- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszi1
csendes tag
válasz
vargalex #62383 üzenetére
Az ube is kapja a dns-t valahonnan és azt szórja tovább.különben egyik dhcp-vel kiosztott gép sem tudná azonosítani a címeket.Csináltam egy resetet.A 9092-ben kiválasztottam a hálózatok között az interface üzemmódot ,gondolom az lesz amire gondoltatok switch üzemmód.Minden beállítás ugyanolyan paraméterekkel indult csak alap ip-vel.A dhcp ugyanúgy be van kapcsolva rajta.Szóval elindult aztán próbáltam telepíteni a csomagot és ugyanúgy hibát dobott ki
aztán utána pár perc múlva meg egyszer volt net,aztán megint nem volt.És nagyon lassan jött be a webes kezelő felület,van amikor be sem jött.A net kábel már nem a lan oldalon volt hanem a wan oldalon.most perceket is kell várni,míg bejön a web gui.
Pedig ez most a gyári quick setup szerinti ajánlott beállítás.
Be volt állítva idáig is a dns szerver .8.8.8.8.próbáltam oda a ubee ip-jét is beírni és akkor a upc-s dns beállításokat használja ,de a 8-asokat szoktam használni vagy néha a 8.8.4.4-et.
Köszönöm szépen és értékelem,hogy segítetek.
Egyébként az előbb azt is észrevettem,hogy alapbeállításban be volt kapcsolva a dhcp a lan oldalra, switch üzemmódban,mégsem osztotta ki a címet a laptopnak,amik tőle akarta megkapni.Addig nem is láttam az eszközt,amíg nem rágtam a szájába az eszköz ip-jét.Azért ez is furcsa.
De sajnos ezekkel az alap és bombabiztos beállításokkal sem ment a csomag letöltés és telepítés.
Hát ez okozza a fejfájást napok óta.
Meg a féltégla életrekeltése.De mint kiderült azt sem én toltam el,mert a későbbi fw cserénél is eldobta a hálózati kapcsolatot ,pedig a ledek szerint nem akkor indult újra a router.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest