Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15040) Szaki Bácsi válasza tornas (#15039) üzenetére


Szaki Bácsi
tag

Sajnos már ropira szedtem a szerkezetet. Egyébként a menet ennyi volt:
Az Aurora tápot szétszedtem és kikaptam a nyákot, valamint a modulár nyákot. Az a kék színe miatt kapott új SMD ledeket (pirosat). Aztán az FSP-ből kiszedtem a nyákot. Levágtam 3-3-2-6 kábelt (12V-5V-3.3V-GND) A többit kiforrasztottam. Aztán belekerült az Aurora házba az FSP nyák. Akkor kellett csinálni 1 új lyukat a lefogatáshoz, valamint egy távtartót a másik oldali lefogatáshoz. Ugyanis az FSP nyákja hosszabb mint az Aurorának. Aztán össze lett forrasztva az FSP áram szálai, az Aurorának a Modulár nyákjával. Ez így nem volt hibás. Csak az új lyuknál nem tűnt fel az, hogy gyárilag a 220 be mentnek, túl magasra lett hagyva a forrasztása, ezen által az ón hozzáért a házhoz, és így a földeléshez.

A tápot azért moddoltam mert most egy teljesen egyedi gépet szeretnék. Minden moddolva van, vagy lesz.
Az alaplap egy Asus P5E, amire megszeretném csinálni a Maximus Formula kapcsolóit (Power, Reset, Bios Reset). Valamint a hűtés is egyedi lesz, már megvan az alap. Át lett fényezve vörösre, most már csak a bordáknál kell be ledezni. Ezen kívül kapott 11 darab plusz bordát, amik az IC-ket hűtik az esetleges felmelegedés ellen. Ezek is vörösek, és ezekbe is ledeket tervezek.

A ház egy Codegen 6063-es házikó, mivel annak ellenére, hogy Codegen, nekem nagyon sokat bizonyított. Mint masszívságban, mint szellőzésben. Ezt is meg akarom moddolni olyan szinten, hogy kap az elejébe egy 12cm-es ventit, az alaplap tartó ki lesz vágva a jobb szellőzés végett, hátul 8 helyett 10 centis venti lesz, a tetején pedig az egyedi vízhűtésem Radiátorát akarom elhelyezni. Ezen kívül az elejét a ventinél be szeretném rácsozni, és az oldalát be plexizni. Ez is Fekete Vörös lesz.

A VGA pedig egy Referencia HD 6950/70 amire szintén egy egyedileg moddolt hűtést szeretnék.

Ezen kívül 4x2GB 1200-as ramot akarok beletenni, ami szintén egy egyedi hűtést kapna. Azon is gondolkodom, hogy az is ledes lesz.

Dióhéjban ez lenne a Táp, és a gép története. :) Remélem így világossá válik a táp átépítésének oka. :))

Ne feledd az értékelést! Ha megfelelt az üzlet kérlek értékelj!! :) \"Az überbrutál SSD 8000, de a Bacsis okozta mosoly megfizethetetlen. Minden másra ott a lekvár."\

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.