- kraftxld: Untappd lista
- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Tuninger, Taranis, meg aki még szokott ilyet csinálni:
Ha esetleg megtekergetnétek a feltöltött fájlokat, akkor tudnátok majd írni egy rövid összegzést, ajánlást, hogy kell-e nekem használnom a HLG-t, meg a sima 10 bitet, ha a lehető legjobb minőséget szeretném, de nem akarok komolyabb grade-elésbe belefogni (úgysem bírná a gépem), csak néha visszahúzni egy picit a tetejéből és az aljából, meg csöppet igazgatni a WB-t, ha nagyon elmászott volna? Vagy simán maradhatok a 8 bit 2160p50-nél és 1080p50-nél is?
Előre is köszi szépen!
(#18418) Márton: A végére már kezdtem elég rendesen belekeveredni.
Biztos voltam benne, hogy lesz valami hiba. De szerencsére ezt még könnyen lehetett javítani. Mondjuk simán előfordulhat más is.
Szóljatok, ha találtok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest