x
tag
Mi lehet a gond?
Indításkor ezt dobja és nem indul:
A virtuális gép munkamenetének
megnyitása sikertelen: valami.(VERR_NEM_MISSING_KERNEL_API).
VT-x is not available (VERR_VMX_NO_VMX).
Eredmény kód: E_FAIL (0x80004005)
Komponens: ConsoleWrap
Interfész: IConsole {872da645-4a9b-1727-bee2-5585105b9eed}Host: Win10 PRO
Guest: Win XPKorábban működött a gép, csupán a májusi frissítést kapta meg.
Márciusban használtam utoljára, akkor még tökéletesen működött.Ugyan ez a képfájl tökéletesen működik Win10 Home alatt - a májusi frissítést ez is megkapta, de semmi gond.
-
Geller72
veterán
Nekem is lenne egy kérdésem. W10 64/pro alá feltettem a boxot, biosban vt on, win hyperV off és mégis csak 32 bit-et akar engedni. Any idea?

-
Geller72
veterán
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Hali. Elviekben alapból ez a setupod van:
config.sys:
DEVICE=C:\Windows\HIMEM.SYS
DOS=HIGH,UMB
DEVICE=C:\Windows\EMM386.EXE NOEMS
FILES=30
STACKS=0,0
BUFFERS=20
DEVICEHIGH=C:\Windows\COMMAND\ANSI.SYS
DEVICEHIGH=C:\MTMCDAI.SYS /D:123 (ez ugye bármi lehet, attól függően, hogy milyen a meghajtód, csak az a lényeg, hogy az autoexec.bat-ban is ez legyen megadva.autoexec.bat:
@echo off
SET SOUND = C: PROGRA ~ 1 Kreatív CTSND (ez ugye ha a hangarid is ez)
SET BLASTER = A220 I5 D1 H5 P330 E620 T6 (Ez megint a hanghoz)
SET PATH = C: Windows: C:
LH C: Windows COMMAND MSCDEX.EXE / D : 123
A legutolsó sor a lényeg. A CD-ROM-hoz használt "vonal" . Ha Windows 95+ van, az MSCDEX mindig a C:\Windows\COMMAND-ban lesz. Windows 3.x vagy DOS esetén ez a fájl a C: DOS vagy a C: Windows könyvtárban van. A / D: 123 a felső memóriába töltő illesztőprogram neve; ez bármi lehet, általában / D: MSCD0001. Ez nem az illesztőprogram, hanem az illesztőprogram neve. Ha megváltoztatod ezt a sort, azt a CD-ROM-on található config.sys fájlban is meg kell változtatni. Ha a kettő nem azonos, a CD-ROM meghajtó nem töltődik be.Pl. nekem az egyik gépen ilyen a setup:
[CONFIG.SYS]
DEVICE = C: DOS HIMEM.SYS
DEVICEHIGH = C: DOS oakcdrom.sys / D: mscd001 (itt ugye neked kell erre az elérési útra beraknod azt a sys fájlt. Ezzel rendelkezned kell.)
LASTDRIVE = F[Autoexec.bat]
LH C: DOS MSCDEX.EXE / D: mscd001 / l: D
-
Gyick
őstag
üdv!
Az mitől lehet hogy Arcolinux telepítésénél 22% körül mindig kifagy?Probáltam több iso-val is mindegyiknél ezt csinálta ,a fájlrendszer betültése müveletnél...VB 6.0.8.Esetleg vmi beállitási hiba?
-
-
PistiSan
addikt
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Én is olvastam problémádat, de mivel nem tudtam érdemben hozzá szólni, így nem írtam le, hogy bocsi, én ezt nem tudom.
Illetve annyi szabadidőm nincs ezzel foglalkozni, hogy csak a hecc kedvéért kipróbáljam nálam működik e ami nálad nem jó. -
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Én is akarok DOS-t, már vagy 10 éve, csak valahogy mindig más lesz az éppen fontosabb...

MaCS
-
-
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Hidd el, ha valaki tud segíteni, az fog is. Ha nem kaptál a kérdéseidre választ, annak nem a rosszindulat vagy a közömbösség volt az oka.
MaCS
-
Mertem remélni, hogy legalább egy programozó van a topikban, de úgy érzem tévedtem. A klasszikus programozóra gondolok aki még tudja mi az a DOS és azon kezdte pl, nem a webprogramozóra aki előre elkészített grafikus szoftverek segítségével dolgozik és nem tud kb egy dos parancsot sem magától.

-
-
Valaki bedobta a durcit, mert nem tudtunk neki segíteni?
-
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Sima DOS-t nem probáltam még VirtualBOX-on, hisz arra ott a DosBOX..
-
válasz
Doky586
üzenetére
Akkor próbálj meg telepíteni egy dos 6.22 -t az üres gépre és próbáld meg elérni a cd romot!
Win98 alapból telepíthető már lemezről, így nem is problémás ez.
Néha úgy érzem, hogy 35 évesen csak én vagyok itt olyan öreg, hogy tudom mi az a dos, norton commander, turbo pascal stb. Ugyanis én ezekkel találkoztam élőben is. Akkor is szívás volt cd romot összehozni. -
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Mert benned van a hiba, legalábbis abban ahogy használni akarod.
Nálam sem DOS sem mscdex és hasonló nem kell a CD-hez mégis tökéletesen elérem a CD-t..
Igaz a w98-ből nem szoktam kilépni DOS módba, mert csak ott hiányozna ez utóbbi. -
válasz
PistiSan
üzenetére
Én az elején úgy gondoltam lényegesen nagyobb segítséget fogok kapni a topikban, de azt tapasztalom, hogy nem nagyon érkezik válasz a kérdéseimre, pedig szerintem nem olyan elvetemült dolgokat kérdezek.
De majd ha legközelebb felteszek egy kérdést, pár hét múlva amikor megoldottam magam a választ leírom ide is.
-
PistiSan
addikt
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Esetleg ha valaki ugyan így járna mint te, segítség lehet a számára a későbbikben, ha leírnád mivel sikerült megoldani a problémádat.
A fórumozás pont erre való szerintem. -
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Áthidaltam a problémát, nagyon köszi mindenkinek a segítséget!

Nagyon jó ez a topik.
-
válasz
Victoryus
üzenetére
Jó lenne többet tudni a problémádról, mert nem tűnik általánosnak, viszont nem sokat írsz a körülményekről, csak azt, hogy általában f0s meg lefagy.
Nálam jelenleg 10 fizikai gépen tucatnyi rendszerű virtuális gép nem produkált ilyen problémát, de a fórum sincs éppen tele ilyesmivel.
Úgyhogy, ha érdemi problémára vársz érdemi segítséget, akkor javasolom, hogy definiáld azt, amint azt szoktuk csinálni.
MaCS
-
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Erre senki nem tudja a megoldást esetleg?
-
Ez az új Virtualbox másnál is egy instabil f0s? Gyakorlatilag Win7 embedded, Win8.1 totál lefagy és többet nem is indul el az adott virtuális gép. Mindegy, hogy AVG, Avira, Nod32-őt telepítenék fel, a vírusírtó telepítésénél 98% körül befagy az egész, és megdöglik. De a Win 8.1-et például már sima lemezkarbantartó kinyírta... Régen ilyen nem volt, tudtam rajta tesztelni vírusirtót. Még egy Lubuntu 19-em van, azt még nem nyírta ki, meg a régebbi verziókkal készült Win2012, Ubuntu18 szerverem se...
-
Sziasztok!
Egész jól mennek a dolgok a Virtuaboxos tevékenységeimben.
Viszont most szerettem volna egy Dos alapú Norton Commanderes gépet létrehozni retro jelleggel.
Sikerült Dos -t, NC -t telepítenem, egeret is varázsolni, de sajnos a cdrom drivert nem tudtam telepíteni. Ez kellett volna a win 95 rendszer installáláshoz is.
Tudtok ebben segíteni?Ndrew
-
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Megoldottam, kösz a segítséget!

-
-
Anonymusxx
senior tag
egy pár perc alatt meg lehet csinálni, nem is nagyon kell leírás annyira kézenfekvő minden.
Beszerzed a két dolgot, Vmware -en betallózod az xp iso fájlt, és feltelepíted .
https://www.wikihow.com/Install-Windows-XP-Professional-on-a-Vmware-Workstation
De a youtube is tele van videókkal.
-
-
válasz
NdrewSunix
üzenetére
-
-
Srácok!
Az azért megvan, hogy nem VMware, hanem VirtualBox topikban vagytok?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- ZEN.com
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Éjszakai műszak
- Warhammer 40.000
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de tudja, pl.
) a telepítőt és futtatod...
Mi lehet ez? Ez működő konfig volt egyszer csak elkezdte csinálni ezt, csak az újraindítás segít.