- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48882 üzenetére
Mindegy, mivel lemondták a hétfői műszakot karosszéria hiány miatt, szóval egy nappal tovább leszek otthon.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
xyvalaki #48895 üzenetére
Nem használom ezt a szettet, csak a hibátlan legendásokra kellett. De ha emlékezetem nem csal 450k skill power felett nem hoz semmit, hiába lesz 700k. Másrészt ott lőni kell, hogy felmenjen a stack, és akkor már nem tudom használni a 204es fegyvert, mert nem sebez semmit. Ezzel így nem kell lőni, csak dobálni a seekert
-
Krisz0418
őstag
Csak nálam van az a hiba hogy az eszkoztarban lévő dolgok nem toltenek be vagy lassan? Nem gyakori eset, de elég zavaró tud lenni hogy 2percig nyomkodom az i betut.
-
xyvalaki
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48888 üzenetére
Most komolyan, egy PvP kiegnél a lelőtt mobokra adja meg a pontokat?
Ha ez így van, akkor ez egy.... öö nem is, csupán hozták a formájukat.Őszintén, ha már 3 milla, akkor legalább a teljes pontszámot adná hozzá. Függően, hogy milyen csaptba és milyen ellenféllel kerülsz össze, 15-25 e pont között viszel haza, ha te vagy a PvP király, akkor esetleg 30k felett, még ezzel számolva is több mint 100-150 menet a 3 milla, azaz simán számolhatták volna így is...
Mondjuk ha meg azt veszem, hogy nekem 547.000 pont a maximumom, akkor meg csak 6-7 meccs lett volna, de akkor meg még nem volt bravúr
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48887 üzenetére
Amit a mobokból szedsz fel 100 pontot (SHD)
Tehát 30.000 ilyet kell felszedned
Nekem is tegnap lett meg a 100e. Ott nekem még a 100 győzelem, ami szopatós, mert csak 23 van, de mindig a fos csapatba kerülök valahogy
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48886 üzenetére
Én volt, amikor egyedül próbáltam, és kb hasonló felállás volt, kértem az oroszokat, hogy legyenek szívesek megcsinálni, rákérdeztem, mire ők: persze tudjuk, hogyne.
Nekiindultunk, és hirtelen 4-0 volt a javunkra. Biztos megértettékA Last Standbe kicsit többet látok, az érdekesebb, meg ott nem minden a fragelés, az egész csapaton múlik.
Ott is már csak a 3.000.000 pont lenne a cél, minden más bravúr megvan.
Ha érdekelne, de ahhoz még gyűjteni kellene 2.890.000 pontot.
Na ez nem lesz meg sohasem szerintemMég a következő lépcső (300.000) is olyan messze van, hogy ennyit biztosan nem fogok játszani, főleg, hogy mennyi kínlódással jött össze ez a ~110.000 pont is.
Még ha a tényleges pontot számolná, amit a végén kap az ember, akkor azt mondom, hogy van benne annyi, hogy végigtolja az ember, de őszintén nem is tudom, hogy melyik pont is az, amit effektíve hozzáad a pontjaidhoz.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48885 üzenetére
Tegnap volt egy ilyen csapat, hogy 3 10 alatti volt, én meg a 99-es oroszokkal, le is nyomtuk őket 20-1-re, az az egy halál is én voltam az elején, mert beírtam nekik, hogy próbáljuk már meg a fordítást, de csesztek rám, úgyhogy onnan daráltam én is
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48884 üzenetére
Nekünk is vagy 3-4 próbálkozás volt, amikor láttuk, hogy nagyon erősek, akkor nem erőltettük, de volt egy olyan csapat, amikor nem volt túl sok DPS-ük, így bepróbáltuk, 0-10-ről volt hogy vezettünk már 15-10-re de a vége 20-16 lett
Érdemes olyanok ellen megpróbálni, akiket összedob a gép, és nincs köztük lvl99 túl sok
Komplett 4-es összeszokott csapat ellen eléggé reménytelen. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48879 üzenetére
Nincsen még
Tegnap volt két állat Orosz, akikkel összerakott, írtam nekik, de basztak segíteni...
-
Krisz0418
őstag
Na meglettem lvl 30, jelenleg 169es a GS-em. Mi a teendőm? Múltkor valaki írta hogy menjek be DZ-be és lőjjek mindenkire aki mozog
, ezen kívül valami tanács? Mit érdemes csinálni?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #48881 üzenetére
Erre találták ki a családot
Nekem 3 éve volt hasonló, de egyik Öcsémnek van egy JCB-je, így gyorsabban ment... -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48880 üzenetére
Hoznak egy "kevés" murvát az udvarra aztán el kell majd teríteni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #48876 üzenetére
Mész felvonulni?
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48877 üzenetére
Meglett a -10-ről nyert meccs?
Tegnap bementünk egy körre, de 0-20-ban végeztünkMásik körben meg az egyik gyerek házzal messziről olyan szinten darált, hogy öröm volt nézni, a másik meg egy DE vagy nem tudom mi lehetett, talán vadász hite, de annak meg minden lövés fejre ment, valószínűleg az Ördög Sarka kombóval ment, mert Alejandro sebességgel fosta kifelé magából a golyót, kár hogy aimbotolt a gyerek... Kb fél másodpercenként hullottunk össze....
Léptünk is...Ennyi volt, jó, hogy megvannak az achik, mert mert oda se megyek már be szerintem többet, max ha kell segítség (legalábbis megpróbálni) a -10ről nyerni achit.
Egyébként mi azt 3 DPS + 1 reclaimerrel csináltuk meg, nem random csapattal. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48875 üzenetére
Mi zaibatsu-val ketten toltuk, mikor a hibátlanokat csináltam, sima ügy volt. 204-es fegyverrel, amin destructive, predatory, determined van, az nagyon fasza, alig kell várni a cooldown-ra úgy tölti vissza
A másik 204-esen meg destructive, determined, ferocius van, Bossoknál pl. érdmes arra váltani, akkor elfekszenek egyből
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48875 üzenetére
Holnap még nem biztos hogy leszek, lehet hogy csak pénteken.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #48874 üzenetére
Nekem is van ez is, de inkább a leleményest használom, meg 204-es fegyverekkel képzettség visszatöltés miegymás (a múltkor kitárgyaltuk a fórumban ezt a buildet, akkor kraftoltam pár fegyvert).
Holnap délután 1-től mehet a farm.Viszont ha leszel, kipróbálhatnánk, hogy ketten hogyan adja, mennyivel hosszabb, ha hosszabb egyáltalán, mert akkor a wipe veszélye sem áll fenn, és akkor messze a leghatékonyabb lesz szerintem.
A végén a bossok 2 sticky + seeker, azonnal feküdnie kell az összesnek... -
Gubu0101
veterán
Egzo cuccokat bármelyik résznél bármelyiket meg lehet szerezni,vagy van kimondottan olyan amit pl. csak DZ-ben ad?
-
Elims
veterán
Igaz az,hogy ha vmelyik cuccomon összesen van mondjuk 67% sokk ellenállás akkor már immunis leszek rá?
Egy barátom azt mondta,hogy vhogy így lehet.
Vmint a gear set-ből mennyi a max.szint?292-t hogy hozhatnak ki? -
-=Jam=-
őstag
Snip3r, players111 bejelöltelek titeket UPlay-en, majd ha lesz egy kis időtök segíthetnétek a 10 hátrányból való győzelemben skirmishben
-
törölt tag
válasz
-=Jam=- #48860 üzenetére
Igen az.
Köszi srácok, lassan kezd összeállni a kép. Akkor ezt a fenti képen látható build-et finomítgatom. Most itt járok (persze az értékek még nőni fognak, csak DivTech híján még nem tudom húzni a cuccost):Az LVOA-C-n kompetens a harmadik, remélem így a három együtt jó.
Valamint Egzotikus sebzéstűrés-es kiegészítőim most csak életerősek vannak, majd lecserélem őket tűzfegyveresre (habár lehet hogy az összes itemet kimaxolva eléri a 7-et a tűzfegyver is)
De tényleg, sokat segítettetek
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48859 üzenetére
Ez Marco solo buildje.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#14121216 #48854 üzenetére
Szerintem ez a kép abból az elgondolásból van, hogy sokan használnak Ragadozót, és minél nagyobb echte sebzést bevinni, ahol nem annyira számít a CHC+CHD, ezért van rajta a fejlövéses módosító.
Kérdés az, hogy milyen PvP statjai vannak annak, aki ezt így összeállította
-
válasz
akoska07 #48851 üzenetére
Grand Central kicsit érdekesebb.
Taktikusban toltam végig.
A küldi végén 4-5 Hunter jön.
Az utolsónak nagyon nehezen fogyott az élete (aki a végén adott egy barret mellényt),sztem ott beragadt vmi,mert a küldetés végén nem adta be,hogy feladat teljesítve. Pedig már nem volt mit-kit lőni.
Ez csak PTS.
De azért jó volt látni hogy is lesz ez.Azért jó lett volna látni mit ad a küldetés a végén.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
#14121216 #48854 üzenetére
Fő fegyvernek AR a páncélrombolás miatt, az SMG House, meg a spéci talentje miatt kell.
Próbáltam critesen, de ez jobban adta az egzotikussal. Szettelemekre tegnap Anonymus leírta mennyit lehet rakni. Pl. Predatorban leszed egy felstacckelt Striker simán, míg a Nomáddal viszont te szeded a Strikert kimozogva.
Mellényre, maszkra ha tudsz pörgess 11-11% egzotikus tűrést, az 5 db módosító ad 12.5%-ot. -
törölt tag
válasz
arnikusz #48853 üzenetére
Akkor ahová csak tudok kiegészítőnek EDR-t nyomjak be? Statimásat? Valamint egy 7-6-3 felálású szettnél a cuccosokba életerő talent menjen ahová csak lehet? Sok helyen az EDR-t ajánlják Striker PVP szettbe. Végül is az miben jobb, mint hogy ha inkább a Crit Chanche-t erőltetném? Hisz ha nem House-t használok (hanem M4 vagy LVOA-C) akkor alapból bukok egy csomó Crit-et... Vagy itt az EDR üti a hiányát?
Közben találtam egy jó kis útmutatót, nem tom ez irányába el mehetek e:
-
arnikusz
veterán
válasz
#14121216 #48852 üzenetére
Ezt használtam LS-en és DZ-ben is, de most pihen, valamint az AUG- helyett House és 35% egzotikus sebzéstűrés van rajta. Esetleg kimaxolás előtt egy 7000 tűzfegyverest, vagy egy 9000 staminást is próbálj meg. Attól függően melyik fekszik jobban a játékstílusodnak.
Fegyvertalent : fogékony-kérlelhetlen kell, az LVOAC-on kompetens van még. -
törölt tag
Sziasztok
Most hogy végre kigyűlt a Striker CF szett, szeretném összerakni, méghozzá DZ-re s főleg PVP-re.
Ti hogy raktátok össze, milyen arányokkal, milyen kiegészítőkkel, milyen talentekkel?
A Striker-hez passzoló fegyver is érdekel, talentjeivel együtt -
válasz
Anonymus23 #48847 üzenetére
Érdemes kipróbálni.
Amherst meg volt egyedül.
Egy mentési pont van,hiszen maga a küldetés sem hosszú.Tetszik ez a sokkolósdi.
Rád futó 3-4 shotis sokkolva majd név és/vagy magasság szerint lelövöd őket.Adottságokban illik be kapcsolni a sokkolást.
Volt ,hogy 5 mobot sokkoltam le,pedig csak egyikbe lőttem bele.Jó lesz ez az Amherst Legendás.
GE után persze másképp kell megoldani a küldit.Küldi végén kaptam harci ládát,az is adott Divtech-t.
Illetve egy Végső megoldás CF azonnal bekerült a táskába.Ja.... meg egy ilyen festést is adott:
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Nekem csak a nyomorult bravúrok kellenek majd, de van egy pár, amitől már most ki van a tököm
-
arnikusz
veterán
válasz
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok! Mindjárt elérem a 30as szintet, utána mi a teendő? Menjek DZ-be és farm, tanácsokat elfogadnék!
-
válasz
Anonymus23 #48839 üzenetére
Én arra írtam,hogy ez 9.-től már megy.
Ezzel szívesen szórakoztam volna.
Most vagyok Amherst-nél.
Kicsit át lett fogalmazva.
A jó hír,hogy nem voltak lila mobok,így az elitsebzős striker jó lesz oda.
------------
Sztem sehogy nem oldották meg,mert csak Blackout van.
Gondolom egy hétig. -
Elvileg 9.-től megy a PTS.
PTS 1.8.1 - Global Patch Notes
Erről senki nem szólt,vagy elkerülte a figyelmemet,de olvasom nap mint nap a topikot.
-
válasz
Snip3r_HUN #48836 üzenetére
Gondolom a sokadik pihenő után még nem kapcsolt be semmit.
-
-
gabfot
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban hogy gondoltam visszanézek a játékba mert újra feelinget kaptam a bejelentéstől, hogy jön a második rész.
Az alap játékot kitoltam kb 190es gearem van. Érdemes szerintetek a season passt megvennem? Ad valami solo tartalmat? A co-op miatt aggódom , hogy nem lesz elég játékos már.
Valamint merre kéne elindulnom mert elvesztettem kicsit a fonalat a sok új dolog miatt
Előre is köszönöm!
-
TommyS_27
senior tag
-
-
törölt tag
A nap fénypontja.
Teleport and RPM hacker Noyaqweep__ LELŐTTEM
[link]
-
crashee
csendes tag
De nekem semmi húzás nincs minden gyári értéken ketyeg. És elvileg akkor is kéne naplóbejegyzésnek lennie hogy driver összeomlott vagy túlmelegedett vagy valami. De nekem az egyetlen bejegyzésem napok óta, a kernel összeomlás a tápreset miatt.
Esetleg valami progi amivel ezt kilehetne szűrni? Mert egyébként a gép éjjel nappal megy két okos tv megy róla hálózaton és egy buta tv-t hajt a 3ik monitoron. Igaz ez max a vinyókat terheli de hibátlanul fut csak ez kezdett szenyózni velem. 2 hónapja itthon vagyok nagy a kétségbe esés mert már unok filmeket nézni és olvasni, és még 2 hónap előttem van. -
crashee
csendes tag
Ha a gépen gyengült volna el akkor alacsonyabb beállításokkal szaladnia kéne nem de? Eddig full HD-ban magas grafikán játszottam, most 1280x960-ban alacsony grafikával is egy perc után fagyás van.
-
crashee
csendes tag
Üdv!
Division gép fagyás probléma.
Kb egy hete már volt egy félresikerült próbálkozásom a témával kapcsolatban, akkor nem is mentem bele komolyabban témába mert a fagyással egy időbe találtam egy Explorer összeomlást dll hiba miatt. Mivel volt más idegesítő de nem veszélyes felvett szokása a Windowsomnak úgy gondoltam 1 év után megérett az újra rakás. Hát eddig működött mint megoldás a problémára.
Újra rakás után határozottan szebben szaladnak a dolgok de visszajött ez a nyomorult kifagyás. Monitorok leakadnak, a gép semmire nem reagál, de a zene megy alatta tovább.
Igazából másfél órája bújom a fórumokat de érdemi választ nem leltem.
Most nem találok win naplózásba semmit. Fan speed nem jelez sehol kiugró értéket, minden rendesen terhelt üzemi hőfokon fut, mégis mikor megfagy izomból elkezdi pörgetni az össze ventit. Lévén hogy új a rendszer minden driver a legfrissebb.Műszaki ember lévén úgy gondolom ha hardver nyűgöm lenne a naplózás vagy a hőmérséklet valami anomáliát kidobna, de semmi.
Alapvetően nem vagyok nagy kocka játékos Még azt sem tudom hogy hogy csaljam ki belőle h hány fps-el dolgozik. Én csak felrakom és mikor időm és energiám engedi játszok. A gép papíron elégnek kell hogy legyen és igazából lassan fél évig nem is volt semmi gondom.(mivel romokban a lábam most sok időm van jó lenne játszani)
Ha esetleg valaki szánna rám egy kis időt hogy mit hogyan keresek, hogy mi lehet a probléma, azért nagyon hálás lennék. -
Ellopott jel,két D3 is elég.
Egyedül védtem az 1. és a 3. túszt. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48818 üzenetére
Ha jól emlékszem 35 % ot raktam a Strikerre abból 5 db 267 életerő és 2,5% módosító.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48818 üzenetére
Nálam is csak 11% van, a plusz életerő mellett, futkozni kell ki be az immunládába mert akkor abbamarad a vérzés.
-
törölt tag
Viccelni próbáltam, úgy látszik nem sikerült, elnézést.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #48817 üzenetére
Érdekes dolog ez egyébként szerintem, mivel nem sok helyen lehet egzotikus sebzéstűrés:
Mellény 11%
Maszk 11%
Térdvédő 8%Ebből a mellény az, ami talán szokott lenni, mivel maszkon szerintem 99%-nak CHC van, térdvédőn meg vagy CHD, vagy HP helyette. PvP szettnél...
Meg persze módosítókon is lehet egzotikus sebzéstűrés (itt is van hasznosabbnak tűnő mod), de gyakorlatilag csak Predatorok ellen van rá szükség, szerintem nincs annyira túlexponálva. Én alig találkoztam Firecresttel a DZ-ben...Azaz ha valaki nem Végsőben van (alapból 40%), akkor leginkább 0 egzotikus, vagy max 11% körül van.
Nem így gondolod/tapasztalod? -
foxymaxy
senior tag
Basszus a predatort nerfelték vagy a striker ennyivel jobb
Dz-ben farmolgattm rámrontott két rouge persze nomádban, megfektettek kétszer predatorban voltam és csak csiklandoztam őket 🙁 Visszamentem strikerben és feküdt mind a kettő, nemakartam otthagyni a kifarmolt ládákat, igaz otthagyhadtam volna mert semmitérő lootokat bontottam. Szerintem elvagyok átkozva, mert itt mindenkinek hullik acuccos én meg csak a szemétben turkálok
-
foxymaxy
senior tag
Ez a random loot generát egy nagy rakás k@ki
térdvédőket szorta orba-szájba. A legdurvább az volt amikor egy ládából 3 cleamer térdvédőt dobott 2cf és mind szemét
Pozitívum megvan a stiker cf szett
a végére nagykegyesen kidobta a mellényt. Strikere milyen kiosztást érdemes használni? Jelenleg 7/6/3 ra van pörgetve, és milyen képességek/ képzettséget érdemes használni?
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #48808 üzenetére
Volt az annyi? Sajnos nem jutott eszembe a pelenka angolul. Akartam mondani neki hogy elöbb vegye le és utána emlegesse az angyalbögyölőjét.
Meg az orosz banda a térnél. Azok is panaszkodtak.
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #48802 üzenetére
Legszívesebben egy itt nem szeretett játékos szavaival élnék, de csak annyit írok, hogy az üléssel kapcsolatos.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #48802 üzenetére
Persze, mert csíterek vagyunk.
)))) Hányanis reportolak minket?
-
törölt tag
Játszottam kicsit egyedül dz-ben. Striker 1v3 és Nomad 1v4
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest