Hirdetés

Aktív témák

• EmberXY

veterán

válasz rollins #25907 üzenetére

A neten néztem utána, és ott azt találtam, hogy:
    1. chmod ugo+x "akarmi.run" , és aztán elinditani, de ez nem műkött, ekkor egy másik lehetséges utat választottam :
    sh "akarmi.run" ...
    az utóbbira elindult, és utána következett be az elakadás...

Inditáskor még próbáltam a "recovery" módot inditani, el is indul, de elkezdett valamit kilistázni, majd egy terminálhoz hasonló prompt fogadott, amivel ugyancsak nem tudtam mit kezdeni, mert ehhez a részéhez még zokni vagyok... azt reméltem, hogy helyreállitja magától is azt az egy-két dolgot, ami esetleg elállitódhatott, de azért nem ilyen egyszerű az élet....

sh4d0w: Ahogy látom, a windóz felrakása egy kicsit megfűszerezte a dolgot, és már nem látszik a linuxos grub, pedig nem az egész meghajtót adtam a windóznak, ugyanis előtte is volt fent a linux mellett, de mivel nem használtam, ezért linux alól megpróbáltam törölni (:D), ez részben sikerülhetett, mert ugyebár önállóan nem volt képes elindulni, ezért kellett telepitenem, de ugyanarra a particióra raktam, ahol azelőtt is volt.
    Innen gondolom, hogy a linux még meglehet valahol, csak a boot menüben nem látom, ezt vissza lehet állitani valahogy?
    Jól feladtam magamnak a leckét, de igy tanul az ember. :D

Aktív témák