- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Aktív témák
-
Hasaggymeg
veterán
Assetomiazhogy pm.Prime minister?Ez nekem magas mint a békának a szaxofon.Meg mohát futtatni! A moha nem a fák északi oldalán nő?Asszem még kell üljek ebben a székben vagyúgy félévet(effektív)hogy megértsem hülye kérdéseimre adott válaszokat.Ubuntu iránti lelkesedésem már a telepítésnél zátonyra futott,most megyek nyaljam a sebeimet .
-
Hasaggymeg
veterán
Visszajöttem újabb kérdéssel.Norton partition magic-kel az új os telepítés menüben particionáltam Linux particíót+swap particíót is,de a lemez bebootolása után a telepítés azon részén ahol keresné hova telepítse az Ubuntut:nem érzékel eszközt,majd tovább lépve nemtom mit írjak az ablakba(/swap,/boot stb.).Ha vki.lépésről lépésre számba rágná a telepítést(emberi nyelven)MÉLYEN lekötelezne
-
Hasaggymeg
veterán
[I'msohappyIcan'tstopcrying]
-
Hasaggymeg
veterán
Na most már felteszem a nagy kérdést!Van-e egyáltalán valami értelme kisérletezni más OS-el,a felfedezésvágy kielégítésén túl?Ez egy Intel vs.AMD típusú felállás,vagy van a kezdők(de nem feltétlenül számítógéprajongók,mondjuk heti 2-6 óra a kényelmetlen forgószékben) számára is valós és tapintható előnye egyik vagy másiknak.Ez így elég radikális de 1 gondot levennék a fejemről ha elfogulatlan egyértelmü választ kapnék.
(van ilyen egyáltalán?!)
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
dr_strange #4879 üzenetére
Virtuáliiiiis???Nekem még ez a valós is fejtörést okoz!Komolyra fordítva a szót,mekkora helyet foglal majd a gépen az új OS,és mennyire lassítja a gépet?512,160.Jobb-e linux-al nyitni a háló fele?Megtalálhatóak az alapXP-s alkalmazások Linux megfelelői(torrent,lemezíró+lejátszók,fájlkezelők,stb.)''ólcsón''?Ugyanúgy védi a NOD és OUTPOST? Lehet adatokat csereberélni a 2 OS között?+1000 más kérdés,de félek hogy már unod.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
dr_strange #4877 üzenetére
Már kezdtem hülyén érezni magam a kérdésem miatt.
De most felbátorodva megkérdem,hogy kell-e külön partíciót létrehoznom vagy telepíthetem a D-re mondjuk,egyebek mellé?''Bírják''egymást a két OR?[Andhere'sanotherstupidquestion!]
-
Hasaggymeg
veterán
WinXP-m van,kísértést érzek mondjuk UbuntuLinux-ra való lecserélésére,de mivel kb.3 hónapja van számítógépem(úgy egyáltalán),hát érthetően félek e nagy lépéstől.Kérdésem:miért ne tenném?
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 11
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest