Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad6
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egyik spanom vett egy ilyen csoda gamer asus routert 35k körül, és Game módba tette.
A 25 megás nete 15-re esett de a pingje a game-ban nem volt magasabb 20-nál sosem. Enélkül olyan 30-40 között ugrál neki.
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
bpmcwap
üzenetére
Hi!
Ez a fő probléma:
case "${ACTION}" in
"change") header ; changing ; footer ;;
*) header ; password ; footer ;;
esacEz ugye az ACTION változó értékétől függően fog bizonyos függvényeket meghívni. Az oldal megnyitásakor nincs paraméter, tehát a *) lép érvénybe. Viszont password függvényed nincs is!
Elsőre ránézve a protokoll kiválasztás sem lesz teljesen jó, ugyanis változásnál (onchange) submit-álja a formot az ACTION változó beállítása nélkül, azaz ismét a második fog érvényre lépni. Nyilván a PROTOKOLL-t submit-olja, de sehol nem állítod be, hogy mi legyen a kiválasztott elem a lenyíló listában (mellesleg fixen beégetve a PPPoE van kiválasztva). Szóval szerintem valami ilyesmi kellene, hogy legyen a net_config file tartalma (a setprotocol javascript függvény állítja a lenyíló lista kiválaszott elemét, ami a body onload-kor hívódik meg):
#!/bin/sh
header()
{
cat << __EOF__
Content-type: text/html
<html>
<head>
<META HTTP-EQUIV="CACHE-CONTROL" CONTENT="NO-CACHE">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html" charset="UTF-8" />
<title>NET CONFIG </title>
<script>
function setprotocol(protocol)
{
var prot = document.getElementById(protocol);
prot.selected = true;
}
</script>
</head>
<body onload="setprotocol('$PROTOKOLL')">
<form action=net_config method=post>
<h2>NET CONFIG</h2>
__EOF__
}
footer()
{
cat << __EOF__
</body>
</html>
__EOF__
}
protokoll()
{
cat << __EOF__
<label for="PROTOKOLL">Protokoll:</label>
<select name=PROTOKOLL id="my_protokoll" onChange="this.form.submit();">
<option id="static" value="static">Statikus cím</option>
<option id="dhcp" value="dhcp">DHCP ügyfél</option>
<option id="none" value="none">Nem kezelt</option>
<option id="ppp" value="ppp">PPP</option>
<option id="pptp" value="pptp">PPtP</option>
<option id="pppoe" value="pppoe">PPPoE</option>
<option id="pppoa" value="pppoa">PPPoATM</option>
<option id="3g" value="3g">UMTS/GPRS/EV-DO</option>
</select>
<br>
__EOF__
if [ "$PROTOKOLL" == "pppoe" ]
then
cat << __EOF__
<label for="P_USERNAME">Username:</label><input name=P_USERNAME id="p_username" type="text"/><br>
<label for="P_PASSWORD">Password:</label><input name=P_PASSWORD id="p_password" type="text"/><br>
__EOF__
fi
if [ "$PROTOKOLL" == "dhcp" ]
then
cat << __EOF__
<label for="P_GATEWAY">gateway:</label><input name=P_GATEWAY id="p_gateway" type="text"/><br>
__EOF__
fi
if [ "$PROTOKOLL" == "static" ]
then
cat << __EOF__
<label for="P_IPADDR">IP address:</label><input name=P_IPADDR id="p_ipaddr" type="text"/><br>
<label for="P_NETMASK">Netmask:</label><input name=P_NETMASK id="p_netmask" type="text"/><br>
<label for="P_DNS">DNS:</label><input name=P_DNS id="p_dns" type="text"/><br>
__EOF__
fi
echo "<input type=submit accesskey=c name=ACTION value=\"Change\">"
}
changing()
{
# ide jon a protokoll atallitasa pl. uci parancsokkal:
uci set network.wan.proto = $PROTOKOLL
# if [ "$PROTOKOLL" == "dhcp" ]
# then
# uci set network.wan.gateway=$GATEWAY
# fi
}
PROTOKOLL=$(uci get network.wan.proto)
query_string=`dd count=$CONTENT_LENGTH bs=1 2> /dev/null | sed 's/&/;/g'`
eval ${query_string}
case "${ACTION}" in
"change") header ; changing ; footer ;;
*) header ; protokoll ; footer ;;
esac -
vargalex
Topikgazda
válasz
SteveBeard
üzenetére
Hi!
A buildemben a 443 és a 21234 valóban nyitva van. A 443-as porton a LuCI érhető el (https), a 21234-en a transmission. Mindkettőt csak akkor fogják a port tesztek nyitottnak mutatni, ha fut is mögötte a szolgáltatás.
Mit is szeretnél pontosan? -
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem ide akartam

-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Na jó bezártam!

Pedig jó lett volna a hőmérsékletértékeket távolról is megnézni.
Sajnos az rrdtool-lal, eddig még nem jutottam dűlőre, ezért csak ezzel a módszerrel ment volna. -
leone1234
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt egy kicsit bővebben légyszi,mert csak most ismerkedek a hálózati beállítással.Úgy érted hogy ha távolról beírom "saját dns cím:443 "akkor kellene bejönni a Lucinak?Otthonról müködik ,de máshol nem.Mi a különbség?
-
-
válasz
SteveBeard
üzenetére
Nagyon gyorsan, és csak rövid időre!

-
vargalex
Topikgazda
válasz
SteveBeard
üzenetére
Hi!
Milyen az a port, amit kinyitsz és mégis láthatatlan? Ez szerintem nem kis ellentmondás!
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Hogy kell úgy portot nyitni, hogy az láthatatlan legyen az internet felől?
-
yodee_
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
mesterekkk gondom akadt. egyik napról a másikra nem működik a nyomtatóm. rendszernapló ennyit közöl velem:
Sep 13 12:28:47 TL-WR1043ND kern.info kernel: [ 555.390000] usb 1-1.4: new full-speed USB device number 6 using ehci-platform
Sep 13 12:28:47 TL-WR1043ND kern.info kernel: [ 555.500000] usblp0: USB Bidirectional printer dev 6 if 0 alt 0 proto 2 vid 0x04A9 pid 0x10C2
Sep 13 12:28:54 TL-WR1043ND lpr.err p9100d[2685]: /dev/lp0: No such file or directory
Sep 13 12:28:54 TL-WR1043ND lpr.err p9100d[2685]: /dev/lp0: No such file or directory, will try opening later -
lolka1980
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
sajnos nem használt egyik sem .
Mindegyik után ugyanaz a jelenség maradt. -
Jamboo529
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
2 eset volt.
1:
otthoni hálózatba kötött gép böngészőjébe írtam be a dyndnscím:8080-at
Ezzel bejött. Tűzfal itt még nem volt módosítva.2:
Bentről munkahelyről értem el, de mivel itt tiltva van a 80 és a 443 portokon kívül minden, ezért kénytelen voltam a tűzfalhoz hozzáadni, hogy a 8080 portot irányítsa át a 80 ra.Gondolom akkor az első esetben még is csak a belső hálóról érte volna el a streames oldalt?
-
Mad6
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor eltévedtem.

-
-
Mad6
tag
válasz
nandinho1334
üzenetére
"CD be, quick settings megvolt"

Ezt ugyen nem mondod komolyan???
Van aki így kezdi?
-
-
leone1234
csendes tag
Valaki tudja. Wargalex Openwrt alatt be állitottam dyndns,de csak otthoni nettel érem el a dns cimemet,ha máshol probálom nem jön be a luci.Még kell valamit állítani??És a winscp-n keresztül is ez a helyzet.
-
-
-
raidx
őstag
Sokat szívtam OpenWrt alatt a DIGI net megszakadással és a végén visszatetem a gyári firmwaret. Nos a megszakadás időmként most is előfordul és csak a router újraindítás hozza helyre.
A torrent jelenleg a Tonido privát felhőmbe fut. Érdekes, ha a torrent nem aktív nagyon ritka a megszakadás. Ha kikapcsolom a torrentet nincs megszakadás. És ez igaz volt az OpenWrt frimwarere is!
Mivel működik nálam a SamKnows EU-s kém kütyű, annak az adataiból az derül ki, hogy nem a szolgáltató a ludas. Ami érdekességet megfigyeltem még és ez szintén igaz mind a két firmwarere, hogy a letöltések maguktól kikapcsolt állapotba kerülnek. Visszaállítom letöltésre és másodpercek-percek kérdése, visszavált kikapcsolt állapotra. Ezzel e kapcsolgatással elszórakozva jó darabig egyszer csak működik rendesen.
Nem lehetséges, hogy kivülről manipulálható a torrent működése? Ki fogom még próbálni telepített uTorrent esetén mi lessz a helyzet. -
lolka1980
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
ddwrt
már próbáltam nem segít az sem
Talán még fontos a led fények ispwr:magas
sys:alacsony
wlan:blink1-4:ahova csatlakozok magas
wan:alacsony
Ja és a vifi megy
-
-
lolka1980
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
putty
telnet enged be csak.kéri a felhasználó nevet meg jelszót.
ssh-n hibaüzenetet kapok -
-
Alul, Static Leases...
-
Jamboo529
senior tag
A DHCP MAC alapon osztja az IP-ket továbbra is. Az, hogy van mellette egy IP cím is, az azért van, mert már a lefoglalás előtt kényetelen volt csatlakozáskor adni neki 1 címet.
Ha kiosztogattad a DHCP-ben a címeket, és újracsatlakoztatod a gépeket, akkor már a jó címeken fog szerepelni. -
Mad6
tag
Kösszöntem a jó tanácsokat!
Kicseréltem a FW-t a routeren, amit FWupdate menüben nem engedett, így SSH lett a vége.
De fent is akadtam 1 problémán rögtön a Vargalexes FW-ben.
Mégpedig szeretném, ha a router 1 gépnek fix IP-t adna, de idáig ez egy MAC adress alapján ment. Most ha jól látom csak a gép neve kell, de azt hiába töltöm ki nem kapja meg a kért IP címet. Valahogyan nem lehetne visszamókolni ezt a funkciót MAC alapúra? Illetve esetleg nincsen valahol egy olyan programcsomag még hozzá pluszba amivel az adatátviteli sebesség rovására javítani tud a pingemen (Mint az új ASUS routerekben)?
A választ előre is köszönöm, nomeg a fasza FW-t is! Bár a magyarul beszélő router mellbevágott!
De a ddwrt után csak úgy hasít a router. 
-
Jamboo529
senior tag
Jó reggelt!
Majdnem egy napja ketyeg a Vargalexes fw a routeren (ezúton is köszi még 1x).
Volna pár kérdésem ezzel kapcsolatban.
Beállítottam a dyndns-t, el is tudom érni, viszont az volna a kérdésem, hogy bejelentkezéskor csak 'root' felhasználóval lehet-e bejelentkezni, valamint rá lehet-e venni a lucit, hogy a felhasználó nevet se írja ki automatikusan, mikor távolról akarok bejelentkezni?A másik téma a webcam telepítéssel kapcsolatos. Feltettem minden szükséges dolgot, működik is a webcam, csak van vele néhány gondom.
1 - ha fut az mjpg-streamer, akkor el lehet érni a képet belső, és külső hálóról egyaránt.
Nincs a tűzfalban valami tiltás, hogy külső hálóra ne engedje?
2 - ha meg akarom változtatni a weblap kinézetét, ahol a webcam elérhető, akkor a www/webcam mappában kell turkálnom, igaz??
3 - az etc/config/mjpg-streamer így néz ki:config mjpg-streamer core
option enabled "true"
option device "/dev/video0"
option resolution "800x600"
option fps "24"
option www "/www/webcam"
option port "8080"A bajom az, hogy teljesen mindegy, hogy a rendszerindításban a folyamat engedélyezve van, vagy tiltva, le tudom állítani, és el tudom indítani. Sőt, újraindítás után automatikusan elindul, akkor is ha előtte tiltva volt a rendszerindításban, és még le is volt állítva.
Hogy lehet ezt orvosolni?Valamint tudok-e rá jelszavas védelmet applikálni, ha kiengedem a webcam képét netre.
És ha igen akkor pontosan hogyan? -
Attesz
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jelenleg pontosan 24 órája folyamatos a kapcsolat.
Elégedett vagyok.
Még egyszer köszönöm. -
Attesz
aktív tag
válasz
nandinho1334
üzenetére
A cikkben is azt írták, hogy routernél jött elő ez a gond.
-
válasz
nandinho1334
üzenetére
PC-vel minden rendben működik, az simán lekezeli ezt a fordítást, de routerrel vagy fel sem tud csatlakozni, vagy lassú, vagy ledobál! Amúgy nem Te vagy az egyedüli ebben a cipőben!
-
-
Attesz
aktív tag
válasz
nandinho1334
üzenetére
Szia!
Intruder linkelt egy ilyet.
Lehet, hogy ez lesz a megoldás. -
nandinho1334
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen készüléket, lecseréltem a lynksys WRT54G-t mert 80/25-ös digi netet nem tudta átvinni. Kihúztam mindent a lynksysből, egy az egyben átdugtam mindent, CD be, quick settings megvolt, lett is internet, csak a speedtest max 9/9-et mér. A lynksys 54/15-öt mért ugyanúgy speedtesttel.
Feltettem a legújabb gyártói firmwaret, semmi változás. Nincs valami ötletetek mi lehet a baj? Áramtalanítottam, restartoltam már, minden. -
-
Attesz
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen-igen, mert a WAN-t az első router biztosítja.

-
-
miroon
aktív tag
-
-
Attesz
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mindenre emlékszem, de nem voltam biztos a dolgomban.
Csak megerősítést szerettem volna.
Sejtettem, hogy ez lesz a megoldás. -
-
Attesz
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ismét segítséget szeretnék kérni.
Van egy kis problem.
Alapban a vargalex féle FW-ben a WAN felől az FTP-t a 2221-es porton lehet elérni.
Na most ez nem megy.
Kapcsolat hívási hiba.
Állítsam át a sima 21-es portra? -
tplaci
csendes tag
válasz
tplaci
üzenetére
System logban ez van:
Sep 12 21:24:28 OpenWrt daemon.info dnsmasq-dhcp[1475]: DHCPREQUEST(br-lan) 192.168.1.100 00:22:5f:*****
Sep 12 21:24:28 OpenWrt daemon.info dnsmasq-dhcp[1475]: DHCPACK(br-lan) 192.168.1.100 00:22:5f:**** Laci-PC
Sep 12 21:30:49 OpenWrt daemon.info dnsmasq-dhcp[1475]: DHCPINFORM(br-lan) 192.168.1.100 00:22:5f:*****
Sep 12 21:30:49 OpenWrt daemon.info dnsmasq-dhcp[1475]: DHCPACK(br-lan) 192.168.1.100 00:22:5f:***** Laci-PC
Sep 12 21:34:11 OpenWrt daemon.info hostapd: wlan0: STA 00:22:5f:***** WPA: group key handshake completed (RSN)
Sep 12 21:35:50 OpenWrt daemon.info dnsmasq-dhcp[1475]: DHCPINFORM(br-lan) 192.168.1.100 00:22:5f:*****
Sep 12 21:35:50 OpenWrt daemon.info dnsmasq-dhcp[1475]: DHCPACK(br-lan) 192.168.1.100 00:22:5f:***** Laci-PC -
tplaci
csendes tag
Ez mitől lehet? Wifin csatlakozok és ott meg semmi forgalom.
[link] -
Bélaaaa
őstag
Olyat lehet, hogy egy másik gép (NAS) megosztását felmouontolni?
-
-Bobby-
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem szóval még szerencsém sincs

Holnap munka után újra próbálkozom. Köszi!
-
-
-Bobby-
csendes tag
Na mára ennyi, feladom és holnap kicsit jobban utánanézek a dolgoknak.
Jó éjt! (korán fekszem mert korán kelek
) -
-Bobby-
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bocsi, én hibáztam mert egy másik opent raktam rá de azt nem értem miért nem tudok luci-ba belépni???

Egyébként mit törölhetek, hogy felférjen rá a gyári firmware amit fel akarok tenni?
Vagy USB-n keresztül, hogyan oldhatom meg?
Tudom láma vagyok de szeretném valahogy megoldani a problémát. -
-
-Bobby-
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ahh persze hogy nincs

Viszont másik böngészőben nem jeleníti meg a lapot...???
top parancsra:
PID PPID USER STAT VSZ %MEM %CPU COMMAND
873 868 root R 1308 4% 0% top
729 1 root S 2252 8% 0% lua -lluci.lucid -e luci.lucid.start(
507 1 root S 1544 5% 0% /usr/sbin/pppd plugin rp-pppoe.so mtu
307 1 root S 1316 4% 0% syslogd -C16
1 0 root S 1312 4% 0% init
868 867 root S 1312 4% 0% -ash
293 1 root S 1312 4% 0% init
780 1 root S 1308 4% 0% watchdog -t 5 /dev/watchdog
309 1 root S 1296 4% 0% klogd
867 746 root S 1120 4% 0% /usr/sbin/dropbear -p 22 -P /var/run/
746 1 root S 1064 4% 0% /usr/sbin/dropbear -p 22 -P /var/run/
770 1 nobody S 832 3% 0% /usr/sbin/dnsmasq -K -D -y -Z -b -E -
323 1 root S 692 2% 0% /sbin/hotplug2 --override --persisten
90 2 root SW 0 0% 0% [ar71xx-spi]
278 2 root SWN 0 0% 0% [jffs2_gcd_mtd3]
84 2 root SW 0 0% 0% [mtdblockd]
5 2 root SW 0 0% 0% [khelper]
3 2 root SW 0 0% 0% [ksoftirqd/0]
4 2 root SW 0 0% 0% [events/0]
2 0 root SW 0 0% 0% [kthreadd]
mégis megmarad a luci?
pedig firmware update után rebootolt is, most mi van? -
-
-Bobby-
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Problémám volt a router-el mert szakadozott a netem ezért feltettem a legújabb firmwaret tp-link oldaláról. Wan net jeee de a 192.168.1.1-re a következőt dobja:
/usr/lib/lua/luci/controller/firewall.lua:6: attempt to call global '_' (a nil value)
stack traceback:
/usr/lib/lua/luci/controller/firewall.lua:6: in function 'v'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:482: in function 'createtree'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:165: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:129: in function </usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:128>
Luci-ba nem tudok belépni és nem is engedi installálni.
Mi lehet a probléma?Előre is köszi!
-
tplaci
csendes tag
Hali
Nekem is ez volt egy OpenWrt 12.09-beta-n, és az /etc/config/wireless-ben be kellett írnom ezt: option noscan '1'
Így most 300 mega körüli értéket ír és megy 40 MHz-n, eddig csak 20-on ment, hiába volt 40-re állítva.
Most így néz ki:config wifi-device 'radio0'
option type 'mac80211'
option macaddr 'hálókari MAC-címe'
option hwmode '11ng'
option noscan '1'
list ht_capab 'SHORT-GI-40'
list ht_capab 'TX-STBC'
list ht_capab 'RX-STBC1'
list ht_capab 'DSSS_CCK-40'
option channel '2'
option htmode 'HT40+'
option country 'US'
option txpower '0' -
feel2006
tag
Sziasztok,
egy gyors segítséget szeretnék kérni.ADSL PPPoE-re tettem fel egy ilyen routert, a legujabb FW-el (Attitude Adjustment r33288).
Beállítottam a PPPoE-t, ami megy is, nem szakadozik, rendben van.
Viszont, ha router reboot ban a Luci-bol, SSH-ból, nem kapcsolodik a pppoe ujra.
Ha kézzel áramtalanítom akkor meg visszakapcsolódik.tudnátok segíteni, hogy lehet a conf-ból hiányzik valami, vagy valahonnan egy triviális pipát hagyok ki, de ez így nem baráti, és megoldást keresek, csak nem találok.

Köszi
-
Josy024
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi .. a FW készitöje már kihuzott a trutymóbol.. a nem szakiknak üzenem dhcp valamit ne állitgassatok

-
kissadam9
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
A jelenlegi firmware ami rajta van az ez: TL-WR1043ND_V1_120405
Erre még biztos felmenne a te OpenWRT-d?Igazából azért lenne fontos, mert a WiFi folyton szakad, de ha megszakad és visszacsatlakozok, akkor a router-t nem lehet elérni, viszont internet van, igaz az is lassabban működik. A hiba csak akkor áll helyre, ha kihúzom és visszadugom a routert a konnektorba (220V).
-
vargalex
Topikgazda
válasz
kissadam9
üzenetére
Hi!
Ezzel a firmware-val új bootloader (is) kerül a routerre. Elvileg az r33288-as revíziótól már kell működni az OpenWrt-nek is ezzel a bootloaderrel. Viszont az én 1.1.4-es verzióm az r33174-ből készült, tehát megeshet, hogy nem lesz jó. A gond az, hogy az új bootloader kikapcsolja a WAN portot (hogy a boot során a LAN-on ülő PC ne kapjon WAN IP-t).
-
-
-
-
poli27
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Alex erre van valami, esetleg próbáltad te is? [link] De adok priviben elérést, úgy is szeretném ha megnéznéd a statot, amit újra kellett raknom
Tudod felemás ablakméret, meg nem ment régebben a havi meg a heti grafikon se, bár ezt még nem tudom 3 napja megy.És a grafikonokat is a lekéréskor generálja le. 
-
cimp
senior tag
hát mot először is bocsánat, aztán elvonulok és egy kalapáccsal ráütök a fmra.
A routercsere miatt a rohadt windows új hálózatot érzékelt és azon a tűzfalat totál lezárta. Csak ezt nem láttam mert valszeg a fiam mikor játszott szépen leokézta.
szívás.
-
kiSSrac
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Már kezdtem aggódni, máshogy nem tudom újraindítani csak hogy kihúzom, de szerintem nem ezen van a hangsúly hanem hogy a másik routerrel simán megy, az is TP-Link...
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
mármint a reset részére gondoltam itt mielőtt félre értések lennének...
-
poli27
veterán
válasz
kissadam9
üzenetére
Miért ki tudja meg, hogy openwrt teszel rá?Ha meghal a router tökmind1 mi van rajta sztem, nekem a napokban rendetlenkedett valamiért nem ment csak a power led rajta, visszavittem gariba, ott bedugta és ment hibátlanul
Szóval 1 napos áramszünet megoldotta neki, és ott a csávó észrevette hogy openwrt van rajta és ennyi semmit nem mondott róla.... Azt mondta ha rossz visszaadják az árát ennyi, mivel az enyém 64mb os verzió de az újjabbakban nem tudják cserélni a ramot már, mert nem megy vele ! -
kiSSrac
tag
válasz
Attesz
üzenetére
Szia!
Ha az áramtalanítás megfelel újraindításnak (nem kell semmi reset vagy egyéb mókolás) akkor megtörtént, többször is, ráadásul amint írtam is a régebbi TP-Link routerrel gond nélkül megy...
Ezért gondolom hogy a routerrel van gond...írjak talán én is a TP-Link supportnak hátha van ötletük?
-
-
cimp
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Áááá.
Nem neked szólt mert merek én neked szólni?!
Belülről persze. Androidos telefon wifin. Ezzel irányítanám a pc-n lévő xbmc-t.
Meg egy fing network manager programmal szoktam nézegetni a hálón lévő cuccokat. összeszedi ip és név alapján őket meg, hogy milyen service-ek vannak. meg hálón keresztüli ébresztés. Ja az működik is. csak éppen az ip-n kívűl semmit nem lát erről a gépről. meg persze az xbmc portja se látszik, és nem is lehet rámenni.Nem lehet, h valamiért kiszűri ezt a gépet? A többi látszik rendesen. Meg ez is működött eddig.
-
cimp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Erre tudsz valamit?
[link] -
lolka1980
aktív tag
tudna valaki segíteni?
Megpróbáltam föltenni a ddwrt-t
Hát nem sikerült
Nem tudom elérni csak telnet a routert
Van wifi is
De semmi más.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De a ddwrt után csak úgy hasít a router. 

)

Szóval 1 napos áramszünet megoldotta neki, és ott a csávó észrevette hogy openwrt van rajta és ennyi semmit nem mondott róla.... Azt mondta ha rossz visszaadják az árát ennyi, mivel az enyém 64mb os verzió de az újjabbakban nem tudják cserélni a ramot már, mert nem megy vele !