Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
martin66
senior tag
Üdv! Újra!
Nos a panaszom az lenne, hogy nem tudom felrakni a Windows 7-et Ubuntu alatt.
Történet:
A pendrive jó nem amiatt megbeszéltük...
a Boot 1.USB-FDD 2. USB-HDD 3. USB-ZIP
Amióta feltettem az Ubuntut az az 3-4 napja azóta egyszer sem bootolt, csak Pendriveval csinálhatom mert nincs a gépembe dvd lejátszó.
Amikor fent volt a win 7 akkor tudtam Bootolni mert feltudtam rakni az Ubuntut, de amióta nem win7-em van azóta egyszer sem jöttbe a Boot. Próbáltam azt, hogy az Ubuntuba az indító lemez készítőbe csináltam egy Ubuntut, nem bootolt nem tudtam újra rakni. Win7-ről bátyám csináll egy Win7-es cucost a Pendrive-ra, nem idul nem tudom feltenni a Win7-et.
Itt szerintem valamit az Ubuntu cseszett el a BIOS-ba mivel azóta nem működik. Ki jelentem a pendrive jó mert másik géppel működik csak nálam nem amióta _Linux van fent.
Ez miért lehet? A configom az adatlapomon megtalálható!
Nagyon várom a válaszotokat!
Köszi!
Üdv: Martin
Aktív témák
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Firefox
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- EVGA GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 256bit
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest