- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
rollins
üzenetére
A neten néztem utána, és ott azt találtam, hogy:
1. chmod ugo+x "akarmi.run" , és aztán elinditani, de ez nem műkött, ekkor egy másik lehetséges utat választottam :
sh "akarmi.run" ...
az utóbbira elindult, és utána következett be az elakadás...Inditáskor még próbáltam a "recovery" módot inditani, el is indul, de elkezdett valamit kilistázni, majd egy terminálhoz hasonló prompt fogadott, amivel ugyancsak nem tudtam mit kezdeni, mert ehhez a részéhez még zokni vagyok... azt reméltem, hogy helyreállitja magától is azt az egy-két dolgot, ami esetleg elállitódhatott, de azért nem ilyen egyszerű az élet....
sh4d0w: Ahogy látom, a windóz felrakása egy kicsit megfűszerezte a dolgot, és már nem látszik a linuxos grub, pedig nem az egész meghajtót adtam a windóznak, ugyanis előtte is volt fent a linux mellett, de mivel nem használtam, ezért linux alól megpróbáltam törölni (
), ez részben sikerülhetett, mert ugyebár önállóan nem volt képes elindulni, ezért kellett telepitenem, de ugyanarra a particióra raktam, ahol azelőtt is volt.
Innen gondolom, hogy a linux még meglehet valahol, csak a boot menüben nem látom, ezt vissza lehet állitani valahogy?
Jól feladtam magamnak a leckét, de igy tanul az ember.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AliExpress tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), ez részben sikerülhetett, mert ugyebár önállóan nem volt képes elindulni, ezért kellett telepitenem, de ugyanarra a particióra raktam, ahol azelőtt is volt.