- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Aktív témák
-
REDeath
őstag
srácok lécci segytsetek, mert megőrülök...
Feltettem operát, mert azt szoktam meg, és jó is... aztán jött volna az nvidia vga driver...
a baj az hogy se konqueror, sem opera nem tudta letölteni a fájlt... ez már önmagában nem túl jó így... (winen simán lejött a fájl)
aztán meg mivel még nem rendezketdtem be linuxra, az alap kopete messengert használtam.... de foylton megszakadt a kapcsolat a szerverrel, de eleinte jó volt, és csak most délután kezdett el folyton váltogatni az online-offline állapotot, meg néha nem küldte el üzit stb... eccer meg kiírja hogy megszakadt a kapcsolat msn szerverrel... wtf? mert a net az ment, épp nézegettem myvipet, meg stb...
jóvan, haver mondja ő firefoxot meg gaimet használ. firefoxot apt-get-el szedem, meg gaimet is. frankón le is jöttek, de az furcsa volt, hogy meg-meg állt a letöltés számláló. (pl. megállt 44%-nál aztán fél perc múlva ment tovább)
Gaim-el meg nem tudtam egyáltalán írni senkinek, belépett nagy nehezen, de minden üzenet visszajött egy idő után... és itt is az ominózus online-offline harc...
Jah és délután IRC is szórakozott... szakadozott a szerverrel a kapcsolat, (épp kubuntu.com irc-n tanulgattam) de ők látták amit írok, csak épp nem láttam hogy ők mit írnak.. aztán egyszer hirtelen megjelent az összes üzi amit írtak...
Mondom az a fura hogy délelőtt nem volt ilyen gond
(létezik hogy vírus? azt hittem linux biztonságos(abb)...)
Pls. help! főleg ha valakinek volt hasnoló gondja akkor kérem írja le hogy oldotta meg, vagy mi volt a gond egyáltalán.
ui: ja és opera van amit fél perc míg megnyit, míg konqueror meg egy másodperc alatt... ezé kell sajnos firefoxra álljak, feltéve hogy nem törlöm le napokon belül linuxot ha nem oldható meg ez a mitudomén hogy hívják, ''netszakadozás''
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest