- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Major Major
üzenetére
a cat paranccsal megnéztem sda partíciónak állította be a rendszer
de a blkid parancsra nem reagál semmit sem, más módon nem lehet megtudni mi az uuid-je?
mellesleg 9.10 minimal telepítése volt, szóval csak a legfontosabbakat rakta fel a rendszerVladi: minden bevan konfigolva e szerint [link]
csak hálóról tudom ellenőrizni mit csinál, mert a gépen nincs semmi ablakkezelő
hálóból meg ezt adja ki:
403: Forbidden
Unauthorized IP Address.
Either disable the IP address whitelist or add your address to it.
If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.
If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details.azt megtudja még valaki mondani nekem ha vmi miatt nem rendesen lett leállítva a gép és bejön a grub akkor autómatikusan indítsa el a rendszert nem legyen grub menü mert akkor mindig rá kellene kötni a bill-t és manuálisan kiválasztani a betölteni kívánt rendszert
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest