Hirdetés

Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Speeedfire #21664 üzenetére

Közben rájöttem, nem is tudom, miért nem jutott eszembe korábban, köszi. :D Amúgy a Kubuntu igencsak bugos, pl. F2-re elő kéne jönnie az adott helyről a Terminálnak, de szarik rá. Ráadásul az Eszközök>Terminál indítás se működik. Ezenkívül a "Krusader indítása rendszergazda módban" SEM. És még pár hibát felfedeztem, ami ezenkívül most nem jut eszembe. De azért ezek feltűnőek, és gázosak.
    Persze lehet, hogy azért, mert én alapból ugye Gnome-ot használok, ez meg KDE-s, de lehet, hogy semmi köze, nem tudom.

Egy igen fontos kérdés fájlkezelőkkel kapcsolatban: hogy a fenébe' lehetne rávenni az Ubuntut, hogy megjelenítse nekem a .htaccess fájlokat? Hiába nyomok Ctrl+H-t a fájlkezelőkben, vagy jelenítem meg más módon a rejtett fájlokat, egyszerűen semmi módon nem látszik. Honlapszerkesztésnél meg igen fontos lenne elérnem ezt a fájlt, de nem mutatja. Rendszergazda módban kilistázva (dir) Terminálban az elérhető fájlokat SZINTÉN nem mutatja. Pedig tudom, hogy ott van, Windows alatt, Total Commanderben látszik.

"ha meg valamit elrontasz terminálban nyomd meg a felfelé nyilat és újra kiírja neked az utolsó bejegyzést és már csak módosítani kell rajta"
    Ja, ezt még DOS-os emlékeimből vágom. :D

Aktív témák