- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Mondjuk azt nem árt tudni, hogy ezek a proxy-k elég komoly biztonsági kockázatot is jelentenek.
Beírod a gúgliba, hogy public proxy, kapsz pár listára mutató találatot, onnan lehet keresgélni. Némelyik működik. Használni meg mondjuk úgy lehet, hogy a böngésződben a beállítások közt megkeresed, hol lehet beállítani a proxy-t és oda beírod.
De arra vigyázz, hogy ettől kezdve a teljes forgalmad átmegy az adott proxy-n és semmi biztosíték rá, hogy azt és csak azt kapod, amit le akarsz tölteni. Jobb esetben csak reklámmal "egészítik ki" a rajtuk keresztül kért oldalakat, de simán belerakhatnak valami rosszindulatú cuccot is. Esetleg totál más lapot hoznak fel, mint amit valójában kértél. -
mzx
senior tag
válasz
FixY67 #24797 üzenetére
Tényleg, proxy...! Nem akarok mentegetőzni, de erre meg azert nem gondoltam, mert még nem használtam eddig proxyt, nem is tudom, hogyan kell, de azt hallottam erről, hogy a világ kulonboző pontjain lévő proxy server(?)-ekre kapcsolodva is lehet netezni, így hát közvetlenul a proxy térbeli helyét érzékeli, akikkel/amikkel kommunikálok neten.
Jól irom? Javitsatok ki, ha hulyeseget irtam volna.
(Egyébként egyetemen annak idején persze be szoktuk irni az ő proxy-juk cimét, de azon felul semmi ismeretem nincs a proxyk mukodéséről, gyakorlatban pláne nincs, és egyelőre nem tudom, miként használhatoak és mely proxykhoz van jogom kapcsolodni mint átlagos usernek.)Tudtok valami kezdőknek szóló leirast a proxy-kra valo kapcsolodás mikéntjérol? Oké, megnézem wikipediaban is , amint időt szánok arra, hogy ki is probáljam a gyakorlatban stb, de ha valami kifejezetten kezdőknek szólóról tudtok, kérek szépen linket.
Esetleg más megoldás arra, hogy webrádió blokkolását megszuntetni hogyan lehet? (Tehát hogy Magyarországrol is lehessen fogni, mint ahogy korabban lehetett.)
senior tag
figyusztok, a köv-re a megoldás windows alá is, ubira is érdekel engem:
Miképp lehet khm... kijátszani, megszűntetni egy webportál, pontosabban webrádióportál azon blokkolását, ami a lokalizációm általa történő detektálásából fakad?
Magyarul: érzékeli, hogy magyar honból netezek, de csak bizonyos más országoknak egnedélyezi a vételt; zenei rádió portál, többcsatis, néhány hónapja még Magyarországrol is foghato volt ... Ha nem muszaly, nem játszanék ki semmit, de évek óta az egyik kedvenc többcsatis webrádióportálom... -
mzx
senior tag
-
Vladi
nagyúr
válasz
Speeedfire #24792 üzenetére
nfs-t látja a win?
eszvéesz: nfs jó alternatíva fájlmegosztásra linux alatt, könnyen gyorsan be lehet állítani és gyors is.
-
Speeedfire
félisten
válasz
hackeeeee #24759 üzenetére
sok mindentől függ h viselkedik a notid linux alatt
nekem pl szerencsém van a kicsike intel alapokon nyugszik és az intel igenis foglalkozik a linuxosokkal
sőt több programot is készített már ráérdekes dolog történ
mondjuk a megvalósítás sem semmi
linux alatt másoltam linuxra samba alatt
majd win alatt el akartam érni az adatokat szintén samba alatt, de nem sikerült
csak ftp-vel tudtam
ha lesz egy kis időm felrakom az nfs-t is, hátha akkor nem lesz gondja -
Nyiscsák
aktív tag
Sziasztok!
Virtualboxra van telepítve Ubuntu 9.10 linux és az lenne a kérdésem hogy a windows alatti mappákat hogyan tehetném elérhetővé linux alatt is? Virtualboxban meg van osztva!
-
De idegesítő, hogy a Xubuntuban csak azért is egyedi applications.menu fájl van (xfce-applications.menu néven), aminek ráadásul más az elérési útvonala 9.10-ben mint 10.04-ben. Ráadásul nem is kompatibilisek egymással teljesen.
A 9.04-et inkább meg sem nézem, az nem érdekel. -
PuMbA
titán
válasz
Lakers #24787 üzenetére
[Ezzel (Wubi 8.04.4)] a Wubival sem megy? 9.04-es Wubi köztudottan rossz,de kiadtak egy [javított (Wubi 9.04)] változatot amit nem tettek ki utána sehova.
-
Lakers
tag
Ubuntu 8.04-nál lehetséges, hogy wubis módszerrel rakjam fel? (ha jól tom 9.04-nél van olyan, hogy windowson belül telepíti fel magát, egy könyvtárba). Windows7 alatt, mint a 10.04 béta, ez is megakad telepítés közben, de ez image létrehozásnál a finish környékén...
Ha meg cd-ről bootolva akarom feltelepíteni, akkor meg particiónálni szeretne, én meg nem szeretném, mert adatok vannak, és azok kimentése, most elég macerás lenne... a többi verzió azért nem csípem, mert a wifimet már nem támogatják. Hiába próbáltam google-vel felrakni meg sem moccant, a 8.04 volt az utsó amelyik támogatta...Esetleg tudtok olyan jó linuxot javasolni mint az Ubuntu disztrókat, mely támogatja a broadcom wifit, és asus alaplapoknál leállítás helyett nem újraindul.
thx előre is a válaszokat
-
-
-
-
kozyadam
tag
a bal oldalra kerülő gombok engem bosszantanak. miért kell a régi jó hagyományt most ezzel a marhasággal megtörni? mi áll ennek a hátterében? lesz lehetőség visszatenni jobbra a gombokat?
-
törölt tag
köszi a válaszokat, szeparált /home van, akkor inkább lesz egy tiszta telepítés.
-
-
törölt tag
9.04-ről 10.04-re frissíteni mennyire lehet zökkenőmentesen?
-
törölt tag
-
PuMbA
titán
válasz
ntomka #24766 üzenetére
Az egy dolog,hogy minden hónapban adnak ki drivert,mint Windowsra,de szinte semmit nem javulnak. Egy 1360x768-as felbontást nem lehet vele belőni,mert egy Samsung LCD TV-től nem bírja lekérdezni normálisan a megjelenítési módokat (miközben a nyílt ati driver kiolvassa rendesen és működik ez a felbontás).
"Szóval összességében lassan dolgoznak a drivereken, inkább ez a probléma."
Igen,lassan dolgoznak kevés dolgon.
Magyarán nem érdekli őket nagyon.
-
ntomka
nagyúr
Mondjuk annyira csak nem sz@rik linuxra. A legutolsó kiadott hivatalos 3/24/2010 dátumú, szóval nagyon friss. A probléma csak annyi, hogy nincs benne 5xxx-es támogatás.
Egyébként az oldalukon hivatalos driver windowsra ehhez a szériához is majdnem 3 hónapos késéssel jött. Szóval összességében lassan dolgoznak a drivereken, inkább ez a probléma.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Lakers #24760 üzenetére
Ezt Google fordítóval hoztad össze?
De rég írtam ide.
Az új notimban ati mobility radeon 5470 van. Hivatalos driver még nincs hozzá linuxra, és hát ki tudja mikor lesz.
Valaki nem tud valami megoldást, hogy fel tudjak küldeni egy ubit rá úgy, hogy használni tudjam a kártyát is. Tegnap néztem egy live rendszert, de felbontás max 1024x768 és gyorsítást sem tudtam varázsolni.
Néztem külföldi fórumokat, de valami nagyon kiherélt megoldást találtak, hogy a régi drivert felerőszakolták rá, de ugye azzal meg nagyon nem működik teljes értékűen.
-
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Nekem van gondom, hogy az új Ubi 10.04 béta Windowson belüli telepítésnél fájlmásolásnál meghal, hibát ír ki, hogy nem tud az ideiglenes temp könyvtárba másolni egy bizonyos fájlt és leáll.
Az ubuntu.com-ról letöltöttem ami intel proci alá kell, desktop verziót. Többször szedtem le, mindenhogy kiírtam, de ugyanaz a hiba, van amikor különböző lemezkere írtam ki, különböző módszerekkel. Volt valakinek ehhez hasonló hibája? Egész egyszerűen nem tudom kipróbálni -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Speeedfire #24751 üzenetére
Köszi !
Bízom az új verzióban, hátha majd az megoldja a gondot. Havernál annó, jó pár éve még, Fujitsu lapossal volt hasonló gond, és neki sem volt rá semmi gyógyír, pedig mindent megpróbált. Mondjuk rémlik h neki az volt, hogy bármit csinált, nem pörgette fel a ventit..
-
válasz
#40553216 #24754 üzenetére
Hát, itt nem írt ki semmit, de már letettem róla. Megoldottam VirtualBOX-szal.
Nem töltöttem újra semmit (nem is tudom, hogyan kell, és nekem nem is írt ki ilyet...), és tökéletsen műxik.
Mondjuk, ezt a kernelmodulos mókát leírhatnád, hátha többet tudsz, mint amit a gugliból összeszedek.
Köszi! -
Speeedfire
félisten
összejött nagynehezen az fw fordítás, csak már vagy 2 órája ezt csinálja
és már 1 gigával nagyobb is lett a mappa, holott én csak 1 8mb-os fájlt kapok elvileg a végén
hogy ezt h tudták így megoldani? -
törölt tag
-
válasz
sh4d0w #24747 üzenetére
Nem a jelszóval volt baj, mert elkezdett továbbmenni, majd visszaadta a belépő képrenyőt. Ha direkt rossz jelszót adtam meg, akkor nem moccant sehova, csak kiírta, hogy nem oké.
Már töröltem a júzert, és "belaktam" a root-ot, így jobb lenne ezen megoldani.
Nem akarom hosszútávon így használni, úgyis csak vmware-ből fut. -
-
Heló!
9.10-es xubuntuban hogy tudok egyedi felbontást beállítani?
Sehol sem találom a xorg.conf fájlt...Másik kérdés, hogy felraktam az emesene-t, működött is, de ezután valamiért nem tudtam belépni a felhasználómmal, és most root-ként nyomom, mert gyorsan kellett használni a gépet, viszont innen nem indul az emesene. Semmi töltés, egyszerűen mintha rá sem klikkeltem volna. Mi lehet a baja?
Köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Speeedfire #24744 üzenetére
Naja, csak kb ez a 2. ismerkedési próbálkozásom, így nem nagyon erőltetném az ilyesmit ha nem muszáj.
Az első sikertelen volt, most még fent van a notin a rendszer, és lényegében használgatnám is, ha nem állna fent a probléma, csak ilyen téren meg nem merek belemerülni..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Speeedfire #24735 üzenetére
Hm, köfi.
Bár lehet az lesz, hogy megvárom a 10.4-et, úgyis jön nemsoká, az hátha megoldja, ha nem akkor majd filózok, hogy mi lehet, meg próbálkozok, állítgatok.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #24741 üzenetére
csak az fw fordítás nem akar még menni
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #24739 üzenetére
közben azért 1-2 dolgot már megtaláltam az ubi oldalán, de érdekes módon a szoftverközpont nem adott rá ki semmilyen találatot
Sianis: nem volt, de amint látom abban benne van a patch modul
még a végén minden meglesz, csak én nem voltam elég figyelmes -
Sianis
addikt
válasz
Speeedfire #24739 üzenetére
build-essential csomag telepítve van?
Sianis
-
válasz
looser #24737 üzenetére
1, Nincs a rootnak alapból jelszava, sudoval és a saját jelszavaddal adsz magadnak root jogokat.
2, Rendszer -> Beállítások -> Indítópult
3, Felfüggesztés után nálam sem működik az USB-s bill. és egér, viszont ha kattintgatok rögtön azután, miután megnyomtam a bekapcs gombot, akkor jó és nem kell ki-be dugni.
-
looser
addikt
Sziasztok, teljesen kezdő vagyok. Egy HP 6710b notira tettem Xubuntu-t. Sajnos a root passwordre nem emlékszem, s mivel van mellette egy WXP is, de Xubi az alap a grubban, szeretném a sorrendet megváltoztatni, de ezt csak rootként tehetem meg, ugye?!...
1, Szóval megváltoztathatom-e, vagy törölhetem valahogyan a root passwordot?2, bejelentkezés után azonnal fogad az Orage nevű naptár/eseménykezelő progi beállítópanelje. Nem tudom, hogyan akadályozható meg az indulása, s a naptárat sem szeretném, ha kinyílva (napokat mutatva) indulna, elég, ha a tálcán marad, lekicsinyítve.
3, hibernálás után az usb-s egeret nem látja, csak ha kihúzom és újra bedugom, gondolom ennél van elegánsabb megoldás is.
Egyébként gyönyörű minden, szeretem, letisztult design, egyszerű és gyors kezelhetőség, már ami az ikonról indítható konfigurálási lehetőségeket illeti, mélységében nem ismerem még.
-
Speeedfire
félisten
válasz
hackeeeee #24734 üzenetére
próbáld meg ez alapján, hátha tudsz vele mit kezdni
-
válasz
Kendek #24727 üzenetére
Jah, persze az utolsó sorból kimaradt néhány dolog. De szétszórt vagyok.
apt-get remove --purge -y -m linux-image-$kernel$k1-generic linux-image-$kernel$k2-generic linux-image-$kernel$k3-generic linux-headers-$kernel$k1-generic linux-headers-$kernel$k2-generic linux-headers-$kernel$k3-generic linux-headers-$kernel$k1 linux-headers-$kernel$k2 linux-headers-$kernel$k3
Vladi: nagyon fura vagy ma, és mi az a Windows 7 ott alul?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #24726 üzenetére
Eddig szó nem volt törölt fájlról.
nekem egy lényegében döglött vinyóról sikerült a művelet.
-
Tessék, most találtam ki:
#!/bin/sh
echo `uname -r` >/tmp/kernel
kernel=$(cut -c 1-7 /tmp/kernel)
kivon=$(cut -c 8-9 /tmp/kernel)
k1=$((kivon-1))
k2=$((kivon-2))
k3=$((kivon-3))
apt-get remove --purge -y -m $kernel$k2-generic $kernel$k2-generic $kernel$k2-genericBeírod egy fájlba, adsz neki futási jogot, majd elnevezed a fájlt S05valaminek, majd berakod az /etc/rc6.d könyvtárba. Leálláskor leszedi az aktuálistól 3-mal régebbiket (persze csak egy is elég lenne). Habár inkább S99valaminek nevezd el, és az rc2.d könyvtárba tedd, akkor induláskor teszi mindezt, hiszen az új kernel úgyis csak reboot után lesz használva.
Vagy csinálsz neki parancsikont (gksu), aztán frissítés után kétszer rákattintasz. Igazán nem nagy meló.
-
Sk8erPeter
nagyúr
mc? dehát az csak sima fájlkezelő. Akkor miért látott törölt fájlokat is?
Ha az alaplapot felszámolták, akkor kétlem, hogy ne szerették volna elkérni a pénzt a HDD-ért is.
A rohadt életbe, dögöljenek meg, most nekem csináltak pluszmunkát, azzal, hogy szarnak bele az egészbe, és nem tekintik embernek a klienseket... Pedig ők az állatok...Őőő, hát fogjuk rá.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #24723 üzenetére
"Oké, de milyen programmal sikerült ennyit lementened?"
mcLehet beázott az is.
Így jobb?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Oké, de milyen programmal sikerült ennyit lementened?
Épp ez volt a kérdés.---------
A HDD-cserére én is gondoltam, de annak mi értelme lenne az Asus szempontjából? Akkor fel kellett volna, hogy számolják. Legalábbis nem hiszem, hogy ott potyognának az égből a 320 GB-os Hitachi-vinyókOFF: előző avataroddal mi van? Meguntad?
Úgy megszoktalak már küklopsznak, az egyedibb.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #24719 üzenetére
hát az már inkább bunkóság ....
-
Vladi
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #24702 üzenetére
Linux alól sikerült már lementeni olyan adatot, amit win egyáltalán nem látott. Nem sok, 140 giga mp3. Fordítva még nem.
Persze összeomlott ntfs-t azért csak winre bíznék.
(#24712) Sk8erPeter:
Nem lehet, hogy hdd-t is cseréltek?
(#24715) pokey
apt-get mélylélektant kell tanulmányozni. Kell lenni olyan opciónak, hogy az install only csomagokból hányat tartson meg. Legalább is yum így csinálja.
-
pokey
csendes tag
válasz
kozyadam #24717 üzenetére
Vagyis ezt is el kell játszani minden egyes alkalommal amikor frissül...
És ha az Ubuntu-t rakom fel először, majd a Win7-et? Akkor ugyebár nem grub lesz, hanem az ms-nek az os választója. Használja azt valaki?
Sk8erPeter: Szerintem az alap, hogy a HDD-t ki kell szedni.
Eleve semmi közük sincs hozzá, hogy mi van rajta. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #24718 üzenetére
csakis hardveres para volt.
mondjuk olyat is hallottam már, hogy valaki elvitte szervizbe a laptopját, és érdekes módon nemsokára az interneten közzétéve megtalálta a vinyóján tárolt privát fotóit... -
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #24714 üzenetére
néha nem lehet tudni h a szervizesek mit miért csinálnak
csak 1 tipp volt a hdd csere, nem tudom h mi értelme lenne letörölni róla mindent ha nem szoftveres a probléma -
pokey
csendes tag
Tudtok arra megoldást, hogy amikor frissül a kernel, akkor a grub-ba ne legyen egyre hosszabb a lista, csak a legfrissebb?
Manuálisan ki tudom minden egyes alkalommal törölni, de valami állandó megoldás érdekelne. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #24713 üzenetére
Hát igen, ezeket az apróbetűs részeket sokszor én se értem, de nem csak erről van szó, hanem arról, hogy mivel ez kritikus jelentőségű ügy, sztem kötelességük lenne felhívni az ügyfél figyelmét az ilyenekre, a kellemetlenségek és a konfliktusok elkerülése érdekében is - ráadásul egy ilyen húzás az egész márkához való lojalitást megrendíti az emberben.
Természetesen eredeti OS volt rajta, ugyanaz, mint ami még a vásárláskor fent volt. A HDD-csere már nekem is eszembe jutott...de miért érné meg az nekik? Akkor azt is fel kellett volna, hogy számítsák. -
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #24712 üzenetére
ezért maradtam inkább a nagyobb márkák üzleti modelljei miatt, kisebb hibalehetőség, nagyobb support
pl itt Mo-n a hp-nak van legalább 3-4 hivatalos szervize
amúgy az apró betűt mindig el kell olvasni, csak azt nem tudom h ezek miért apró betűsek mikor fontos dolgok vannak benne
nem lehet h hdd csere volt benne? esetleg nem volt legális os rajta ?
Kendek: köszi, de ez sem adott választ a véletlenszerű restartra
alig van terhelés, bár az igaz h a memória használat kicsit ugrált
de soha nem ment le 1.5 mb alá a szabad és még volt 4-5 mb cached is -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #24702 üzenetére
Időközben haverom említette a PhotoRec progit. Erről vélemények?
Esetleg egyéb alternatíva?
Biztos van itt olyan, aki már vesztett adatot, és szerette volna visszahozni.Mellesleg gratulálok az Asus portugáliai szervizének. Nővérem most Sp.o.-ban él, ott viszont állítólag nincs hivatalos Asus szerviz, ezért elküldték a laptopját egy problémával Portugáliába. OK, először megérkezett, nővérem bekapcsolja, nem működik a Wi-Fi-része (azzal előtte nem volt gond). Jó, visszaküldi, viszonylag gyorsan megcsinálták, bekapcsolja, és azt látja, hogy a merevlemeze teljesen üres, úgy, ahogy van, formázták.
Milyen alapon? Mi a francnak? A laptopnak annyi volt a baja, hogy beázott, alaplapot kellett cserélni, de nyilván gondolom ugyanolyanra cserélték... Mi a francnak kellett formázni? Ráadásul a vinyón két partíció volt, miért voltak képtelenek csak a rendszerpartíciót formázni?
Állítólag a papíron, amit aláírt, valami apróbetűs résznél szerepelt egy olyan kitétel, amivel ebbe beleegyezett, de 1.) ki a franc olvassa el betűről betűre az összes apróbetűs pontot? (jó, hát tanulság, ezek szerint tényleg kell) 2.) ilyenkor véleményem szerint minimum, hogy felhívják a kedves kliens figyelmét egyetlen árva mondattal, hogy mentsen adatot, mielőtt elküldi a szervizbe, különben adatot veszíthet.
Shame on them... -
válasz
Speeedfire #24709 üzenetére
Jah, erre nem figyeltem. Akkor persze máshogy kell megoldani.
free -m -s 60 >/home/.../memusage &
(legalábbis nálam ez működik) meg
top -d 60 >/home/.../top &
Szerk: illetve ez utóbbi nem írja a fájlt. Áh, de nehéz az élet.
Javítva:
echo `top -d 60 >/home/.../top` & -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #24709 üzenetére
hopp, kimaradt a kérdés a top-ra
miért van 1-2 dologból több is?
pl transmissionből 4
samba 2 -
törölt tag
válasz
Speeedfire #24701 üzenetére
az nem baj, ha a /home előtt nincs egy space?
-
törölt tag
floatr válaszolt, de pl. aplay/arecord
-
válasz
Speeedfire #24701 üzenetére
Azért, mert fut még, és amíg be nem fejeződik, addig nem is fog kilépni. De beleírhatod egy fájlba és azt futtathatod parancsikonnal mondjuk, akkor kényelmesebb, nem kell a terminált nézegetni.
De akkor csak úgy tod bezárni, hogy
sudo pkill top
, vagy a fájlnév, amennyiben futtathatóként indítottad.
A memória nálam tökéletes, nem tom nálad mi a gond. Ugyanazt írtad mint én? -
törölt tag
válasz
floatr #24698 üzenetére
én szeretem mondjuk ha új dolgokat integrálnak, de az a baj, hogy a régiekre nincs elég idő néha, hogy befejezzék. bizonyos dolgok csak bizonyos verziókban mennek, mert aztán töszköltek valamit a rendszerrel megint, és persze nem lett tökéletes.
örülnék neki, ha jó sok erőforrás állna rendelkezésre a fejlesztéshez, mert remek kis rendszert lehetne építeni. bár jelenleg nincs bajom a luciddal sem, de valószínű a szerencsés hardverkombinációnak köszönhető. a szüleim atomos nettopjában péládul meg se nyikkan a videókártya 9.10 alatt, pedig azt mondták, hogy az (akkor) újonnan bevezetett intel driver majd aztán milyen fasza lesz. ugyanígy az egyik barátom gma500-as vga-ja is szórakozik, nem lehet normláisan használni a netbookját... -
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Mi a véleményetek, van valami különbség, Linuxos vagy Windows-szoftver segítségével van-e nagyobb esély adatot menteni egy vinyóról?
Linux alatt mi pl. a GetDataBack megfelelő alternatívája?
Mit ajánlotok adatmentésre? Van igazán jó, megbízható progi, amivel nagy az esély rá, hogy sikerül adatot visszahozni?Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest