Hirdetés
- potyautas: Idővándor
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Helló mindenkinek! már pár hete használom az ubuntu 6.06-ot, és nagyon meg vagyok elégedve vele, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem flame-elek de a suse linuxszal próbálkoztam sokáig, a 10.1-es frissítésével igen sok baj volt, a függőségek feloldása hol működött, hol nem. az ubuntuban ennek nyoma sincs, minden prímán működik. Már a notebookra is feltettem, ott csak a wireless beállításokkal gyűlt meg a bajom (a suse 10.1 ebben volt jobb egyedül), az ubuntu nem ismeri meg az intel 2915-ös wlan kártya wpa és wep titkosítását. töltöttem már le hozzá pár dolgot, de egyikkel se működik, ha se jelszó se semmi, csak megy a routerről minden védelem nélkül a net, akkor jó. valami konfig file-t is szerkesztettem már, de semmi.
Sianisnak pedig baráti üdvözlet a sok segítségért meg válaszért a kezdő-topikban.
Aktív témák
- potyautas: Idővándor
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Autós topik
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest