Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Unityt tesztelgettem egy elég kis gyenge netbookon és ha nem indítok sok mindent (elég multitask vagyok
), akkor egész kellemesen eldöcögött. Ha belegondolok, hogy compiz alatt sokkal gyorsabb lesz, akkor már csak jó lehet nekünk. Illetve az új compiz is teljesen újra lett írva, plusz az eddigi Compiz fejlesztőket (akiket most felvett a Canonical) ki fogják segíteni az Ubuntu fejlesztői. Azért ennyien csak összekalapálnak valamit félév alatt.Mondom én eddig nem akartam tesztelni ezt a kiadást, de most, hogy ez kiderült az összes gépemen átfogok állni UDS után és teljes mellszéllességgel fogom jelenteni a bugokat.

Egyébként egy új ikonkészlet is fog érkezni, de valószínűleg csak a 12.04-es Ubuntura teljesedik ki.
Aktív témák
- Kutya topik
- Sorozatok
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), akkor egész kellemesen eldöcögött. Ha belegondolok, hogy compiz alatt sokkal gyorsabb lesz, akkor már csak jó lehet nekünk. Illetve az új compiz is teljesen újra lett írva, plusz az eddigi Compiz fejlesztőket (akiket most felvett a Canonical) ki fogják segíteni az Ubuntu fejlesztői. Azért ennyien csak összekalapálnak valamit félév alatt.