Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Tuninger, Taranis, meg aki még szokott ilyet csinálni:
Ha esetleg megtekergetnétek a feltöltött fájlokat, akkor tudnátok majd írni egy rövid összegzést, ajánlást, hogy kell-e nekem használnom a HLG-t, meg a sima 10 bitet, ha a lehető legjobb minőséget szeretném, de nem akarok komolyabb grade-elésbe belefogni (úgysem bírná a gépem), csak néha visszahúzni egy picit a tetejéből és az aljából, meg csöppet igazgatni a WB-t, ha nagyon elmászott volna? Vagy simán maradhatok a 8 bit 2160p50-nél és 1080p50-nél is?
Előre is köszi szépen!
(#18418) Márton: A végére már kezdtem elég rendesen belekeveredni.
Biztos voltam benne, hogy lesz valami hiba. De szerencsére ezt még könnyen lehetett javítani. Mondjuk simán előfordulhat más is.
Szóljatok, ha találtok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest