- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
Susnyas #46935 üzenetére
Szia!
Először is DD-WRT-re dd-wrt_webrevert (ez a gyári fw módosított változata) kell, majd erre mehet fel a vargalex build!
-
-
-
válasz
Susnyas #36423 üzenetére
Egy kérdést megér szerintem, a személyes ismeretségi körömben volt már két ember is, akik szintén ebben a cipőben jártak, és kérésükre kaptak is publikus címet, természetesen felár nélkül! Ha ez nem volt jelezve a szerződésedben, akkor ez a szolgáltatás így nem teljes értékű, tehát szerintem reklamálható a dolog! Aztán majd meglátod, milyen sikerrel! Légy kitartó!
-
-
-
-
cimp
senior tag
válasz
Susnyas #31861 üzenetére
Nekem is van ilyen, ha a változtatás hatása megvan, akkor nem foglalkozok vele. Szerintem a web-es session kapcsolata akad el valahol. Megcsinálja, csak a browserben nem látod. Van, hogy újra kell indítani. Szerintem a vas nem túl alkalmas a tőle várt műveletek gördülékeny végrehajtására. Ennyit lehet tőle várni. Én így is el vagyok rajta csodálkozva, hogy hogy bont ki egy tizen gigás rarolt filmet.
-
-
-
válasz
Susnyas #31864 üzenetére
Milyen segítséget adjak? Szerintem a kérdésre kaptál választ, ezzel kapcsolatban én többet nem nagyon tudok mondani, esetleg még annyit, hogy ez csak példa volt, de természetesen szolgáltatások újraindítása más beállítások módosításánál is ugyanígy előfordul, ez pedig némi időbe telik...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest