Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
válasz
neverDell
üzenetére
Egy Apache szerverrel magában nem is, de ahol már apache van, ott szokott lenni valamilyen file transzfer protokoll is, meg esetleg ssh, vagy vnc.
Az más kérdés, ki mennyire paranoid. Elég sok szolgáltatónál van sima FTP, meg mondjuk nálam is.Amúgy nemtom, én sosem foglalkoztam ilyesmivel, mármint rendszerekbe betöréssel, tehát annyira nem tudom, mit mivel lehet. Az biztos, hogy nem véletlenül emlegetik a biztonsági szakemberek, hogy minél kevesebb nyitott portod és szolgáltatásod legyen kifelé, mert minden ilyesmi sebezhetőség lehet.
@vilmaboy : Zenity fent van?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest