- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Eastman
addikt
OK! No problem! Indulattal reagáltam én is.
Mind a két OS-t használom jelenleg, ha kellően megismerem az Ubuntut, azt szeretném megtartani. De ha nem tudom (a megszokott grafikus módon, a piros gombbal) a PC-t kikapcsolni, kezdőként gyöngyözhet a homlokom...
Ne nézd le a kezdőket! a win.-business-től ugyanúgy borsózik a hátam, mint Neked, meg mindenkinek!
Üdv: Eastman
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
Szevasz Öcsém!
Szóval Te lenézegeted, meg kinevetgeted azokat akik a Win-nel kerülnek először kapcsolatba. ...kb a PC-t használók 95 % -át. Ki vagy Te?
Néztem a honlapod, talán az megmondja... Ezt az oldalt nem nagyon értem: [link] Nem lehetsz egy bonyolult gyerek. Ha van egy kis időd, üljünk le egy sörre, és meséld el, hogy mi jár a fejedben! Mondjuk, ha legközelebb ''pestre'' jössz. [link]
Inkább ezt olvasd el, hogy tudd, miről beszélsz! ...hátha átjut a tűzfaladon, és megragad a fejedben valami. Ajánlom ''A névről'' bekezdést! [link]
Fasza gyerek vagy, büszke lehetsz magadra...
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
Sziasztok!
Pár hete bírkózom az Ubuntuval (full laikusként) és fent van még a win. is. A legújabb gondom, hogy nem tudom kikapcsolni a számítógépet. Se kikapcs gomb, se Ctrl+Alt+Del., se Power gomb... Ké'ne egy gyors megoldás...
Köszi: E. -
Eastman
addikt
Nagyon nagy help! Van valaki, aki keni az Ubuntut, és online?
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest