Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

válasz Hasaggymeg #4883 üzenetére

én pl. azért váltottam itthon teljes mértékben linuxta (3 gép, kettőn ubuntu, egyen debian), mert egyrészt kultúráltabb a memóriakezelése, így pár naponta nem kell belassulás miatt újraindítani, másrészt mindent tud, ami nekem kell. játékra jelenleg nem az ideális platform... de nincs is időm játszani.

netezés (web, ftp, ssh, torrent, régebben dc is) tökéletesen megy, nem kell vírusírtókkal meg egyéb vackokkal kínlódni. egyszer feltelepítettem a jelenlegi gépem elődjére, aztán párszor kompletten vasat cseréltem alatta... ment tovább stabilan.

elfogulatlan választ nem fogsz kapni. ha linux topikban kérdezel, a legtöbben azt fogják mondani, hogy a linux a legjobb, válts. de ha ugyan ezt pl. a win xp, vagy a vista topikban teszed fel, egyértelműen a wint fogják ajánalni.

szerintem ha még nem merültél bele teljesen a winbe, akkor érdemes pl. az ubuntut kipróbálni. más hozzáállás, más filozófia, más rendszer. van, amiben jobb, van, amiben más, van, amiben gyengébb. a lényeg: más, de teljes értékű, legalább annyira, mint a win.

Aktív témák

Hirdetés