Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
rollins
üzenetére
A neten néztem utána, és ott azt találtam, hogy:
1. chmod ugo+x "akarmi.run" , és aztán elinditani, de ez nem műkött, ekkor egy másik lehetséges utat választottam :
sh "akarmi.run" ...
az utóbbira elindult, és utána következett be az elakadás...Inditáskor még próbáltam a "recovery" módot inditani, el is indul, de elkezdett valamit kilistázni, majd egy terminálhoz hasonló prompt fogadott, amivel ugyancsak nem tudtam mit kezdeni, mert ehhez a részéhez még zokni vagyok... azt reméltem, hogy helyreállitja magától is azt az egy-két dolgot, ami esetleg elállitódhatott, de azért nem ilyen egyszerű az élet....
sh4d0w: Ahogy látom, a windóz felrakása egy kicsit megfűszerezte a dolgot, és már nem látszik a linuxos grub, pedig nem az egész meghajtót adtam a windóznak, ugyanis előtte is volt fent a linux mellett, de mivel nem használtam, ezért linux alól megpróbáltam törölni (
), ez részben sikerülhetett, mert ugyebár önállóan nem volt képes elindulni, ezért kellett telepitenem, de ugyanarra a particióra raktam, ahol azelőtt is volt.
Innen gondolom, hogy a linux még meglehet valahol, csak a boot menüben nem látom, ezt vissza lehet állitani valahogy?
Jól feladtam magamnak a leckét, de igy tanul az ember.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), ez részben sikerülhetett, mert ugyebár önállóan nem volt képes elindulni, ezért kellett telepitenem, de ugyanarra a particióra raktam, ahol azelőtt is volt.