Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
üzenetére
Tőlem mehetne a /boot is (sőt! Úgy is csináltam, csak itt már nem részleteztem).
Értelme az (lenne), hogy van egy működő rendszerem, amit nem szeretnék még véletlenül sem tönkretenni. Ugyanezen a rendszeren, ugyanezekkel a diszkekkel telepítettem egy debian-t + xen-t, de nem szeretném, ha az ő grub-ja belerondítana a meglévőbe.
Ugyanakkor arra is rájöttem, hogy nem célszerű teljesen eltüntetni a debian grub-ját, mert akkor egyéb csomagok kapcsán kerülök szopóágra. Ha csak azt mondom neki, hogy tegye fel a grub csomagot, de magát a grubot ne tegye a MBR-ba, akkor minden update, aminek valami pici köze van a grub-hoz - pl. új kernel - nagyon ocsmány hibákat produkál. Ha meg eltávolítom a grub csomagot, akkor nem fogom tudni, mit írt volna pl. egy új kernel miatt a menu.lst-be a telepítés.(ééééérted?
)Lényeg, hogy szeretném megoldani az USB-ről indított bootot, de valamiért nagyon nem akar menni. El sem jut addig, hogy bármit is betöltsön, mert a stage 1.5 után úgy kapok hibaüzenetet, hogy még a grub shellt sem tudom elérni. Valószínűleg nem bírja betölteni a stage2-t.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)