Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
válasz
Eastman
üzenetére
msáik nemtudom miért akadtál ki annyira azon a hsz -em en. ha hiszed ha nem ezt látom.
up.: nemértelek. sajnálom, hogy berágtál meg félreértetted a stilusom. bocsi.
up2.: amit írtam nem a pofádba szántam lecseszésnek hogy takarodj innen win -t használni kecs hanem arra amit irtál, hogy minden kezdet nehét tettem egy hozzáfűzést. még 1x bocs hogy félreértetted.
[Szerkesztve] -
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Eastman
üzenetére
próbáld meg a sudo /sbin/halt parancsot. ha leállítja, akkor már csak a megfelelő eseményhez kell hozzárendelni.
ha X alatt vagy, a ctrl-alt-del nem fogja leállítani, amjíg nincs úgy beállítva a gyorsbillentyűk között.
de ha x alatt vagy, akkor valahol lesz egy kikapcsolás menüpont, vagy egy piros kikapcsoló ikon.
Aktív témák
- BMW topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- 3D nyomtatás
- Linux Mint
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő