Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
Susnyas
üzenetére
Szia!
Először is DD-WRT-re dd-wrt_webrevert (ez a gyári fw módosított változata) kell, majd erre mehet fel a vargalex build!
-
-
-
válasz
Susnyas
üzenetére
Egy kérdést megér szerintem, a személyes ismeretségi körömben volt már két ember is, akik szintén ebben a cipőben jártak, és kérésükre kaptak is publikus címet, természetesen felár nélkül! Ha ez nem volt jelezve a szerződésedben, akkor ez a szolgáltatás így nem teljes értékű, tehát szerintem reklamálható a dolog! Aztán majd meglátod, milyen sikerrel! Légy kitartó!

-
-
-
-
cimp
senior tag
válasz
Susnyas
üzenetére
Nekem is van ilyen, ha a változtatás hatása megvan, akkor nem foglalkozok vele. Szerintem a web-es session kapcsolata akad el valahol. Megcsinálja, csak a browserben nem látod. Van, hogy újra kell indítani. Szerintem a vas nem túl alkalmas a tőle várt műveletek gördülékeny végrehajtására. Ennyit lehet tőle várni. Én így is el vagyok rajta csodálkozva, hogy hogy bont ki egy tizen gigás rarolt filmet.
-
-
-
válasz
Susnyas
üzenetére
Milyen segítséget adjak? Szerintem a kérdésre kaptál választ, ezzel kapcsolatban én többet nem nagyon tudok mondani, esetleg még annyit, hogy ez csak példa volt, de természetesen szolgáltatások újraindítása más beállítások módosításánál is ugyanígy előfordul, ez pedig némi időbe telik...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex