Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#18602) Huma válasza kymco (#18601) üzenetére


Huma
addikt

Legjobb védekezés a támadás? Ha nem tudsz meggyőzni az igazadról akkor megpróbálsz korlátolt, elvakult embernek beállítani aki csak szórakozásból írogat ide?

Milyen sztereotip világképről van szó? Nagy valószínűséggel jobban tisztában vagyok a kereszténység igazi arcával mint te. Tudod madártávlatból minden sokkal könnyebben áttekinthető.
Te benne élsz ebben a világban és nem látsz túl a négy falon amit a saját egyházad emelt köréd. Be vagy zárva egy kicsiny szobába. Én viszont (némi túlzással) látom az egész világ alaprajzát.

Sajnálom ha tényleg azt hiszed hogy ez nekem kisded szórakozás. Én csupán jó szándékból próbálok rávilágítani azokra a logikátlanságokra amik egyértelművé teszik Isten nem létét. De a tagadás nagy úr. Elég vaskos fejezet foglalkozik vele bizonyos szakkönyvekben. Amíg be vagy zárkózva a saját kis képzelt világodba és nem nyitod meg az elmédet a külvilág felé addig hiába írok bármit is. Ha ellenkezik a vallásoddal akkor automatikusan és gondolkodás nélkül elutasítod, bármiről is legyen szó.

Két dolog. Próbálj meg logikusan gondolkodni és nyitott szemmel látni.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.