Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Milyen az ember, szereti az újdonságot, én is megkedveltem az Ubuntut, igy hát miután már rendeződtek a költözés körül a dolgok, rákattantam kicsit.
Elsőként fel akartam tenni az nvidia drivert.
Feltettem synapticcal, majd terminálból inditanám a drivert, mire kiirja, hogy ez és ez nem megfelelő, irjam be az adott parancsot, vagy kézzel is módosithatom a xorg.conf (ez lenne az? valami xorg.xxx fájl volt, az tuti) fájlban a driver résznél az nv-t nvidiára. Na mondom, oks, legyen ez a parancs, amit javasolt (szép hosszú volt, nem is tudom idézni). Lefut, azt mondja, oks kész, X-nek restart kell. ctrl-alt-backspace-el újrainbditom a gnomeot, erre szöveges bejelentkező képernyő és egy hibaüzenet fogad, miszerint nem sikerült inditani a grafikus alrendszert. Részletes jelentés alatt megtudtam, hogy valami PCI sín alatt nem talál eszközt.
Megpróbáltam eltávolitani először az nvidia drivert, de ez nem segitett, gondolom amiatt, h módositotta a xorg-os fájlt. Mit tehetek most? Mert szöveges módban szinte nulla a tudásom, néhány dosos paranccsal tudok navigálni de ennyi. Még a dir-nek az oldalankénti listázása sem megy (dir /p nem müx).
Segitsetek, ha tudtok valamit mondani.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Revolut
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest