- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Érdekes eset történt ma az Ubuntuval a gépemen..
Történt ugyanis, hogy a 3d-s desktop-ot szerettem volna beállitani valami úton-módon, mindenekelőtt a videokártyához szedtem le egy ATI drivert (mert olvastam, hogy nem árt, ha a kártya drivere is fent van..). A program ".run" kiterjesztésű volt, de még ilyet nem láttam azelőtt, ezért rákerestem, hogy miként kell elinditani, futási jogot adni, stb, el is indult, de telepités közben elakadt, és miután nem válaszolt, bezártam a terminált.. Eddig rendben is van, de észrevettem, hogy iszonyatosan belassult a gép, a proci-t 100 %-on pörgette perceken keresztül, ezt nem tudtam mire vélni, ezért egy jól irányzott reset-tel kilőttem az egészet.
Itt kezdődött a gond...
Belépéskor hiába adtam meg a jelszavam, visszadobott ugyanarra az ablakra, ahova a jelszót kell gépelni (ha hibásan adtam meg, azt jelezte, ha jól adtam meg, akkor visszadobott), kvázi nem tudok belépni a rendszerbe...
Végső elkeseredésemben a telepitőlemezhez nyúltam, de az nem hajlandó feltelepülni, csak egy olyan verzió indul el, ami a telepitőlemezről bootol be, de csak "bemutató jellegű", a normál telepitési beállitásoknak se hire, se hamva, pedig elindul a telepitő, de hiába választom ki a telepitési funkciót, akkor is csak ez a verzió töltődik be..
Végül egy windózt voltam kénytelen átmenetileg feltenni, de szeretném mihamarabb "visszakapni" az Ubuntut, mit lehet tenni?
Én rontottam el valamit, de nagyon? (A reset miatt szerintem nem kéne összedőlnie..)
Még kezdő vagyok linux téren, ez látszik, de ennyire el lehet rontani?
Ha valakinek lenne valami ötlete, azt nagyon megköszönném.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest