Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Hi!
Fent van egy ubuntu 6.06 műxik minden. Szóval ki akartam próbálni hogy megy a 3d linux alatt, belebotlottam a Celestia (csillagászati program) linuxos változatába, gondoltam megnézem hogy megy a windózoshoz képest. OpenGL-es a program. Felraktam, elindul. Csillagok helyett piros kockák, a bolygótextúrákon meg szemcsés csíkok vannak, és kicsit szaggat is (nem kéne). Najó, fel az ATi oldalára (radeon 9600 videokártyám van), letöltöttem ezt az ATi preposi..akármi drivert (egy 52 megás run fájl). aztán sudo sh/ blabla elindult az installer, szépen feltelepült. Na próba. Elindul, eltűntek a hibák, minden szép, csak még jobban szaggat mint amikor nem volt fenn ez az ati driver. Na nyomtam egy restartot, hátha beválik a vindózos megoldás, de nem ugyanaz maradt. Megnéztem glxinfo | grep rendering-el, hogy van egy 3d gyorsítás. Azt írja hogy nincs, pedig az ati driver telepítés előtt azt írta van, bár úgy is kicsit szaggatott és tele volt hibákkal. Mit kéne tennem, hogy normálisan menjen?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest