- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
SteveBeard #31793 üzenetére
Nem, csak a letöltés, ahogy a 12.09-é is. Gondolom friss build jön. Transmission 2.71, stb.
-
engusz
veterán
1.1.4 óta sajnos nem tudok csatlakozni XBOX-szal a Live-hoz, pedig az előző firmwarehez képest nem történt változás
Futtattam a konzolon teszteket, azzal minden OK, de a Live mégis ledob vagy fel sem enged. Van valakinek ötlete? Újraindítás és konnektor ki-be már megvolt
-
Vladi
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #31795 üzenetére
hmm??
Csak direkt átkötni, vagy hogy?
-
-
Vladi
nagyúr
gondolkodom az okosításon. Még most a gyári fw van rajta. De lehet hasznos lenne megosztani vele egy Epson sx230 multinyomit.
A drivert be lehet valamelyik szoftver alá gyűrni?
-
kissadam9
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #31790 üzenetére
Nem. Már ezerszer leírtam, hogy a vargalexes 1.1.4-et használom, de ezzel is voltak gondok. Most estére végre stabil a kapcsolat, végre nincs Request timed out a pingelés során. Driverhiba volt
-
csixy
addikt
válasz
Uchiha Obito #31766 üzenetére
Az egész tocsik erről szól.
A vargalex LOGOUT Blogjában le van írva minden ami kell az induláshoz.
Ha gondolod tedd fel. -
kissadam9
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #31751 üzenetére
Nem panel hanem tégla
csak a probléma az, hogy egy lakóparkban lakom
A szakadások enyhültek (de még mindig van) amióta lecseréltem a drivert a gépen, most már csak kilengések vannak. Egyébként, most néztem egy másik gépen és azon tökéletesen lepingeli a routert wifin keresztül végig 1ms-os pinggel. Lehet, hogy a gépemben döglődik a wifi kártya? És mért van az, hogy a router fogja magát és egyszerűen csak úgy eltűnik és nem jön vissza, ameddig nem húzom ki és dugom vissza a 220V-ba? -
raidx
őstag
válasz
vargalex #31772 üzenetére
Kösz! Addig eljutotam, hogy "found USB scanner" és kírja a típust stb. de a "scanimage" a
"scanimage: output is not a file, exiting" adja vissza. Valamint a "opkg install uhttpd jpeg-tools" résszel nem tudok mit kezdeni, uhttpd telepítve de jpeg-tools se égen se földön.Az "openwrt-scan-server github repo" felrakása után, ha böngészőből elindítom a letöltött index.html fájlt ugyan be jön a felbontást választó ablak meg is mozdul a szkenner de nincs tovább. ilyen kiírás viszont van "No such file or directory"
Másik gondom, hogy felcstoltam egy második HDD-t (ext3) mnt2. VinSCP alatt látom is de Windos alatt nem találom.
"/dev/sdb1 (238472 MB) /mnt2 ext3 defaults nem nem"
-
Susnyas
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #31785 üzenetére
Köszönöm..
-
Susnyas
csendes tag
Üdv emberek. Holnap szándékozok venni venni egy ilyen kütyüt TL-WR1043ND. FTP és Torrent kliensként szeretném használni. Mit kell tennem, mely firmware-t kell rátenni ez menjen rajta? Előre is köszönöm......
-
vargalex
Topikgazda
válasz
csimpas #31779 üzenetére
Akkor pedig nem fut a minidlna. Milyen firmware verziót használsz? Ha az 1.02.1-ReBuilded-et, akkor ott egy library sajnos hiányzik. SSH-n (vagy a Parancs futtatása ablakban) futtatva a
/etc/init.d/minidlna start
parancsot látni fogod, hogy melyik. Ezt kell utólag telepíteni. Ezután már el fog indulni.
-
dash17291
tag
Vargalex, jól látom hogy a 12.09 nem lesz más mint egy svn tag a trunk branchból?
-
csimpas
tag
-
Meddu
tag
sziasztok !
Valaki tudja hogy mekkora winyot köthetek rá erre a routerre?
Amit képes elkezelni. -
raidx
őstag
Egy HP Scanjet 2200c-t szeretnék beüzemelni, a típus szerepel a támogatottak között "ScanJet 2200C USB 0x03f0/0x0605 Complete"
Telepítettem a sane-backends, sane-frontends, sane-libs-t amit az 1.1.4 buildba találtam.
Próbáltam keresni a fórumba erre vonatkozóan infót de vagy nincs, vagy ügyetlen vagyok.Ha valaki leírná, hogyan tovább lépéseket nagyon megköszönném.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
kovigyuri #31762 üzenetére
Üdv!
Nem is gondoltam, hogy a két dolog összefügg. Ha jutok valamire, jelzem.Megnéztem, az első routerre kötött gépen, és a másodikra (amin van a miniDLNA) kapcsolton is elérhető a http://192.168.1.100/8200 és a miniDLNA jelzi, hogy talált médiát.
A kliensek azonban továbbra sem látják a dlna szervert.
A hálózatom így néz ki: [link] -
csimpas
tag
válasz
Intruder2k5 #31768 üzenetére
hálás köszönet
így már sikerült a nyomtatót belőni, jó lenne a minidlna is -
csimpas
tag
srácok!
valamit nagyon elszúrhatok, a mai délelőttöm ráment a nyomtató szerver és a minidlna beállításra, egyik sem működik
(vargalex fw)a minidlna ezt írja: A miniDLNA szolgáltatás nem aktív (hiába be van pipálva)
a nyomtatót meg sehogy nem látom w7 32bit ultimate alatt
ha tudtok, légyszi segítsetek
nem tartom én sem rossz ötletnek az usb hangkártyás netrádiót.én pl olyat tudnék elképzelni hogy a qss gomb hosszan nyomva tartásával be-ki lehet kapcsolni a rádiót, és rövid nyomással meg pl a luciban mondjuk az általam előre beállított csatornák között vált. ez megvalósítható lenne?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
tejeskifly #31763 üzenetére
Hi!
Néhány napja felmerült a kérdés, válasz is ment rá. Firefox alá plugin is van a vezérléshez.
-
tejeskifly
aktív tag
Üdv, vargalex féle fw van a routeremen. A kérdésem az lenne, hogy tudok én valahogy net rádiót indítani ami mp3-akat játszik le nekem?
Esetleg olyat, ami rendelkezik valamiféle net kontroll panellel. (Ez egy webszerverről futna, csak tudjam onnan irányítni, melyik szám menjen
-
kovigyuri
tag
válasz
Tomi_Sci #31743 üzenetére
Sziasztok!
Amióta bekapcsoltam, a MiniDLNA-t azóta engem is ledobál a Wifi !
Probáltam WPA2->WPA, AES->TKIP.
Én eddig a telefonra fogtam, de most gondolkodóba estem.
A MiniDLNA szépen müködik, Asus media player látja, de a Play-en nem találok olyat, ami látná a Android alatt.Szóval, ha van valami fejleményed, dobd be a közösbe, én is ezt teszem...
Üdv.
KGyuriUi: az asszony nem panaszkodik a wifire, vagyis csak nálam lehet valami...
-
barnam_
nagyúr
válasz
vargalex #31760 üzenetére
Kezdődött azzal, hogy mire felkeltem, nem volt internet. Sehogy sem tudtam elérni a router-t, maradt a failsafe mód. Miután reseteltem a router-t, próbáltam volna beállítani, de előbb utóbb mindig lefagyott. Biztos van benne user error is, de akkor se értem
Viszont máskor még próbálkozok vele, mert azért jobbnak tűnt az Openwrt. -
Yaye
őstag
Kedves topikközönség,
Meg tudná valaki tippelni, hogy a címben említett típusú routerem vajon miért nem óhajt lényegében semmilyen, az USB portjára csatolt meghajtót észlelni? Gyári FW van rajta, (most épp a legfrissebb, hiába). Egyetlen egy kivételként egyszer hajlandó volt észlelni egy egészen aprócska flash meghajtót, de azóta sem semmi mást. Fat-tal és ntfs-sel is próbálkoztam, flash (pen) drive-val, külső hdd-vel, valamint egy dokkolóbölcsővel, egyikkel sem kíván szóba állni, semmilyen szinten
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
CoolBoy323 #31757 üzenetére
Akkor nálam alapvető gondok vannak. Na, leírom ma is
Bejön a net a lakásba, és bemegy egy routerbe. Ebből az eszközből megy tovább a kábel a TPlinkbe, és egy másik gépbe. A TPlinkbe csatlakozik az a gép, amin a VLC használni szeretném, további a telefon is ide csatlakozik. A TPlinknek a lan portjába dugtam a másik routerből jövő kábelt, és így ment is a net, de a Transmission nem. Aztán tegnap kiokítottak, hogy tegyem switch módba (és akkor akár a WANba is dughatnám), és lőn transmission.
Szerintem egy hálózaton vannak, de ha valamit rosszul értelmezek, szóljatok!
Köszi -
Tomi_Sci
őstag
A fájjlokat látja, miniDLNA írja is, hogy: A miniDLNA szolgáltatás aktív, 0 hang, 2 videó, 0 kép fájl található.
De továbbra sem látom.CoolBoy323: Jópár újraindításon túl vagyok már
Esetleg az okozhat gondot, hogy a "router" switchként megy, egy másik router mögött? De a géppel azonos hálózaton van. Szerintem.
-
doberman
senior tag
válasz
Sebiferi #31738 üzenetére
szia.
nekem csak így sikerült működésre bírni, hogy nem szaladgáljon ki a home-jából:
chroot_local_user=YES
chroot_list_enable=NO
chroot_list_file=/etc/vsftpd.chroot_list
allow_writeable_chroot=YES... az utolsó sort hozzá kellett adnom mert még a kapcsolódást sem engedte...
( vargalex v1.1.4 r33174)
z.
-
Begi
senior tag
válasz
kenand #31744 üzenetére
Szia,
Igen megoldható simán. Én is ext3-al használom a rendszert.
Lucin keresztül be lehet konfigurálni, hogy mi legyen a swap és hova mountolja a másik particiót.Tomi_Sci
Bár én nem PC-ről érem el a Minidlna-t, de simán működik. Meg kell adni neki a videó/audió fájlok helyét és elinditod a minidlna-t. ( Úgy emlékszem a default a /mnt ) -
-
papppapa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #31709 üzenetére
Köszönöm szépen
Ü,P,S
-
kissadam9
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #31748 üzenetére
Most már ki lehet nagyítani, ha rákattintol. A probléma az, hogy nincs nyugisabb csatorna :
-
kissadam9
csendes tag
válasz
Kris87 #31711 üzenetére
WPA-2 AES titkosítást használok.
Jelerősség: Jó/Kiváló szokott lenni.
Másik géppel is csatlakozok az eszközre és azzal is ugyan ez a probléma. (Mobilon is észre lehet venni egy videolejátszás közben, hogy nem érkeznek meg a csomagok a telefonra és megáll a videolejátszás.)Van valami megoldás erre a kábelezésen kívül? Milyen beállításokat kell átállítanom a routeren, hogy ne szakadjon. Ma visszaraktam az eredeti (nem bootloaderest), majd a legfrissebb beta bootloaderes firmware-t de azzal is ilyeneket produkált, de ott a ping is rosszabb volt, ezért visszaraktam a vargalex-es 1.1.4-et.
-
csixy
addikt
válasz
Uchiha Obito #31745 üzenetére
Vargalex is ezen tesztel . ... tehát .... hajrá . !
-
Uchiha Obito
csendes tag
Hello!
1043ND 1.8 hw verziójú routerre milyen openwrt mehet fel? Vargalex féle verzió felmehet rá, vagy ha az nem is, akkor a sima openwrt-ből melyiket szedjem le, hogy stabil is legyen? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Sziasztok,
1043-as rooterem van, Vargalex féle buildet rá tudom tenni úgy, hogy megtartsam a korábbi HDDn lévő adatokat? Ott nem ext4 hanem ext3 a filerendszer (sda1) és az sda2 a swap.
Úgy látom az ő rendszere komplettebb, talán jobban működne, mint az alap openwrt, amit egyébként szabi remek leírása alapján tettem fel. A wifi időnként rakoncátlankodik és a samba sem szerti a transmissiont... -
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
miniDLNA-t szeretném összehozni vargalex féle firm-el. Az elsődleges cél, hogy a routerre kötött gépen a VLC-vel tudjam használni.
Sajnos a DLNA szervert sem a VLC (nézet - lejátszólista - helyi hálózat - upnp, upnp beállításokban engedélyezve), sem a routerre kapcsoló androidos telefon (MediaHouse) nem látja. A neten olvasgatva ennek eléggé egyszerűnek kéne lennie, csak bekapcs és működik. Mi lehet a gond?Más:
Ma észrevettem, hogy a wifi egyszercsak ledobja a klienseket, és utána nem engedi őket újra csatlakozni, csak ha a kliensen újraindítom a wifit. A router többszöri restartja után jóval ritkább lett, de elő-elő fordul. -
tekevics
tag
szasztok!
openwrt-n ip cam -lnék de a jóistennek akar összejönni.
folyamatosan ezt dobja:root@OpenWrt:~# /etc/init.d/mjpg-streamer start
root@OpenWrt:~# MJPG Streamer Version: svn rev: exported
ERROR: could not find input plugin
Perhaps you want to adjust the search path with:
# export LD_LIBRARY_PATH=/path/to/plugin/folder
dlopen: File not founda pluginok mar direktbe vannak allitva:
start() {
config_load mjpg-streamer
config_get device core device
config_get resolution core resolution
config_get fps core fps
config_get port core port
config_get_bool enabled core enabled
[ $enabled -gt 0 -a -c $device ] && sleep 3 && $SSD -S -m -p $PIDF -q -x $PROG -- --input "/usr/lib/input_uvc.so --device $device --fps $fps --resolution $resolu$
}a kamera:
root@OpenWrt:~# lsusb
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 001 Device 002: ID 05e3:0605 Genesys Logic, Inc. USB 2.0 Hub [ednet]
Bus 001 Device 003: ID 046d:0870 Logitech, Inc. QuickCam Express
Bus 001 Device 004: ID 05e3:0702 Genesys Logic, Inc. USB 2.0 IDE Adaptermit csinalok rosszul?! megorulok!
-
raidx
őstag
válasz
Intruder2k5 #31740 üzenetére
Én csak beléptem! Azért nem értem a gubancot. Azóta többször beléptem és minden normálisan működik.
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #31736 üzenetére
Most kíváncsiságképp megnéztem még egyszer 1.1.4-el: egyszerűen odáig nem jut el, hogy beállítanám a DHCP-t. WAN-ra még kapcsolódik, de
mikor a LAN-t átállítom DHCP-re, megáll az egész. Se Luci, se ssh, se semmi
szerk.: rájöttem, hogy ez az én hülyeségem voltAz a router címe
Kénytelen voltam gyári fw-t visszatenni. Csak az a ciki, hogy az meg az Ext3-t nem látja, tehát formázhatom a HDD-t...
-
Sebiferi
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék FTP user jogosultság beállításhoz. (vargalex v1.1.4 r33174)
1. SSH-n létrehoztam a usert:
adduser -h mnt/xyz -G users -s /bin/false felhasznalonev2. vsftpd-ben ezt csináltam: Itt olvastam
chroot_local_user=NO
chroot_list_enable=YES
chroot_list_file=/etc/vsftpd.chroot_list3. /etc/vsftpd.users-be felvettem a "felhasznalonev"-et
4. /etc/vsftpd.chroot_list felvettem a "felhasznalonev"-et
Ennek ellenére a user ki tud menni a home-jából (mnt/xyz)
A vsftpd-t újraindítottam, már a routert is.
Mit rontok el? Vagy mit nem értek?
-
raidx
őstag
válasz
vargalex #31728 üzenetére
Csak idegesített a HDD lassú elérése és felraktam a legfrissebb buildodat az 1.1.4-et.
Beállítom a netet kattintok a Lan fülön belép és minden megfagy. Reset nem működik, a routert sehogy sem érem el. Eszemb ejutott Intruder2k5 ismertetője, hogy 192.168.1.2 címet adjunk a gépnek (mással nem működött a dolog). Végre sikerült belépni és alapra állítani. Most megy rendesen (kop-kop....).
Mi okozhatta a galibát végül is nem tudom. Nem igazán a router fagyott ki, valamiért eltünt a hálózat. -
barnam_
nagyúr
Hogyan tudom visszatenni a gyári fw-t?
Elegem van már az openwrt-ből, folyamatosan bugozik. Hol nem tudom elérni Luci-ból (SSH megy), most meg a nethez nem csatlakozik -
barnam_
nagyúr
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
barnam_ #31727 üzenetére
Hi!
Sajnos a 842ND-n sincs külön Reset és QSS gomb. Az egyetlen létező gombot viszont OpenWrt alatt wps-nek hívját, így az általam írt reset script nem hozható működik. Ezt most vettem észre egy TL-WDR4300-on, így mindenképpen javítanom kell.
Addig is csak a failsafe a megoldás.SSH-n sem éred el?
-
barnam_
nagyúr
Reggel óta azt csinálja a router (WR842ND), hogy ugyan elindul, lehet rá csatlakozni, de a hálózat típusát nem találja meg. Se lan-on, se wlan-on keresztül nem tudok belépni a kezelőfelületre. Próbáltam nyomni a reset gombot, de mintha nem reagálna rá. Hogyan lehetne resetelni a routert?
szerk: OpenWRT 1.1.4. vargalex
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Callmaster #31722 üzenetére
Hi!
Nincs rootfs_data partíció, mivel a firmware teljesen elfoglalja a flash-t. A saját build-emben (pedig jó néhány csomag benne van) a /dev/root 6,5 MB-os.
Nyilván valaki saját OpenWrt buildet akart rátenni, de nem számolt ezzel a lehetőséggel. Mondjuk szerintem ennek azért normál módban el kell indulnia egy RAMFS-el, és úgy flash-elhető új firmware rá. Ha mégsem, akkor Budapesten tudok segíteni. -
raidx
őstag
válasz
vargalex #31718 üzenetére
Gyári firmware ennyit tud (lassú, Fat32 vagy NTFS)!
Anno főleg ez vezérelt a Te firmwared felé. Most, hogy kitapasztaltam a sok router megfagyás okát megint készülök visszatérni az OpenWRT-re csak az a gubanc, hogy a bootos gyárit raktam fel így egy sima OpenWRT-s frissítés nem megy.
-
Callmaster
tag
válasz
vargalex #31721 üzenetére
Szia,
Nem az enyém a router, azért kaptam ha tudom csináljam meg, semmi infóm nincs mi van rajra. Avatatlan személy tett rá Openwrt-t, azt se tudta szvsz mit csinál.
Minden LED stimmel.
Ezt kaptam :
root@(none):/# df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
rootfs 6.9M 5.8M 1.1M 85% /
/dev/root 6.9M 5.8M 1.1M 85% /
tmpfs 14.3M 16.0K 14.3M 0% /tmp
tmpfs 512.0K 0 512.0K 0% /dev
root@(none):/# cat /proc/mtd
dev: size erasesize name
mtd0: 00020000 00010000 "u-boot"
mtd1: 000f0000 00010000 "kernel"
mtd2: 006e0000 00010000 "rootfs"
mtd3: 00010000 00010000 "art"
mtd4: 007d0000 00010000 "firmware" -
vargalex
Topikgazda
válasz
Callmaster #31720 üzenetére
Hi!
Milyen firmware van feltéve? Nem lehet, hogy maga a firmware elfoglalja a teljes flash-t és így nincs már hely a jffs2 partíciónak?
Mit ad vissza a df -h, illetve a cat /proc/mtd parancs?
-
logarithm
őstag
Sziasztok valaki használja ezt az fw-t?
Mennyire lett stabil? illetve nem brickeli le a routert? -
SteveBeard
senior tag
szia Alex!
Küldtem pü-t. Próbáltam beállítani egy vendéghálót, de nem sikerült úgy, ahogy akartam. Rá tudnál nézni?
Előre is kösz! -
kissadam9
csendes tag
válasz
Kris87 #31711 üzenetére
Egy laptoppal, amiben Intel Centrino Wireless N - 1030-as wifi kártya van. Érdekes módon most nem csinálja azt amit tegnap, most stabil a kapcsolat (de meddig?). Viszont szokott olyat is csinálni, hogy megfagy teljesen és csak akkor áll helyre, ha kihúzom a 220-ból és visszadugom.
-
freesas
csendes tag
Sziasztok!
Akad egy kis problémám ezzel a routerrel, remélem tudtok valami jótanáccsal szolgálni. Tehát adott egy 1043ND kábelesen összekötve egy WA801ND access pointtal fent a padláson. A 1043-as router USB portján van egy 160GB-os 2,5"-os HDD mint média server. Mind a két eszköznek meg van keresve a legjobb csatorna, kizárólag N-es eszközök csatlakozhatnak hozzájuk. Adatátviteli sebessége WIFI-n keresztűl a media serverre másolásnál max 2MB/s ami ~16Mbit, ha a serverről másolok gépre 3-3,5MB/s, ami ~25Mbit. Régebbi firmware is max 40Mbit.
Lehoztam a routert a HDD-vel, és kábeles kapcsolattal is max 40Mbitet tudok elérni.
Nektek mit tud ez a router, mert nekem igy egy kicsit csalódás, hogy 300M és gyakorlatilag max. 40-et tudtam belőle kihozni. Az oké hogy névleges ez a 300, de akkor is legalább a felét azt produkálni kéne.
Várom válaszotokat.
-
kissadam9
csendes tag
Helló!
TP-LINK TL-WR1043ND vargalex 1.1.4-gyel okosítva, és a mai nap egyfolytában ezt produkálja wifin keresztül:
Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data:
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=4ms TTL=64
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=21ms TTL=64
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=3ms TTL=64
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=2ms TTL=64
Request timed out.
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=45ms TTL=64
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=17ms TTL=64
Request timed out.
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64Ping statistics for 192.168.1.1:
Packets: Sent = 83, Received = 77, Lost = 6 (7% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1ms, Maximum = 45ms, Average = 2msVan rá valami megoldás? Hiába váltogatok csatornákat az nem segít.
-
-
papppapa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #31702 üzenetére
Távolról ftp, keresztül , de helyileg Total commanderen keresztül is azt írja nincs jogosultság az írásra .és a jogosultság beállításakor nem végrehajtható az írás engedélyezése pedig rendszergazdaként vagyok .
Ü.PS.
-
anarchic
tag
válasz
Intruder2k5 #31706 üzenetére
Nagyon réges-régen még IPcop-ot használtam, valami P2-3 átmenetű gépen az se volt semmi .. Most, hogy így eszembe jutott rá is kerestem és még létezik frissített verziója is.
-
-
anarchic
tag
válasz
Intruder2k5 #31704 üzenetére
Köszi szépen az infót, elég szépen össze van állítva
-
válasz
anarchic #31703 üzenetére
Szia!
DD-WRT-vel ezt elég kevesen használják, így support se nagyon van hozzá, errefelé majd mindenki vargalex féle OpenWrt-t használ...
-
anarchic
tag
Sziasztok!
Májusban vásároltam egy ilyen ketyerét munkatársam a fülembe tette a izét...
utoljára linksys wrt54g-t használtam ddwrt-vel.Mit érdemes szerintetek leginkább rásütni?
-
-
papppapa
csendes tag
Sziasztok !
Még egy apróság lenne :
Hol és hogyan tudnám beállítani , hogy az usb -re illesztett eszközt ne csak olvasni hanem írni is tudjam .
Köszönettel az eddigieket : P.S.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged