Hirdetés
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
én mondjuk a kubuntut nem próbáltam még ki, csak a sima ubi-ra raktam kde-t, de nekem alapból nem tetszett a kde, maradtam a gnome-nál illetve az igazán fapados *box ablakkezőknél
mc pl mutatja a rejtett fájlokat is, ha jól tudom a gnome commander is mutatja
beállítások/szűrők és ott kiveszed a pipát a rejtett elől
amúgy meg minek a biztosnság?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a -y paraméter arra való ha van egy program amit fel akarsz telepíteni akkor néha megkérdezi h telepítse-e a függőségeket és kiírja h igen vagy nem
nos ha -y paraméterrel telepíted akkor nem kérdezi meg, én így szoktam használni
ez azoknál a programoknál jó amit már ismersz és tudod h kell neked
de volt már olyan h pl fel akartam tenni a ktorrent-et és hozni akarta a fél kde-t, mondom nekem az nem kell
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)