- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taranis
addikt
Én D5200-hoz hasonlítok, de a Fuji eddig majdnem minden tekintetben jobban tetszik. Ezt a digitális dolgot sem érzem, de lehet, hogy fullframe után mást mondanék, tudja a rosseb. Színek tekintetében meg a szememnek jobban tetsző amit csinál, pl itt egy shot, ugyanaz a white balance, és csak basic correction van Lightroom alatt.
Nikon: https://dl.dropboxusercontent.com/u/31656900/D5200.jpg
Fuji: https://dl.dropboxusercontent.com/u/31656900/X-T2.jpg
Itt a víz kékjének az értelmezése más, lehet vitatkozni, hogy melyik valószerűbb, de nekem jobban tetszik a Fuji. És ilyen apróságokban vannak különbségek más fényviszonyok mellett is, aminek a végeredménye az, hogy a Fuji jobban tetszik. Persze ízlés dolga ez is.MrChris: igen ezt sejtettem, hogy ez van mindenhol, de pl Nikonnál ezt egy Flaat11 picture style már úgy ahogy megoldja. Szóval valami log szerű kéne ide is. Ha más nem megy, gyűjtök egy BM Video Assist 4K-ra, aztán úgy lesz f-log.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iOS alkalmazások
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest