Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Unityt tesztelgettem egy elég kis gyenge netbookon és ha nem indítok sok mindent (elég multitask vagyok
), akkor egész kellemesen eldöcögött. Ha belegondolok, hogy compiz alatt sokkal gyorsabb lesz, akkor már csak jó lehet nekünk. Illetve az új compiz is teljesen újra lett írva, plusz az eddigi Compiz fejlesztőket (akiket most felvett a Canonical) ki fogják segíteni az Ubuntu fejlesztői. Azért ennyien csak összekalapálnak valamit félév alatt.Mondom én eddig nem akartam tesztelni ezt a kiadást, de most, hogy ez kiderült az összes gépemen átfogok állni UDS után és teljes mellszéllességgel fogom jelenteni a bugokat.

Egyébként egy új ikonkészlet is fog érkezni, de valószínűleg csak a 12.04-es Ubuntura teljesedik ki.
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), akkor egész kellemesen eldöcögött. Ha belegondolok, hogy compiz alatt sokkal gyorsabb lesz, akkor már csak jó lehet nekünk. Illetve az új compiz is teljesen újra lett írva, plusz az eddigi Compiz fejlesztőket (akiket most felvett a Canonical) ki fogják segíteni az Ubuntu fejlesztői. Azért ennyien csak összekalapálnak valamit félév alatt.