- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Unityt tesztelgettem egy elég kis gyenge netbookon és ha nem indítok sok mindent (elég multitask vagyok
), akkor egész kellemesen eldöcögött. Ha belegondolok, hogy compiz alatt sokkal gyorsabb lesz, akkor már csak jó lehet nekünk. Illetve az új compiz is teljesen újra lett írva, plusz az eddigi Compiz fejlesztőket (akiket most felvett a Canonical) ki fogják segíteni az Ubuntu fejlesztői. Azért ennyien csak összekalapálnak valamit félév alatt.Mondom én eddig nem akartam tesztelni ezt a kiadást, de most, hogy ez kiderült az összes gépemen átfogok állni UDS után és teljes mellszéllességgel fogom jelenteni a bugokat.

Egyébként egy új ikonkészlet is fog érkezni, de valószínűleg csak a 12.04-es Ubuntura teljesedik ki.
Aktív témák
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), akkor egész kellemesen eldöcögött. Ha belegondolok, hogy compiz alatt sokkal gyorsabb lesz, akkor már csak jó lehet nekünk. Illetve az új compiz is teljesen újra lett írva, plusz az eddigi Compiz fejlesztőket (akiket most felvett a Canonical) ki fogják segíteni az Ubuntu fejlesztői. Azért ennyien csak összekalapálnak valamit félév alatt.