- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #4883 üzenetére
én pl. azért váltottam itthon teljes mértékben linuxta (3 gép, kettőn ubuntu, egyen debian), mert egyrészt kultúráltabb a memóriakezelése, így pár naponta nem kell belassulás miatt újraindítani, másrészt mindent tud, ami nekem kell. játékra jelenleg nem az ideális platform... de nincs is időm játszani.
netezés (web, ftp, ssh, torrent, régebben dc is) tökéletesen megy, nem kell vírusírtókkal meg egyéb vackokkal kínlódni. egyszer feltelepítettem a jelenlegi gépem elődjére, aztán párszor kompletten vasat cseréltem alatta... ment tovább stabilan.
elfogulatlan választ nem fogsz kapni. ha linux topikban kérdezel, a legtöbben azt fogják mondani, hogy a linux a legjobb, válts. de ha ugyan ezt pl. a win xp, vagy a vista topikban teszed fel, egyértelműen a wint fogják ajánalni.
szerintem ha még nem merültél bele teljesen a winbe, akkor érdemes pl. az ubuntut kipróbálni. más hozzáállás, más filozófia, más rendszer. van, amiben jobb, van, amiben más, van, amiben gyengébb. a lényeg: más, de teljes értékű, legalább annyira, mint a win.
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt vízhűtés
- Temu
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest