- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Hát csak nem vagyok megelégedve a memóriafogyasztással.
És ahogy látom, mások is panaszkodnak az x64-es verzióra. Pedig kb annyit csinálok egyszerre, mint a Karmicon is tettem, de az kihozta ezt konstans 1GB memóriából.
-
Laybee
őstag
-
válasz
hackeeeee #25991 üzenetére
Tessék:
mscorefonts
eredeti Wines betűk
És csak annyit tettem, hogy áthelyeztem, meg vissza a fontokat. -
válasz
szaszayanou #25986 üzenetére
Tessék, csináltam két képet ugyanarról az oldalról, döntsd el tenmagad, hogy ugyanolyanok-e, de egyáltalán nem:
mscorefonts-al
bemásolt eredetivel -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kalandor #25983 üzenetére
Én azt mondom, amit haver mondott, Ő egy ideje már nyüstöli a 32bitest, és Ő azt mondta, hogy inkább 32 bit kéne.. Szal, nem tudom...
@Kendek: Én ezt asszem mintha megpróbáltam volna, és semmi változás nem volt...Mármint a windowsos fontokat átmásoltam Ubi alá, de semmi különbség nem volt, ugyanúgy néztek ki az oldalak betűtipusai mint eddig. Vagy valahol még állítani kéne valamit?
-
Laybee
őstag
Sziasztok! 10.04-en hogy kell a java-t telepíteni? Jar-t akarok indítani, de a jdk-val nem megy.
sun-java6-jre csomag nincs, Javat megvette a Suntól az Oracle? -
válasz
hackeeeee #25980 üzenetére
Már múltkor kibeszéltük ezt is. Ha a Windowsos fontokat az ember átmásolja az Ubuntunak (windows/fonts/* -> /usr/share/fonts), akkor sok különbség nem lesz, mert ugyanazokat fogják használni. Persze ehhez érvényes licenc-szel kell rendelkeznie az embernek...
(#25981) szaszayanou: éppen az a probléma, hogy az oldalak általában wines betűtípust használnak, de jogi okok miatt az nem ugyanolyan itt Ubuntu alatt, erre megoldás a másolás.
-
spammer
veterán
-
qwertly
addikt
Szia frissen felrakott 10.4 a driverből a 195.36.15 van fent,a combiz nincsen feltéve.DE ha jól tudom az smplayer az mplayer használja csak egy kicsit feltuningolva de amikor az mplayer indítom és úgy akarom a HD filmet lejátszani akkor ezt a hiba űzetetten kapom:Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device.
-
-
qwertly
addikt
Szia,nincsen átkötve egy 19 monitor lenne amit egy 9600GT kártya hajt meg.És vannak olyan HD videok amelyet 60% proci használattal visz de van olyan is amelyet egy rövid ideig simán lejátszik és pár percre az indulás után elkezd beszaggatni mint az állat és onnan már vége,mert utána élvezhetetlen a film.Ez mint írtam a win7 alatt 15% a proci használat.
-
qwertly
addikt
Sziasztok fent van az ubuntu második op a win7 mellet,sajnos rendszeresen előjőnek gondok vele amit én idővel és sok fórumozással hellyel-közel megoldok.Most a HD videok nézésével van a gondom ezzen leírás szerint csináltam mindent de mégsem tudom a videó kártyát befogni a videó lejátszásba.Ha kiválasztom a vdpau videó kimenetnek akkor csak hang van és kép nincsen mintha csak zenét hallgatnék.Ha csak lejátszom a HD videókat izomból akkor a 2 mag 80% ketyeg,de ha variálok a smplayeren akkor sikerül a 60% levinni a proci használatot.Ez win7 alatt 15% hát ennek közelében szeretnék lenni az ubuntu alatt is.
Esetleg van valakinek javaslata miképpen kéne mégis csak valahogy működésre bírni a videó kari erejét a HD videók lejátszásakor.
De ha valakinek sikerült a CoreAVC decodert beizzítani ubuntu alatt az szívesen venném ha leírná,hogyan sikerült. -
kovaax
őstag
Na, intel vga-val továbbra is fagy az X, viszont működik a ctrl-alt-f1, ez újdonság. Viszont eltűnt a menüből a chromium, újraraktam, így se rakta be a menübe. Xfce-ről van szó.
-
zodo
nagyúr
Kubuntu oldalak egyikén sem működik a "Testreszabás" menüpont vagy nálam van a hiba?
Szerk: A Plasma Desktop sok erőforrást igényel?
-
ngabor2
nagyúr
a notira felkerült a hiúz. eddig tetszik. a ff-ban a betűk is jók, csak a helyesírás-ellenőrző gonoszkodik velem egy kicsit
csak én nem találom a módját annak, hogy magyar legyen, vagy valóban nincs hozzá magyar szótár?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor a T-mobile-os mobilnet hogy viszonyul az Ubuntuhoz? Meg lehet oldani valahogy, hogy mennyen, vagy ez felejtős?
Nem próbáltam, csk kérdezem...
-
-
válasz
all6atos #25956 üzenetére
A Lucidban levő nyílt meghajtó nem támogatja az AMD GPU power menedzsmentet, így kénytelen leszel megpróbálkozni az fglrx-el, mert az viszont igen.
Habár azt olvasom, hogy megoldható a dolog nyílt meghajtóval is, de egy kezdőnek talán a zárt meghajtó aktiválása a legegyszerűbb. -
all6atos
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, már pár helyen szétnéztem, de..
A lényeg:
-1. "linux" próbálkozás
-Ubuntu 10.04, ami most jött ki ubuntu.com-rol
-2600xt agp vga
-minden működik(mindent beállított magától, jó a kép, a felbontás,hang, net), csak a vga-t fűti a pokol tüze, de olyan szinten, ahogy még sose.Nem tudom ez mennyire lehet driver probléma. Nem raktam fel semmit, felajánlotta az fgxl-t el is kezdte tölteni(bár ezt 3D-hez írta, ha jól emlékszem), de nem tudtam kivárni, az ati oldalán hotfix-es(mivel a kari agp-s) drivert nem találtam linuxra.
Mi lehet a gond ill. a megoldás?
Üdv,
Feco -
Speeedfire
félisten
válasz
zsúrficsúr #25903 üzenetére
érdekes nálam rendesen megy minden
pedig semmi extrát nem állítottam be -
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek #25950 üzenetére
Hol írtam ilyet?
Csak leszedtem az ubuntu-desktop csomagot is, ennyi. Van egy pár felesleges alkalmazás benne, amit ez a csomag köt, de nekem nem kellenek. Így előtte leszedem a desktop csomagot, aztán szabadon garázdálkodok. De nem csupaszítom le teljesen, nem vagyok terminal junkie.
De most hogy mondod, lehet megpróbálok majd egy minimal cd-s telepítést belőni. Csak az a legtutibb, akárhogy nézem.
-
Atapi
senior tag
válasz
Speeedfire #25937 üzenetére
két további lehetőséget találtam:
1: mountnál iocharset=iso8859-2,codepage=cp852 opciot használni
2: smb.conf-ba bevésni, hogy dos charset = CP852 és unix charset = UTF8 -
válasz
ntomka #25949 üzenetére
Mi? Akkor csak terminálból nyomulsz vagy mi a fene? Illetve utána felraktad ami kell és kész? De miért jó, hogy ennyire lekarcsúsítod a rendszert? Nincs elég tárhelyed?
Amúgy nekem sincsen fent az ubuntu-desktop csomag, de nem azt töröltem, hanem néhány függőségét, pár dolgot. De attól függetlenül még egy csomó alap progi maradt, amit a plymouth húzna lefele. -
válasz
ntomka #25944 üzenetére
Ha nagyon kíváncsi vagy, akkor leszedhetem az összes plymouth csomagot, hiszen úgyis vissza tudom állítani, nem tart semeddig. Csak most még nem tudom megcsinálni, mert másvalami van folyamatban.
Na jó, virtuális gépen megcsinálom mindjárt...
Mod: Azt írja, hogy alapvető csomagok is törlésre kerülnek, és az használhatatlanná teheti a rendszert. Na nem baj, azért megnézem.
Illetve nem nézem meg, mert az e2fsprogs és util-linux csomagokat is húzza. -
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #25943 üzenetére
Ebben már a plymouth generálja a splash screent, nem a grub.
Nemtom mi van, ha eltávolítok minden plymouth csomagot, azt nem merem megkísérelni (ha valaki tudja, írja meg, mert lezúzom a gépről, ha le lehet), de ezeket leszedtem és működik. -
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #25939 üzenetére
Távolítsd el ezt a két csomagot:
plymouth-theme-ubuntu-logo
plymouth-theme-ubuntu-text
Ennyi. -
EmberXY
veterán
válasz
Major Major #25924 üzenetére
Köszi az infókat, egyből nekiláttam, ahogy elolvastam a hsz-t.
Szépen kijegyzeteltem, hogy miket kell csinálni, és belőttem a live CD-t...
A grubot sikerült helyreállitani, de egy kicsit másképpen, mint ahogy a leirásban van....
>>>
Bebootoltam a live CD-ről, és megpróbáltam a leirás alapján eljárni, de a "sudo chroot /mnt" parancsnál valami hibát irt ki, és innentől számomra megállt a tudomány, viszont közben rájöttem, hogy a rendszer telepitését azután lehet megkezdeni, hogy bebootolt a live (eddig azt nem találtam, hogy honnan lehet feltelepiteni a rendszert élesben is, nemcsak a bemutatóverziót..), és mivel nem volt jobb ötletem, ezért újratelepitettem.
Ezek után tapasztaltam, hogy van két Ubuntu, és egy Windows a gépemen (
), de a lényeg, hogy az eredeti Ubuntu is megvan még (továbbra sem enged be).
Gondoltam, ha már a Grub helyreállt (még mindig jobb 3 oprendszer, mint a semmi), megpróbálom a régi rendszernél a recovery módban leszedni a rossz drivert, de ott is gondjaim akadtak, ugyanis sem a "/user /share /ati"-t, sem az "/etc /X11"-et nem találja, tehát más helyen lehet a gond, itt továbbra is zsákutcában vagyok.
Mindenképpen szeretném valahogy helyreállitani a régi rendszert, de kifogytam az ötletekből.
Lehet valami más a hiba? -
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #25937 üzenetére
Pontosan mit akartál kiszedni? A bugyilila splash screent?
Más: látom a memória bugot tényleg javították. Indulás után 1GB helyett ~400MB-on indul a rendszer. Mindjárt szimpatikusabb.
-
-
-
válasz
hackeeeee #25933 üzenetére
A legegyszerűbb, ha elfelejted, hogy van Windows. Mert persze, eleinte úgy érzi az ember, hogy sokkal egyszerűbb minden Winben, de ezek csak az elvonási tünetek. Később rájössz, hogy sokkal több lehetőséged van Ubuntuban, sokkal szabadabb vagy, bármit megtehetsz, valójában egyszerű minden, és király ez a rendszer, sosem válnál meg tőle többé.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Speeedfire #25931 üzenetére
Én csak notin használom...
Sokszor próbálkoztunk ismerkedni, de valahogy sosem sikerült.
@Kendek: Én csak tippeltem, vagyis linuxot használó ismerős mondott vmi ilyesmit, hogy elvileg az Intel-es drivereket nem tölti be már indításkor, és ezért nincs.. Meg találtunk vmi ehhez kapcsolódó megoldást is, csak az nekem nem jött össze.
-
Atapi
senior tag
válasz
Speeedfire #25931 üzenetére
locale=hu_HU.UTF-8? ha igy sem jön be, probáld latin2-vel --> locale=hu_HU.ISO-8859-2, hátha...
-
Speeedfire
félisten
válasz
hackeeeee #25929 üzenetére
én is ritkán szoktam,de mostanában egyre jobban ráálltam
másik kérdés:
beállítottam fstab-ban h mountoljon fel egy hálózati meghajtót
sikeresen fel is mountolja de az ékezetekkel gond van
próbáltam már h utf8,nls=utf8,isocharset=utf8 de egyik beállítással sem kezeli rendesen
hogyan írjam be? -
válasz
hackeeeee #25929 üzenetére
Hm, nálam Intel GPU-val is jó, bár csak ősrégi GMA 950-em van a Windben.
Viszont ha régen jó volt, akkor azért nincs veszve minden, csak másik fajta cuccot kell használni. Szal próbáld meg úgy is, hogy felrakod az ubuntu-xsplash-artwork csomagot, asszem eltávolítani nem is kell semmit, de ha nem változik akkor a plymouth témát bizonyára el kell. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek #25927 üzenetére
Jah értem..
Elvileg intel VGA-kkal van ilyen gond, hogy nincs töltőképernyő. Csak azért kérdezem..
Annyira nem zavaró mondjuk, csak kíváncsiskodok, hogy esetleg megoldható lenne e minden varia nélkül.
@ Speeedfire: Nincs mit, én is így kezdtem. Pedig én csak ritkán linux-ozok, de én is vissza állítottam, kapásból.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Speeedfire #25925 üzenetére
Ubuntu tweaker-ben át lehet állítani.
Tényleg, ha már itt vagyok..
Nekem GMA4500-al nincs töltőképernyő. Erre van valami megoldás, esetlegesen? Annyira nem fontos, csak jó lenne, ha nem villogó kurzor lenne indításkor.
-
Speeedfire
félisten
kérdés:
nem tudja valaki h az alapértelmezett ubi témában h lehet azt megoldani h jobb oldalon legyenek az ablak funkció gomjai, mert így h bal oldalt van sehogy sem áll rá a kezem
-
Major Major
senior tag
válasz
EmberXY #25906 üzenetére
annyi történt, hogy a sérült drivert akarja betölteni, ez nem sikerül neki, ezért lefagy a grafikus kiszolgáló, és visszadob a bejelentkezési képernyőre.
az első dolgod most akkor az legyen, hogy a gubot helyreállítod (a 10.04 CD is jó)
aztán indítsd el a helyreállítási módot.ezután töröld a drivert, ehhez cd /usr/share/ati aztán sh ./fglrx-uninstall.sh
recovery módban elvileg rootként vagy bent, tehát nem kell sudo
ha ez megvan, akkor töröld a módosított beállításokat tartalmazó grafikus kiszolgáló konfigurációs fájlt:
rm /etc/X11/xorg.confés remélhetőleg reboot után jó lesz.
ha az X1650-hez akartad feltenni a drivert, akkor ne tedd, mert zárt driver nem fog menni a luciddal, ez ugyanis már legacy kártya
ha egy HD szériás kártyád van, akkor annak a driverét a Rendszer/Beállítások/Eszközmeghajtók-ból telepítsd -
EmberXY
veterán
válasz
sh4d0w #25916 üzenetére
Köszönöm az infót.
Az egyetlen fontos adat maga a linux lenne
A rendszer külön van, adatok tárolására meg egy másik vinyót használok, de telepitéskor ezt kihúzom, nehogy bedaráljam véletlenül (sose lehet tudni, hogy mit ront el az ember..), csak a telepités befejezése után kötöm újra be, igy azzal nincs gond..
A grubot a boot.ini-s megoldással valahogy nem sikerült helyrehozni, továbbra is csak a windóz indul el, valószinű, hogy az újratelepités lesz a megoldás, de azzal meg az a gondom, hogy valahogy nem akar elindulni a telepités, csak a CD-ről bebootoló rendszer tölt be, lehet, hogy rossz a telepitőlemez? De akkor hogy sikerült felrakni róla a rendszert a legelején? Bár azt egy ismerősöm csinálta, aki mellesleg elég jól ért a dologhoz, lehet, hogy ismét el kell hivni...
Már kellően felidegesitettem magam rajta, most egy kicsit hanyagolom a dolgot, nehogy még nagyobb kárt tegyek a rendszerben, majd folyt. köv.., egy-két napot átvészelek a windózzal is.
Addig is köszönöm a segitséget. -
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, a ventivezérlés témát úgy tűnik, hogy orvosolta a 10.04. Frissítéskor kétszer is kérdezett, hogy ehhez kapcsolódó dolgot frissítsen-e. Az egyik az asszem pwm, a másik meg valami fancontrol cucc volt.
Na de a lényeg, hogy úgy néz ki, hogy így végre jó lett.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
TrollBalint #25912 üzenetére
Csinálj egy chmod 777-et azon a könyvtáron, ahová csatolod ezt a partíciót és akkor lesz jogod az írás-olvasáshoz.
A probléma az, hogy rootként van létrehozva a csatolási pont és ezt a jogosultságot adja tovább a felcsatolt partíciónak. -
-
TrollBalint
addikt
Az mitől van, hogy fstabba beállítottam particióimat UUID szerint, fel is csatolja, viszont ha le akarok menteni valami valamit, vagy megnyitni, és megjelenik a szabványos filekezelő, ott is látom a particióimat név szerint, de ha rákattintok ezt írja ki:
"Unprivileged user can not mount NTFS block devices using the external FUSE
library. Either mount the volume as root, or rebuild NTFS-3G with integrated
FUSE support and make it setuid root. Please see more information at
http://ntfs-3g.org/support.html#unprivileged" -
EmberXY
veterán
válasz
rollins #25907 üzenetére
A neten néztem utána, és ott azt találtam, hogy:
1. chmod ugo+x "akarmi.run" , és aztán elinditani, de ez nem műkött, ekkor egy másik lehetséges utat választottam :
sh "akarmi.run" ...
az utóbbira elindult, és utána következett be az elakadás...Inditáskor még próbáltam a "recovery" módot inditani, el is indul, de elkezdett valamit kilistázni, majd egy terminálhoz hasonló prompt fogadott, amivel ugyancsak nem tudtam mit kezdeni, mert ehhez a részéhez még zokni vagyok... azt reméltem, hogy helyreállitja magától is azt az egy-két dolgot, ami esetleg elállitódhatott, de azért nem ilyen egyszerű az élet....
sh4d0w: Ahogy látom, a windóz felrakása egy kicsit megfűszerezte a dolgot, és már nem látszik a linuxos grub, pedig nem az egész meghajtót adtam a windóznak, ugyanis előtte is volt fent a linux mellett, de mivel nem használtam, ezért linux alól megpróbáltam törölni (
), ez részben sikerülhetett, mert ugyebár önállóan nem volt képes elindulni, ezért kellett telepitenem, de ugyanarra a particióra raktam, ahol azelőtt is volt.
Innen gondolom, hogy a linux még meglehet valahol, csak a boot menüben nem látom, ezt vissza lehet állitani valahogy?
Jól feladtam magamnak a leckét, de igy tanul az ember. -
TrollBalint
addikt
válasz
Kendek #25530 üzenetére
Múltkor az volt a gondom, hogy nem játszotta le a filmeket teljes képernyőn. Leszedtem azt a flash lejátszót, amit szerintem a hibát okozta, és akkor sem ment, sőt, a youtube-on a videókat nem tudtam sem teljes képernyőre tenni, sem lepauselni stb. Mondom jól van, viszont a következő bootoláskor már mentek a filmek is teljes képernyőn, a youtube is jól volt. Kiadtam a sudo apt-get dist-upgrade parancsot, és azóta megint nem játsza le a filmeket teljes képernyőn, bár a flashes videók a youtube-on.
Hogy tudom lejátszásra bírni a filmeket? -
-
-
rollins
őstag
válasz
EmberXY #25906 üzenetére
sudo -val indítottad a telepítőt?
Filerendszert nem ellenőrizte reset után?, hátha sérült, bár aszem elég masszív az ext3 és ext2
Ha nem lett normálisan leállítva rendszer, akkor azt egy ellenőrző file-ból szokta tudni (kivéve ha csontra fagy és nincs ideje törölni)
fsck ellenőrzi, egyenlőre várj mások válaszára (mostanában nem vagyok képben)
ctrl+alt+f5 textmódos terminálban is bejelentkezhetsz...
Szóval pár dolog talán megsérülhetett, bár furcsa lenne hogy a passwd file.
user-t létrehozni adduser, jelszó passwd
Ha rendszer felállt és a bejelentkezési ablak már látszik, túl nagy gond nem lehet szerintem.
Talán csak home-odban lett valami törmelék. -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Érdekes eset történt ma az Ubuntuval a gépemen..
Történt ugyanis, hogy a 3d-s desktop-ot szerettem volna beállitani valami úton-módon, mindenekelőtt a videokártyához szedtem le egy ATI drivert (mert olvastam, hogy nem árt, ha a kártya drivere is fent van..). A program ".run" kiterjesztésű volt, de még ilyet nem láttam azelőtt, ezért rákerestem, hogy miként kell elinditani, futási jogot adni, stb, el is indult, de telepités közben elakadt, és miután nem válaszolt, bezártam a terminált.. Eddig rendben is van, de észrevettem, hogy iszonyatosan belassult a gép, a proci-t 100 %-on pörgette perceken keresztül, ezt nem tudtam mire vélni, ezért egy jól irányzott reset-tel kilőttem az egészet.
Itt kezdődött a gond...
Belépéskor hiába adtam meg a jelszavam, visszadobott ugyanarra az ablakra, ahova a jelszót kell gépelni (ha hibásan adtam meg, azt jelezte, ha jól adtam meg, akkor visszadobott), kvázi nem tudok belépni a rendszerbe...
Végső elkeseredésemben a telepitőlemezhez nyúltam, de az nem hajlandó feltelepülni, csak egy olyan verzió indul el, ami a telepitőlemezről bootol be, de csak "bemutató jellegű", a normál telepitési beállitásoknak se hire, se hamva, pedig elindul a telepitő, de hiába választom ki a telepitési funkciót, akkor is csak ez a verzió töltődik be..
Végül egy windózt voltam kénytelen átmenetileg feltenni, de szeretném mihamarabb "visszakapni" az Ubuntut, mit lehet tenni?
Én rontottam el valamit, de nagyon? (A reset miatt szerintem nem kéne összedőlnie..)
Még kezdő vagyok linux téren, ez látszik, de ennyire el lehet rontani?
Ha valakinek lenne valami ötlete, azt nagyon megköszönném. -
zsúrficsúr
tag
Hi!
Nemrég raktam fel a Lucid Lynxet, kiváló! Szinte minden out of the box műxik.
Kiv: minden olyan program, ami hangot kíván, annak külön hangot kell adni minden egyes alkalommal. Magyarul, ha megnyitok egy youtube-ot, minden videózás előtt meg kell nyitni a hang panelt, és adni neki hangot. Ötlet?
Gép a profilomban.Köszi,
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Docker konténerizálás
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Cyberpunk 2077
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest