- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GrandS
senior tag
Van egy ilyen routerem, amit használok. Most kaptam a szolgáltatótól egy másik routert, ami szintén wifi-s.
Be lehet ezeket úgy állítani, hogy a kapott routert csak wifi hatótáv növelésre használjam, tehát nem kéne új átjáró, ip cím? -
Norby86
őstag
válasz
Archttila #63597 üzenetére
Még nem, de elég képlékeny mikor jön elő a hiba és családban hárman is netezünk, tehát közvetlen nem tudom napokig akár hetekig bedugva tartani a gépembe a net kábelt, mert akkor nagy szentségelések lennének itthon. :/ Most pl. mióta írtam nem szakadt meg, gyönyörűen megy, aztán van hogy egyik pillanatról a másikra először általában lelassul a net, tehát percekig kell várni míg egy weblap betöltődik, majd megszakad az internet látszólag, de a router érdekes módon továbbra is látja a WAN kapcsolatot a digivel. Tehát nem a digit dobja el, hanem csak az internetet amit sugároz/kábelen küld a gépemre. Aztán persze én manuálisan ilyenkor a digis WAN kapcsolatot bontom, majd ujra csatlakozom rá routerben, de általában ez nem old meg semmit. Ekkor ismét visszajön a digis bejövő kapcsolat, de internet nincs a gépen...aztán egyszer csak megjavul és visszajön. Hozzáteszem gyári szoftverét is pár hónapja frissítettem valamikor télen, igy frissnek mondható. Szóval a leirtak alapján nem tudom mire gyanakodhatnék, de a digis helpdesk vagy nagyon okosnak képzeli magát, vagy egyszerűen sz@rik rá és bunkóskodnak.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Az internet kapcsolatunk sűrűn megszakad, van hogy hosszú percekig, akár fél óráig is elérhetetlen az internet, majd döcögősen visszajön, újra lelassul és ez így megy már egy ideje. Mérgemben fel is hívtam a digit akitől az internetünk jön és egy megmondó embert sikerült kifognom, aki ahelyett hogy alaposabban utána nézett volna a dolgoknak, közölte hogy biztos a routerünk a rossz. Lássa is hogy TP-Link routerrel kapcsolódom de biztos a router a rossz, lehet már tönkre is ment ezt mondta. 2 éve van nekünk TP-LINK TL-WR1043ND V2 routerünk amiről szó van és egyszerűen nem akarom elhinni hogy a router lenne rossz. Nincs itt egy szaki aki segítene abban hogy ezt kideríthessem? Nem akarok fölösleges köröket futni a szervizbe, de ha hibás, akkor még garancia időn belül javíttatni szeretném. Szerintem amúgy a diginél vagy a kapcsolószekrénybe gyengélkedik valami, persze hárítják a hibát...ha meg kihívom őket és nem találnak hibát fizetni kell nekik.
-
Sziasztok!
Van egy TP-Link TL-WR1043N/ND v1 routerem, amire OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342 / LuCI Trunk (trunk+svn9655) van telepítve.
Összességében sokkal gyorsabb és stabilabb, mint a gyári szoftver, pl wifin a plex is állandóan bufferelt egy ipaden nézve, most OpenWrt-vel nem. A gond csak az, hogy pár naponta megfagy, luci internal server errorral nem jön be, csak a leáramtalanítás és visszakapcs segít. Meg lehet oldani, hogy naponta újraindítsa magát a router?
A neten azt találtam, hogy Luci-ban rendszer/ütemezett feladatok alatt írjam be 0 0 * * * reboot ezzel naponta, 0:00 perckor újraindul elvileg. Ez jó lehet, vagy van más, de alap felhasználóknak is érthető módszer.
Köszi!
-
Headless
őstag
válasz
gabikiraly2 #63591 üzenetére
/mnt/transmission mappa létezik? Ha nem hozd létre. Webcommander/ssh/winscp/ftp/smb ahogy tetszik.
-
suste
veterán
válasz
gabikiraly2 #63589 üzenetére
Na akkor mégsem lesz jó a csatolás.
9092/status/mounts -rol kéne kép -
suste
veterán
válasz
gabikiraly2 #63587 üzenetére
9092/system/runcommand
Itt is futtathatod. -
vargalex
Topikgazda
válasz
gabikiraly2 #63585 üzenetére
Ssh-n belépve a
/etc/init.d/transmission start
nem ad valami hibát?
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
gabikiraly2 #63583 üzenetére
Nem frissítettél transmission-t? Csak azért, mert a config-ban volt valamikor egy enable->enabled változás.
Illetve a külső meghajtó fel van csatolva? -
suste
veterán
válasz
gabikiraly2 #63580 üzenetére
az első képeden nem látszódik hogy el van indítva!!!
csak engedélyezve van, ami azt jelenti, hogy újraindulásnál elindul....nyomtál neki indítást?
vargalex:
azt már mutatta: [link] -
vargalex
Topikgazda
válasz
gabikiraly2 #63580 üzenetére
A transmission config-ban engedélyezve van?
-
suste
veterán
válasz
derrik #63578 üzenetére
mounting: /dev/sda2 on /mnt failed: Device resource busy
nem tudja csatolni, mert a formázást nem fejezte be.....
a formázásnál egyébként karaktereket irogat folyamatosan, és ez sem látszik a képeden
bár utána meg az ablakban azt írja, hogy:
/dev/sda2 mounted to /mnt as ext4lehet jobb lenne egy factory reset, és utána újból a formázó, és ne piszkálj bele sehol a luciban
-
suste
veterán
válasz
gabikiraly2 #63574 üzenetére
luci/rendszer/rendszerindítás/transmission start
utána a luci/állapot/folymatok alatt látnod kell a transmission -t is
remélem egyről beszélünk (tm), és nem a tm-webui -t akarod elindtani
-
suste
veterán
válasz
derrik #63572 üzenetére
az 1. képen pont az látszik, hogy nem fut le teljesen, mert a beállítások ott vannak (csatolási pontok), de a csatolt fájlrendszerek között nincsen ott a /mnt -be csatolt pen
másik, hogy sda-ként nem tudod csatolni, csak partíciószámmal együtt (sda1)
de a lényeg, hogy a 8081-es parancs nem fut te teljesen....
próbáltad másik pennel is?
-
derrik
őstag
-
derrik
őstag
válasz
vargalex #63555 üzenetére
odáig meg van hogy a kiégészítő felűleten
sda
majd 1-es formázási opció extroot nélkűl...ha ez meg van bár szerintem semmi nem figyelmeztet rá hogy végzett a művelettel
aztán gondolom rendszer...csatolási pontok ......
ott sda
? itt milyen beállítások kellenek??? fájlrendszer, elérési út, stb.....iletve mit kell bepipálni ?? ... vendég és hasonlók??? -
chros
őstag
Nem tudom, hogy a router hibaja-e (nekem is OpenWRT van/volt rajta mindig), de engem ez a problema kb fel evig az oruletbe kergetett!
(Win8.1, Samba Ubuntun)
Nalam "csak" a Win ujrainditasakor kerte a jelszot ujra (sleep felelesztese utan nem).
Valami megvaltozott Win8 ota ebben, es parancssorbol nem lehet csatolni meghajtot ugy, hogy a jelszot elraktarozza (jelszoval nem vedett megosztasok mukodnek jol). En (termeszetesen) igy csinaltam eloszor (majd ujra sokszor), s mint kiderult ez volt a hiba!
A megoldas nekem annyira egyszeru volt, hogy csak utoljara probaltam ki (miutan majdnem kiteptem az osszes hajam):
Shares in local network: map the drive from Windows Explorer!!!
- torold az osszes erintett meghajtot a Windows Explorerbol (vagy minek hivjak, Sajatgep?), es reboot
- share:\\ubuntu\wd3
, drive: U:
- check the boxes for "Reconnect" and "Use different credentials"
- user:chrosGX620lan\chros
, pass: xxx , Check the "remember credentials"
(doesn't work:net use U: \\ubuntu\wd3 /USER:chrosGX620\chros xxxx /PERSISTENT:Yes
) -
ToXeN
tag
Uraim, az mitől lehet, hogy amióta feltettem a 0.8.1 suste verziót, naponta 1x be kell írnom a jelszót samba eléréskor (nem a router sambája, hanem egy torrent szerveré). Gargoyle 1.8.1 alatt nem volt ilyen gond. Asztali gép windows 8.1, NAS pedig bananian debian wheezy linux. Hitelesítő adatok megjegyzése pipa semmit sem ér és a Windows Credential Manager-ben is hiába jegyeztetem meg a jelszót az sem számít. Nem értem, hogy lehet ez router szoftver miatt, de úgy látszik amiatt van.
-
derrik
őstag
válasz
vargalex #63555 üzenetére
A kiegészítő usb felület az stimt. Csak ott össze vissza kattingattam és sikerült egy 128mb-os Swap és egy masik meghajtót létrehozni. De igy meg annyi lett már a meghajtó hogy azt sem tudtam mit engedélyezzek. A mini dlna az nem lényeges. Dokumentumok es kepek lennének rajta. A bosszantó hogy látszik ... csak fizikailag nem írható
-
suste
veterán
válasz
gabikiraly2 #63562 üzenetére
A tm nincsen a folyamatok között?
Akkor inditsd el! -
suste
veterán
válasz
gabikiraly2 #63560 üzenetére
Futó folyamatok között ott van a TM?
Luci/9092, állapot, folyamatok.902/system/installer- ről egy kép?
-
suste
veterán
válasz
gabikiraly2 #63558 üzenetére
Másik böngészővel, vagy másik eszközzel? Pl telefon?
-
suste
veterán
válasz
gabikiraly2 #63556 üzenetére
Igaz előtte elérted, de azért megkérdezem, hogy fel van telepítve a tm-web?
-
gabikiraly2
aktív tag
Erre esetleg valaki? #63528
-
vargalex
Topikgazda
válasz
derrik #63554 üzenetére
Szia!
A pendrive-ot a kiegészítő webes felületen (a blogomon megtalálod, hogyan kell elérni) formázd le úgy, hogy ne legyen extroot. Az mindent elintéz. A leírásodból úgy tűnik, hogy extroot-ra van formázva. Ez sem gond, de extroot-os eszközt nem húzunk csak úgy ki, hiszen arról (is) fut a rendszer. Ha pedig egy ilyen pendrive-ot csatlakoztatsz futás közben, azt nem tudja helyesen csatolni.
Arról nem beszélve, hogy a szabálytalan leválasztás miatt filerendszer hibák keletkezhetnek, így könnyen előfordulhat, hogy most éppen ezek miatt csak read only módban csatolja. -
suste
veterán
-
derrik
őstag
Köszi
De én befejeztem itt. Eladom és visszateszem a régit az egyszerű mint a facsipesz -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Elég közel ülök a router-hez ezért levettem a wifi jelerősségét (Wireless - Transmit Power) middle állásba (közepes). Így is jó a rajta lévő laptop meg amúgy se baj ha az utcán már nem fogják a jelet. Okozhat ez bármilyen gondot illetve lehet tudni, hogy a különböző beállítások hány db -t módosítanak?
-
derrik
őstag
Akkor el fogod kerülni a kérdezősködést. Mert nem kérdezek többet.
Nem vagyok linux és más hasonló szakértő. Annyit szerettem volna dokumentumokat ,ha kell pc nélkül távolról el tudjak érni. Ha már ez a cucc megy állandóan. De jó lesz ahogy régen. Egy pendrive-on el hurcolom mint az előtt. -
F34R
nagyúr
Hali Sracok
Meg mindig kinlodok a V1-s routerrel, mostanaban azt csinalja, ha tul sok a packet akkor eldobja a kapcsolatot. Vargalex legutolso buildjevel es suste BB-vel is.
LAN-nal ilyen 1 millio packet. WAN-nal meg 700 ezer korul szokottt lenni. Ezeket lehet szurni valahogy ? -
suste
veterán
válasz
derrik #63545 üzenetére
Ez neked pontos:
Rádugom a Pendrive-ot akkor ext4 és három csatolható meghajtó....
Pont a kerdezoskodest akartam elkerülni.
8081-en formáztad/csatoltad, vagy kézzel.
8081 megcsinál mindent.Dlna-ra sosem fogsz írni, az csak média megosztás olvasasra.
Pc-ről is próbáltad a samba-t?
-
Archttila
veterán
Sracok openwrt ala be tudom valahogy biggyeszteni az adblock szurolistait? Monjatok valami biztatot! :-)
-
derrik
őstag
OpenWrt vargalex v1.1.4 r33174
igazán semmit nem csináltam...beállítottam a hálózatokat, engedélyeztem a miniDLNA-t
Rádugom a Pendrive-ot akkor ext4 és három csatolható meghajtó
sda2 overlay ext4
sda mnt ext4SWAP
sda1 dev/sda1valószínű hogy nem tudom én rendesen felcsatolni, utánna a Samba-nál sem tudom be állítani.
Ugyan a mobil eszköz látja, de én se könyvtárat létrehozni sem írni nem tudok rá
De ez biztosan a rossz beállítás miatt van -
wark92
tag
Visszaraktam a régi routerem. ugyanott van és 75 mb/s letöltést mértem vele.
300 as a gépben az adapter. Lehet hogy hibás az új router? Teljesen kivagyok akadva... -
törölt tag
Sziasztok,
Csináltam DHCP Reservation List-et a routerben, viszont rájöttem, hogy az IP & MAC Binding valószínűleg ugyanaz.
Melyik az a beállítás, ami alapján fix IP-t kapnak a hálózaton lévő eszközök? Pontosabban melyik beállítást szánták annak? -
suste
veterán
válasz
szaboi6512 #63536 üzenetére
A 110-et a 300asnak is tudnia kell.
A kapcsolati sebesség gondolom nem lett több. Mert ha mondjuk 300 fölé menne, akkor lenne koze a 450es wifihez. Talán optimalizalhatnak valamit? De azt megtehetnek 450 nélkül is....A B/g/n kliens az azért elég kevés infó egyébként. Tudja a 450-et vagy nem?
-
suste
veterán
válasz
szaboi6512 #63534 üzenetére
És milyen klienssel?
És mennyi lett a több? -
suste
veterán
válasz
wark92 #63527 üzenetére
Természetesen a router tudja. De a kliensek is???
Ha van 450-es kliens és jól be van állítva, és tökéletes a kapcsolat, akkor valahol 150-200 között lehet a max valós sebesség. Az eszközökön a max kapcsolati sebességeket tüntetik fel (300/450)!(#63529) szaboi6512
300as kliensből nem lesz 450-es, bármit is kapcsolgatsz.....
Szerintem semmi értelme annak a checkbox nak .... -
wark92
tag
válasz
szaboi6512 #63529 üzenetére
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok,
A következő a problémám: "suste/headless@OpenWrt@0.8.1 Barrier Breaker 14.07" (1043ND V2) alatt nem érem el a transmissiont. A szolgáltatásoknál be van kapcsolva. Pár napja még linux volt a gépemen és tökéletesen működött, de most win 10 alatt nem érem el. A kapcsolódás sikertelen hibaüzenetet dob.
Valakinek ötlete?
Köszi
Gábor -
wark92
tag
válasz
szaboi6512 #63525 üzenetére
Itt beállítottam, azt hittem máshol kéne a gépen beállítani, bocsi a hülyeségért de nem volt bajom még routerrel és nem nagyon ástam bele magam.
Közvetlen a router mellett is max 35 mb/s-t mér a speedtest, de kábelen jön a 100/50 mi lehet a baj? Nagy az interferencia a panelban? Ha nagy is akkor is közvetlen közelében nem kéne hoznia nagyobb le/feltöltést??
(#63526) suste
Én ezt nem értem akkor most ez a router nem 450 mb/s-t tud? Dobozán az van, akkor ez mire utal? Mekkora a maximális letöltési sebesség amit el lehet érni ezzel a routerrel? Mármint arra gondolok ha nagyobb sávszélességre váltanék akkor ez a router kuka?
-
suste
veterán
-
wark92
tag
Hol tudom beállítani a gépen a 40 mhz-t? Mitől ilyen gyenge a jel? Ezelőtt egy Tenda routerem volt olcsóbb is volt volt nem gigabites 2 antennás és 300mbps de azzal töltött 70-75 el. Ugyanazon a helyen van most az új, én is ugyanott vagyok és perpill 30-at ír a speedtest
-
wark92
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen routert azért, hogy a 100/50 es netemet wifin tudjam használni. Miért van az, hogy közvetlen mellette is csak speedtest szerint 70 megával tölt, közvetlen melletti szobából pedig már csak 30. Panel lakás. Mi lehet a probléma?
-
suste
veterán
az alap openwrt fw nem módosítja a bootloadert (de persze bele lehet piszkálni, hogy írható legyen...)
a bootloader mod azért nem egy egyszerű 0->1 átállításból áll....pár tplink és egyéb routerhez már megcsinálták házilag, de szakértelem és idő kell hozzá...hogy a tplink miért és mikor csinálja meg a támogatást vagy éppen miért és mikor nem, azt nem tudom
biztos arról is megy a matek, hogy a garis meló a több pénzt visz-e el, vagy éppen az újat vásárolók többet hoznak...
de lényegében ha már piszkálja valaki a routert, akkor egy szétszedés + soros portos élesztés sem olyan nagy dolog -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #63517 üzenetére
Köszönöm, meg is van. Úgy tűnik megtáltosodott a router és a netem is.
-
btz
addikt
Nem vagyok benne ennyire mélyen a témában, de ha gyári a gyári szoftverét lecseréljük openwrt-re, attól még a bootloader (ami meghatározza hogy működik e a tftp) nem változok semmit, az marad az amit a gyárban rátettek? Esetleg nincs valami program, amivel aktiválni lehetne benne a tftp-t? Úgy értem, ha majd megcsináltatom, akkor utána arra gondoltam, hogy be kéne valahogy kapcsolni rajta a tftp-t, hogy a későbbiekben egyfajta gyors hibajavítási lehetőséget nyújtson.
Nem is értem, hogy miért tiltják le ezt a gyári bootloaderben? Azt nem merem gondolni, hogy azért mert direkt kiakarnak b...i az userrel. -
-
törölt tag
Sziasztok,
Nem teljesen tiszta nekem az IPV6 rész. A gyártó oldala szerint a V2 tudja ezt. A topik szerint nem. A routerben semmi ilyesmi beállítást nem látok.
Az sem tiszta, hogy a V2-es verzióra fel lehet tenni a V3-as firmware-et is?
Az összefoglaló szerint viszont mehet a V3 firmware a V2-re és akkor lesz IPV6 is.Hogy tudom megnézni, hogy a router képes-e az IPV6-ra vagy egyáltalán ilyen címet kapok a szolgáltatótól?
szerk: közben megtaláltam a választ, vaksi vagyok.
-
-
raidx
őstag
Igen új az e-digitálnál itt helybe készleten. [link]
A 143 V3-nál van 300 és 450 Mbps is? Azonkívül megeggyeznek mert a 300-as olcsóbb.
-
suste
veterán
14ért remélem új v2-ről beszélünk
egyébként jó kis router, méltó utódja a v1-nek (jóval erősebb a hw, wifi kb ua tudja, de mivel másik chip, így nem lehet biztosat mondani, hogy nálad jobb vagy rosszabb lesz-e mint a v1....)
boltokban már jellemzően v3-van, sőt már elvileg létezik v4 is (összefoglaló!) -
raidx
őstag
Kezd meghalni a WR143ND V1 routerem. Valószínűleg a kondik halnak ki benne. Bekapcsolás utánn, ahogy tellik az idő egyre sűrűbben szakad meg a kapcsolat 1-2 másodpercre. Tápot már többször cseréltem. Jelenleg egy 12V 60A-s táp van ami vadi újan került a routerhez. Mivel a számítógép simán megy a táppal, az nem lehet bűnös. Gargolyle firm van a routeren. Webws felületről simán be tudok jelentkezni, Putty esetében nem fogadja el a jelszót, Kitty esetében sem.
Mit érdemes venni 20 000 alatt ami Gigás és jó a wifi hatótáv (panel)? 14-ért van itt helybe V2-es arról mi a tapasztalat? Megszabad venni? Ja ennek áprilisba járt le a garija és egyszer már cserélték. -
suste
veterán
válasz
vargalex #63500 üzenetére
pont itt linkeli az eredeti angol leírást, ahol említve van az utóiratban:
PS: In-case you stop or get stuck after step 4), pls. do remember that at this stage you are running V3 firmware over V2's U-Boot layer, hence for the official tftp emergency firmware recovery method to work, you will have to use "wr1043v2_tp_recovery.bin" as firmware image file name instead of "wr1043v3_tp_recovery.bin"de rémlik, hogy valahol konkrétabban is említette valaki....
(v2 tulajoknak tényleg jól jönne, ha lehetne tudni, hogy melyik full fw-ben van kivezetett tftp-s bootloader)
-
btz
addikt
válasz
vargalex #63500 üzenetére
Akkor valószínűleg, az lehet a gond, hogy az én v2-mben nincs benne a tftp támogatás.
Akkor sorosportos élesztés jöhet csak szóba?
Amúgy te vállalsz ilyen éleeztéses dolgot? Ha igen, akkor privátban megírhatnád, hogy mennyiért vállalod? Nekem sajnos nincsenek meg az eszközeim, amivel soros portot tudnék ráforrasztani. -
Funky81
csendes tag
Sziasztok,
a napokban szembesültem egy problémával a routerrel kapcsolatban. amikor a transmission-t el akarom indítani, mindig EM-et dob: "The connection refused". letöröltem, újratelepítettem a local gépen a transmissiont, nem oldotta meg. gondoltam akkor megnézem a routert. és sajnos úgy néz ki ott lesz a hiba.
portqry-vel lecsekkoltam a portot és NOT LISTENING-jött. próbáltam uninstallálni a transmissiont a routeren, de nem sikerült:Removing package luci-app-transmission from root...
Removing package transmission-web from root...
Removing package transmission-daemon from root...
Not deleting modified conffile /etc/config/transmission.
Collected errors:
* opkg_conf_write_status_files: Can't open status file //usr/lib/opkg/status: No space left on device.a router oldalán 6% (40 KB) szabad helyet láttam, így beléptem puttyal és lekértem a szabad helyet:
root@TpLink1043:~# df
Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on
rootfs 640 600 40 94% /
/dev/root 6656 6656 0 100% /rom
tmpfs 30736 2120 28616 7% /tmp
/dev/mtdblock3 640 600 40 94% /overlay
overlayfs:/overlay 640 600 40 94% /
tmpfs 512 0 512 0% /dev
/dev/sda2 2883863792 1435884884 1301464016 52% /mntez a látvány fogadott. a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék felszabadítani szabad helyet, esetleg újra működésre bírni a transmission-t. igazából a transmission-on kívül nem raktam fel semm iextra cuccot, így nem tudom mit kellene/lehetne törölni és hogy tehetem meg, ha a rotuer oldalán már azt írja, hogy nem tud törölni, mert nincs hely...
a Segítséget előre is köszönöm,
üdv mindenkinek
Funky
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Battlefield 4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Opel topik
- Battlefield 2042
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest