Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Eastman
addikt
OK! No problem! Indulattal reagáltam én is.
Mind a két OS-t használom jelenleg, ha kellően megismerem az Ubuntut, azt szeretném megtartani. De ha nem tudom (a megszokott grafikus módon, a piros gombbal) a PC-t kikapcsolni, kezdőként gyöngyözhet a homlokom...
Ne nézd le a kezdőket! a win.-business-től ugyanúgy borsózik a hátam, mint Neked, meg mindenkinek!
Üdv: Eastman
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
Szevasz Öcsém!
Szóval Te lenézegeted, meg kinevetgeted azokat akik a Win-nel kerülnek először kapcsolatba. ...kb a PC-t használók 95 % -át. Ki vagy Te?
Néztem a honlapod, talán az megmondja... Ezt az oldalt nem nagyon értem: [link] Nem lehetsz egy bonyolult gyerek. Ha van egy kis időd, üljünk le egy sörre, és meséld el, hogy mi jár a fejedben! Mondjuk, ha legközelebb ''pestre'' jössz. [link]
Inkább ezt olvasd el, hogy tudd, miről beszélsz! ...hátha átjut a tűzfaladon, és megragad a fejedben valami. Ajánlom ''A névről'' bekezdést! [link]
Fasza gyerek vagy, büszke lehetsz magadra...
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
Sziasztok!
Pár hete bírkózom az Ubuntuval (full laikusként) és fent van még a win. is. A legújabb gondom, hogy nem tudom kikapcsolni a számítógépet. Se kikapcs gomb, se Ctrl+Alt+Del., se Power gomb... Ké'ne egy gyors megoldás...
Köszi: E. -
Eastman
addikt
Nagyon nagy help! Van valaki, aki keni az Ubuntut, és online?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest