Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:20:12

LOGOUT.hu

TP-Link WR1043ND - N450 router

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67949) Mosqu!to válasza vargalex (#67947) üzenetére


Mosqu!to
addikt

Nem gond.
Egyrészt a lokál hálózat mindegy, nekem az a lényeg, hogy a vezetékes eszközök netre jussanak. Másrészt Huawei modemet ad a telenor, nem tudom, így módosul-e a dolog.

Most ott kicsit elakadtam, hogy fent van az openwrt, belépek a böngészős guiba (ez a luci?) és próbálom beállítani a client modeot ezt a leírást követve.

Azonban a luci-proto-relay és a relayd-bridge packagek nincsenek feltéve, és nem tudom telepíteni, mert eldobál Signature check failed üzenettel.

Ha idáig eljut, akkor már kap netet a WAN-on, vagy lehet hogy az sincs neki? Mert olvastam, hogy a v1.1 < routereket először vissza kell flashelni korai verzióra, hogy a wan működjön, openwrt alatt, de az enyém pont 1.1-es, ezért ezzel nem foglalkoztam, és felmerült bennem, hogy pedig kellett volna, és azért nem tudom letölteni a packageket, mert nem él a port (mondjuk a wan led világít-villog) és nem kap hálózatot.

Szóval mi a fene lehet ez a signature check failed? :)

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.