- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok fent van az ubuntu második op a win7 mellet,sajnos rendszeresen előjőnek gondok vele amit én idővel és sok fórumozással hellyel-közel megoldok.Most a HD videok nézésével van a gondom ezzen leírás szerint csináltam mindent de mégsem tudom a videó kártyát befogni a videó lejátszásba.Ha kiválasztom a vdpau videó kimenetnek akkor csak hang van és kép nincsen mintha csak zenét hallgatnék.Ha csak lejátszom a HD videókat izomból akkor a 2 mag 80% ketyeg,de ha variálok a smplayeren akkor sikerül a 60% levinni a proci használatot.Ez win7 alatt 15% hát ennek közelében szeretnék lenni az ubuntu alatt is.
Esetleg van valakinek javaslata miképpen kéne mégis csak valahogy működésre bírni a videó kari erejét a HD videók lejátszásakor.
De ha valakinek sikerült a CoreAVC decodert beizzítani ubuntu alatt az szívesen venném ha leírná,hogyan sikerült.
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tesla topik
- Milyen autót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg van valakinek javaslata miképpen kéne mégis csak valahogy működésre bírni a videó kari erejét a HD videók lejátszásakor.