Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Mi megcsináltuk, és a leadernek kellett csak, hogy meglegyen minden, ez volt a lényeg.
Nekem volt olyan karakterrel amivel se a telefonok, se a ellenállás szintek nem mentek le 15-ig így is beadta.
A lényeg a csoport leadernek legyen meg minden.
Az mondjuk lehet, hogy időközben ezt is csendben patchelték, azt viszont nem tudom. -
Fortian
tag
Sziaszok!
Tudnátok tanácsot adni mi a leghatékonyabb módja a GE farmolásnak. Kellene pár ládát nyitnom és nincs sok időm esténként, főleg h több mint egy nap kimaradt Delta miatt.
Igyekeznem kell mivel nincs még full mappás setem..és akarok egyet
Tudom h a láda random dobja, de esélyt adok neki 
-
törölt tag
Segítséget szeretnék kérni. Tudom, hogy már kb. fél éve mindenki letudta, de hátha valaki emlékszik, vagy mostanában csinálta. A Titkos Küldetésről van szó. Valamiért nem engedte a 2. fázist. Az ajtó felett égett a lámpa, az első simán ment, kb. egy perc alatt a helyünkön voltunk. 4-ből kettőnknek volt meg minden telefon és ellenállás szint, az ajtónyitónak és egy másikunknak. Van esetleg ötlet, hogy milyen hibák szoktak lenni, ami miatt nem engedi a 2. kört?

Előre is köszönöm. -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Annyi infó van, hogy még tegnap volt egyszer, hogy megnövekedett 2 nappal a GE hossza, de ez tegnap estére már visszaállt, mert nálam továbbra is Hétfőig mutatja.
Valószínűleg a GE bekavart annyira, hogy amiatt is van a gáz.
Egyébként tegnap már elég jól játszható volt, pl UG is kivágott 1x deltával, de most nem a terminálban éledtem, hanem az adott session szokásos részén. Az elmúlt 2 napban az volt a gáz, hogy ha kivágott, akkor fullra kezdhetted elölről, és teszem azt egy 3 fázisos utolsó fázis 3 körében ez azért "bosszantó" volt.De ha lenne még legalább 2 ember jó gearrel, akkor Péntek délelőtt vagy kora délután mehetnénk egy speedrunt (délutántól nem leszek), esetleg hétvégén.
-
Anonymus23
veterán
Holnaptól szabin leszek, ha valakinek van kedve GE kreditet farmolni (pl CS speed run) vagy esetleg Hudson/Lexi farm a heti 10 küldetésért, vagy csak játszani, keressen nyugodtan (már amikor fenn vagyok).
Nekem tegnap már elég játszható volt, viszonylag kevés lag, "normál mennyiségű" delta.
Viszont valamit észrevettem, de ezt még csekkolni fogom, hogy olyan mintha a lag karakterfüggő lenne.
Azt tűnt fel, hogy a DZ-s karakteremmel sokkal jobban laggol semmint a többivel. De lehet csak éppen akkor volt ilyen.Egy jó dolog azért volt tegnap, még a múlt heti exo láda farmolásból maradt pár darab, amit HVT miatt nem nyitottam még ki, az egyikből esett egy Ház, volt rajta egy Halálos, ment mellé a Kérlelhetetlen, így már a 3. Ragadozónak is meglett az ilyen Háza.

-
törölt tag
Tegnap bementünk 6-an dz-be. Játékosok persze sehol. Mindenki a global marhasagokat csinalja így kénytelenek voltunk egymast halomra lőni.
Volt röhögés meg minden. Köszi mindenkinek aki részt vett benne. Ui: Csigu Te aljas! 
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ebből nem lesz speedrun.

Van esetleg arról infó,hogy lesz ismétlés vagy hosszabbítás ?
Mert ez így nem ért egy kalap sz@rt se.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hát az elmúlt héten a napi 30 percek alatt egyszer sem.
Most 3 a minimum delta mike romeo. -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az a baj, hogy ez már sosem lesz hibátlan, majd talán a kettő jobban sikerül...
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
meglátjuk 
-
TommyS_27
senior tag
Jobb már a helyzet vagy inkább el se indítsam?

-
alibiman
aktív tag
Tegnap én is érdekesen jártam egy csókával a DZben. A 8-as zóna kimentésről mentem éppen kifelé, ott bóklászott a dagi az alagútból, meg néhány sima sárga rikers. Előszór ezeket lőttem le, aztán a dagit, amivel 100 / 100-ra stackeltem fel a Csapásmérőt. Érzem, valaki lő, megfordulok, egy csákó berugózott mögöttem. Lelőtt, mint a szart. Mondom, úgy, hogy teljesen fel voltam stackelve. menhelyen váltottam a fullos PvP Ragacsra, kimegyek, befordulok abba az épületbe, ahol fel lehet menni a tetőre, és rá lehet látni kimentésre. Mennék fel a lépcsőn, csávó kiugrik, kb 5 skulóból leszedte a félmilliós életerőmet. Gondoltam, játszunk akkor, hátha... Megint kimegyek, akkor már a tetőn volt. Próbálok cikk-cakkban, fedezékről fedezékre a közelébe menni, három lövésből leszedett a csipással. Nem tudom, de szerintem a cikk-cakkban rohangáló ellenfeleket elég nehéz lelőni csipással. Persze aki tud, az tud, na! Nagyon profi lehetett az ember. És elégedett.

-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszi.

Remélem gyönyörű szép és érdekes új tartalommal/csalásvédelemel látják el a készülő Division 2-t.
Én nagyon várom.
-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
A múltkor beszéltük, felraktam a drop rate %-okat, amiket felleltem redditen...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Viasz Hun
üzenetére
ESC-el kiléptem, másik karakterrel be, és máris csak 100-200 között voltam valahol.
Nagyon nem kompatibilis valami ezzel a eventtel.Látszik, hogy ezt már csak a ZS csapat csinálja, mindenkit a a Division 2-re állítottak.
Még jó, hogy Hétfőn meglett az összes achi ami számított, mert így esélytelen letolni a küldetéseket.
Még 16 ládát kell venni, és megvan az utolsó is, azt ha csak OW/DZ bossozok is meglesz
Az UG mintha kevésbé lenne érintett, az ottani bossok is dobnak GE kreditet már. -
Viasz Hun
újonc
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szép...
Én tegnap este 4077 es sorszámmal indultam neki, azt hittem ezzel a számmal vittem a pálmát. 1,5 órán keresztül küzdöttem mint disznó a jégen, kb 5 mobot tudtam ennyi idő alatt lenyomni, mert volt vagy 11 db deltám. Ilyenkor úgy írnék egy köszönőlevelet ezeknek a csökötteknek, csak tudom hogy nincs semmi értelme. Mivel hosszú játékos estére/éjszakára készültem, és egyáltalán nem voltam fáradt, idegi alapon rögtön meg kellett keresnem az unikumos üveget.
Két eventtel ez előttről maradt 10,000 GE creditem, azt 4.!!! nekifutásra tudtam elkölteni mérgemben, mert a GE kereskedőnél az eladási ablak üres volt. Bármi amit betörtem vagy eladtam az a következő delta után visszalépve ott volt a helyén. Classit egyébként nagyon fullosakat adott, minden amit csapásmérőből vettem az komolyabb volt mint a meglévő.
-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Amíg várakoztam közben beleolvastam az ubi "Emergency maintenance" fórumába, patch előtt volt összesen 2 oldal, 9-10 órára már 20 oldalon felül járt a topic

Gyakorlatilag azok, akik eddig mindenféle gond nélkül játszottak, azok mind elkezdtek deltázni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A legjobban ez a beírás tetszett:

"This named a "democratic fixing". Before the maintenance some (read as "many") were experiencing DELTA errors, now all are getting those disconnections." -
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
2-3nap és beenged.

RazoR! Bombi kiesett mert váltott ps4-re az istenátka.

-
RazoR
veterán
-
szaszaboy0
tag
Megtoldották az eventet.
Mondjuk ennyi delta mellett szükség is lesz rá, nem megy olyan gyorsan...😀 -
foxymaxy
senior tag
Ba+ mi a faxom van, 5-10 percenként delta c 0-13 02 elmehet az összes gyík it-s az ubinál a p_csába. 🤮
-
alibiman
aktív tag
Mike, Mike, Mike... Mára befejeztem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Elkiabáltam, most vágott ki Deltával azt UG, de két karakteren lement eddig szépen

-
arnikusz
veterán
A tüzes maszknak mennyi a vége?
Bementem egy félórára és 117 meglett a második 150 ből.
Köszönöm. -
-
törölt tag
Srácok én két napja nem indítottam el a játékot de olvasva a topikot mint ha lenne egy kis probléma.

-
alibiman
aktív tag
5 percenként Delta. Gratulálok!
El tudná nekem valaki magyarázni, hogyan öljek meg közelharc sokkal ellenséget? A Tomboló ököl, Tao maszk.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Valamit nagyon elkeféltek a srácok, az overcharge commendationhöz már nekem is hiányzik a falcon, sőt ha elindítom heroicban akkor még az exo ládát is mutatja a jutalmak között...
-
Gubu0101
veterán
Twitteren most írták pár perce,hogy dolgoznak ezen a kidobáláson

-
Volt egyáltalán karbantartás vagy csak viccből írták ki (amikor kivág deltával továbbra is ott az üzenet, hogy karbantartás 4-től
), csak mert bementem alttal a DZ-be a hetihez farmolni és 5 percenként deltával vágott ki... -
freddirty
senior tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
2x delta. hvt-be vagy missionbe nem is érdemes menni. mindenkit tömegével dob le, mert amint visszacsatlakozom folyamatosan spawnolnak a safehouseban a játékosok.
Nincs itt semmi bug, nem bírják a terhelést oszt kitesznek egy csomó játékost. nyomok egy world boss kört másnak nincs értelme. -
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Engem is ledobott most 2x,jól sikerült a javítás

-
Gubu0101
veterán
Na megvan az összes egzo fegyver + szett,most rá kell hajtani valahogy egy titkos csapásmérő fegyvertokhoz,talán idén meglesz
Amúgy olvasgattam,hogy a ninja bike táska mennyire kompatibilis minden szettel,érdemes használni?Esetleg tapasztalat valakinek?
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én benne vagyok.
Péntek vagy szombat,nem tudom mikor fogtok ráérni.
-
Anonymus23
veterán
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az a kedvencem az eventben amikor lesokkolom a verekedős mobot és lesokkolva térden csúszik felém,és amikor le jár a sokkolás akkor olyat rám ver,hogy bef*s*k.

-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare
üzenetére
Ha délután négyig patchelnék is kevés lenne...

Engem mondjuk leginkább az achik érdekeltek, de ezek annyira könnyűek voltak, hogy tényleg pikk-pakk meg lehetett csinálni.
Arra jó volt már ez az event, hogy helycsinálás néven kiszórtam 20 sosem használt CF cuccost.Most jönnek a fegyverek, abból is ki kell selejtezni legalább ennyit

-
válasz
Anonymus23
üzenetére
ma délután 4kor lesz miatta egy egyórás leállás, felraknak valami patchet, hogy jobb legyen.
-
Anonymus23
veterán
-
Nálam is volt pár delta.
Elég jól lehet haladni, már 9/18 az achi.
-
freddirty
senior tag
delta. kivágott hvt közepén...
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én épp most találkoztam Romeo-val

-
Anonymus23
veterán
Jó ez a játék, Delta és Mike hegyek.
Kimaxoltam egy cuccost, mire visszaléptem, pörgetés előtti értékek, csak a credit és divtech tűnt el
Ja és sorbanállás

-
Anonymus23
veterán
Amikor egyedül maradtam már este, akkor még elszórakoztam ezekkel a DS-ekkel plusz még valahonnan előkeveredett egy XER-es is, Striker+shoti, szinte lelőhetetlen volt, olyan érzése votl az embernek, hogy még tárazás közben is sebez

De tegnap még így is meglett 8 manhunt túlélés![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De olyan is volt vagy 5-6 esetben, hogy lőttem a manhuntot egyszerre megfeküdtünk vagy kifogytam és mindig volt valaki közelebb aki meg mindig leütötte
De a kedvencem a CP/SH bejáratot 5m-re kempelő rugók.... nem tudom, hogy miért nem találták ki, hogy X másodpercig ne kapjunk be sebzést, de mondjuk sebezni se tudjunk.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekünk se, csak sajnos nem éppen a legjobb értelemben.

3x vagy 4x váltottunk szervert de mindenhol volt minimum 1 vagy több strikeres szuperember aki 2-3 ember sebzését is röhögve kitankolta és a predator vérzést opcionálisnak tartotta és mellé akkorát lőtt, hogy csak pislogtunk. Az i-re a pontot ez a Jim.Carry nevű idióta tette fel aki még elkezdte a szokásos shittalkot, hogy szar gear-ünk stb. (lehet nincs még maxolva a crit dmg a predatoromon de ha valakibe beletolok 10+ golyót az vérzik, persze volt amelyik fél tár után se volt hajlandó), de szinte egymaga lerakott mindannyiunkat és szinte mindig volt ultija, még akkor is amikor még mobokat se volt ideje lőni és előtte lelőttük -nagy nehezen- és az előző halálánál is elment az ultija. -
válasz
Anonymus23
üzenetére
Elvileg 22 perce.
De nekem már nincs erőm oda visszamenni.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Sztem az lesz a legjobb szett az eventre,mert közel tudsz menni a mobokhoz.
Talán még egy MP5-A4 is jó lehet hozzá,mert azzal talán jobban tudod szabályozni majd a shock meter-t és akkor ütsz amikor fel ér a shock meter az utolsó szegmensbe.
Igazából nem az számít,hogy a kazánajtóval ütöd le.
Egy kis pisztollyal is le tudod ütni (one shot melee) a legkeményebb boss-t is,ha az utolsó szegmensben van a shock meter.
Ezért lesz jó szvsz a D3,mert közel kell menni,és nagyon gyorsan ki lehet végezni bármelyik mobot.Legandary mindenképp kipróbálom.

-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mindenképp.

D3 szettet mindenki előkészítette az event-re ?
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az jó buli volt.

Kár,hogy mennem kellett melózni.
Én főleg stack-elésre használtam a megfigyelőt.

Igen,jó lett volna legalább még egy játékos.
---------
Próbálom megvárni ezt az event-et,de már az agyam nullán van.

-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Az a tegnap este nem volt semmi

Jó volt az a hármas csapat, 1 német + 2 orosz, lőtték a supply-t, mi kiszedtük előlük, a német meg mondja, hogy "Éljen Orbán", mi lelőttük őket, na nem politikai hovatartozás miatt, hanem csak
Megint találkoztunk velük, mondja a német (ő volt a szószóló), hogy az oroszok PvP-zni akarnak, mivel az egyik most próbálgatná a Banshee-t, mondtuk jó, rugózzanak be, erre fel már dobták is a sokkológránátot Ákos alá, de le lettek lőve
Aztán megint jöttek, hogy újra, most már mi rugóztunk be, de annyit bujkáltak, hogy elfogyott az AR lőszerem
(már előtte is alig volt, de már negyedik szinten voltunk akkorra), elmentünk lőszerért, majd vissza, fel manhuntra és elkezdtünk futni, de akkorra már a fél szerver ott volt. Jött a DS klán 2 tagja, egy Striker meg egy vagy DE, vagy Vadász hite, de olyan sebzése volt a gyereknek sniperrel, hogy csak na, de eközben meg nem lehetett lelőni, Ákost kiszedték, én meg rohantam a leadóhoz 3-as manhunt szinten, a fél szerver meg utánam.
Ládát le, elkezdtem, de lőttek is mint állat, a végén már a gyerek fegyvere benne volt a textúrámban, de 1mm élettel, vérezve, de csak sikerült leadni
egyszer proccolt el a 6. bónusz, 8-an voltak ott mire végeztem 
A német gyerek jópofa volt egyébként, mondta, hogy Ő nem szeretne játszani, csak megfigyelő lenne, azért véletlenül csak lelőttük egyszer, ott mondja, hogy "Hey, don't shoot I am the neutral one" volt röhögés
Az ilyen körökért jó játszani benn, nem ment a shittalk, jót lövöldöztünk, igaz utána is volt még manhunt, megint a fél szerver, de ott egy kicsit esztelenül rohantunk be, ha taktikusan előtte kilőjük egyenként azt a 6-8 játékost, akkor nem lett volna gond leadni szerintem

Kellett volna még egy harmadik valaki... -
devil+heelhez van valami jó build?
-
Gubu0101
veterán
Végre megvan a Városi MDR
Már egy ideje várom,hogy dobja valahonnan és tegnap jött is a huntertől.
Pts-en próbáltam és igen jól lehet vele aprítani,igaz 263-as,de majd feltornászom maxra
10-től GE
-
pzstm
titán

-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Egy kérdésem lenne. Dúrván két nap múlva GE esemény.
A GE eseménye alatt a kinti bossok fognak dobni divtechet?
-
Gubu0101
veterán
Most már tuti lesz jövőhéten GE 1nap 19órát ír,hogy kezdődik

-
válasz
Anonymus23
üzenetére

Valamint :

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- Robotporszívók
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
javult 
meglátjuk 

Én nagyon amateur vagyok